ANNONS

TEKNIKMAGASINETs veckoerbjudanden

TEKNIKMAGASINETs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från TEKNIKMAGASINET

Andra Elektronik varumärken

TRETTI
TRETTI
WEBHALLEN
WEBHALLEN
CLAS OHLSON
CLAS OHLSON
NETONNET
NETONNET
KJELL & COMPANY
KJELL & COMPANY
MEDIAMARKT
MEDIAMARKT
ELON
ELON
ELGIGANTEN
ELGIGANTEN
INET
INET
GINZA
GINZA
ELECTROLUX HOME
ELECTROLUX HOME
TRETTI
TRETTI
WEBHALLEN
WEBHALLEN
CLAS OHLSON
CLAS OHLSON
NETONNET
NETONNET
KJELL & COMPANY
KJELL & COMPANY
MEDIAMARKT
MEDIAMARKT
ELON
ELON
ELGIGANTEN
ELGIGANTEN
INET
INET
GINZA
GINZA
ELECTROLUX HOME
ELECTROLUX HOME

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos TEKNIKMAGASINET

Teknikmagasinet är ett svenskt detaljhandelsföretag som säljer hemelektronik och prylar. Företaget har mer än 80 butiker i Sverige, Norge och Finland. Teknikmagasinet har över 200 anställda och är för närvarande baserat i Järfälla, Sverige.

Vanliga frågor om TEKNIKMAGASINET

TEKNIKMAGASINETs historia: om TEKNIKMAGASINET?
Open

Företaget grundades ursprungligen av Bengt-Åke Printz, Urban Printz och Jannis Östlund 1989 när de öppnade sin första butik i Skärholmen Centrum, Stockholm. Under de följande åren har Teknikmagasinet framgångsrikt expanderat i hela landet och även utanför, och öppnat filialer i Norge och Finland.

Vilka produkttyper hittar jag på TEKNIKMAGASINET?
Open

Teknikmagasinet erbjuder ett brett utbud av mer än 5 000 hemelektronik- och fritidsartiklar. Några av dessa är datorer och bärbara datorer, små hushållsapparater, hörlurar, PC-tillbehör, mobiltelefoner, surfplattor, smarta klockor, TV-apparater och högtalare, bland många andra.

Vilka varumärken hittar jag på TEKNIKMAGASINET?
Open

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av toppmärken i sina butiker och i sin webbshop. Bland dem kan du hitta märken som Denver, Funko, Philips, Fujifilm, Casio, Wacom, JBL, Deltaco, Blackstar med flera.

Hur sparar jag pengar på TEKNIKMAGASINET?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Teknikmagasinet. Kolla in deras aktuella veckoerbjudanden som finns på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningarna för dig. Få upp till 33 % rabatt på utvalda artiklar.

Bekanta dig med TEKNIKMAGASINETs konkurrenter
Open

Teknikmagasinet konkurrerar främst med andra elektronikbutiker som också är verksamma i regionen, t.ex. Elgiganten, Webhallen, Tretti, Kjell & Company och MediaMarkt.

TEKNIKMAGASINET exklusiva förmåner
Open

Teknikmagasinets kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar i butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och gå inte miste om deras fantastiska erbjudanden och senaste nyheter. Bli den första personen att få deras nyaste erbjudanden levererade direkt till din inkorg samt en välkomstrabatt på 10 %. Butiken erbjuder också reparationstjänster för mobiltelefoner.

Rabatter som erbjuds genom TEKNIKMAGASINET
Open

Hitta Teknikmagasinets senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Hos Teknikmagasinet hittar du ett spännande sortiment med allt från mobiltillbehör och högtalare till speltillbehör och prylar. Njut av de bästa produkterna från Teknikmagasinet till de bästa priserna. Teknikmagasinet är alltid till tjänst för sina kunder och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och erbjudanden från Teknikmagasinet med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.teknikmagasinet.se/

ANNONS