logo

EKO reklamblad - Erbjudanden juli 2024

Erbjudanden och rabatter i reklamblad EKO

EKO är en svensk stormarknadskedja med säte i Fjälkinge, Sverige. Kedjan har 10 butiker runt om i landet och sysselsätter mer än 300 personer.

Vanliga frågor om EKO

Hur sparar jag pengar på EKO?

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar med EKO. Kolla in EKO's aktuella veckoerbjudanden som finns på deras webbplats för att hitta deras bästa priser och försäljningserbjudanden för dig. Få upp till 70 % rabatt på utvalda artiklar med EKO.

Rabatter som erbjuds genom EKO

Hitta EKOs senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affärer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. EKO erbjuder dig shoppingglädje med "välkända varumärken till låga priser" för ditt hem och din familj. Enjoy the best EKO items at the best prices. EKO är alltid i kundernas tjänst och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och utförsäljningarna från EKO med Affärer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.ekostormarknad.se/

EKOs historia: om EKO?

Allt började 1964 i Fjälkinge när Bertil Håkansson ville sälja saker och öppna landets första stormarknad. Denna något ovanliga butik hette EKO-hallen och blev en pionjär i Sverige när det gäller att handla ekonomiskt. På 70-talet sålde Bertil Håkansson Ekohallen till den familjeägda Bergendahl-koncernen och på 80-talet gjordes ytterligare investeringar med invigning av Sveriges då största stormarknad på 4 000 kvadratmeter belägen i byn Fjälkinge. Under de följande åren etablerades ytterligare stormarknader och snart bestod EKO-kedjan av dussintals butiker. Sedan dess har kedjan haft en dynamisk tillväxt med öppning i Västerås (2017), Örebro (2019), Sundsvall (2019), Norrköping (2020), Skövde (2021), Uppsala (2021) och Linköping (2022) i hela regionen.

Vilka varumärken hittar jag på EKO?

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av märkesprodukter i sina filialer. Bland dem finns LEGO, Dove, J&J, Gardena med flera.

Kommer EKO att ha erbjudanden på Black Friday?

EKO erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

EKO Bekanta dig med EKOs konkurrenter

EKO konkurrerar främst med andra lokala snabbköpskedjor som Coop, ICA Supermarket, Hemköp och Nordby.

EKO EKO exklusiva förmåner

EKO:s kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar med butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och gå inte miste om deras fantastiska erbjudanden och senaste nyheter. Bli den första att få deras senaste erbjudanden direkt i din inkorg.

Få de bästa erbjudandena för att spara stort hos EKO

De bästa erbjudandena för att spara hos EKO

Letar du efter sätt att spara pengar på din lokala Övrigt butik? Då är du på rätt plats!

Affärer 365 ger dig tillgång till över 20 Övrigt butiker i Sweden inklusive EKO och många fler.

Börja bläddra
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.