logo
ANNONS

Senaste PEKÅS erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos PEKÅS

Pekås är en kedja av lågprisbutiker av svenskt ursprung som specialiserat sig på att marknadsföra ett stort utbud av produkter till låga priser för att tillgodose alla kunders behov.

Vanliga frågor om PEKÅS

PEKÅSs historia: om PEKÅS?
close

Pekås grundades 1981 i Värmland, Sverige när Inge Karlsson och hans familj öppnade den första butiken av märket. Men senare, just 1999, förvärvades företaget av Coop Värmland och det har blivit ett dotterbolag.

Numera har Pekås cirka 170 anställda och verkar kommersiellt genom webbutiken och 15 butiker belägna in i Värmland, de är: Rud, Viken, Våxnäs, Karlskoga, Kristinehamn, Torsby, Hagfors, Filipstad, Sunne, Säffle, Degerfors, Ekshärad, Skoghall , Kil och Hällefors.

Det är viktigt att kommentera att på grund av den strategiska expansionen med en hög investeringsnivå och en utmärkt gestion, har butikskedjan skapat gynnsamma resultat mellan sig, vilket ger sina kunder överkomliga priser.

Vilka varumärken hittar jag på PEKÅS?
close

Pekås erbjuder sina produkter under olika varumärken, bara för att säga några, det är Sense, OLW, Brooklyn, Norrlands guld, Mariestads, Rulles, Extra, Schweppes, Vitamin well, Trocadero, Cuba Cola, Briska, Ahlgrens, Kelda, Sibylla, Lönneberga, Scan, Arla, Coop, Via, Comfort, Dove, Axe med flera.

Hur sparar jag pengar på PEKÅS?
close

Pekås har många sätt att få sina kunder att spara pengar. Det räknas med intressanta erbjudanden som annonseras genom veckohäftena, som innehåller viktiga rabatter och bra priser på utvalda produkter. Dessutom föreslår företaget att prenumerera på sin kampanjtidning och få de senaste nyheterna.

Kommer PEKÅS att ha erbjudanden på Black Friday?
close

Pekås erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

PEKÅS Bekanta dig med PEKÅSs konkurrenter
close

Några av Pekås främsta konkurrenter i Sverige är Nya Pulsen, Lidl, Tempo, Eko, Ica m.fl.

PEKÅS PEKÅS exklusiva förmåner
close

Pekås är det bästa stället där du kan handla och få allt du behöver till låg kostnad. Denna butikskedja har en omfattande lista över produkter med hög kvalitet och ett stort antal varumärken. Inte bara det, utan det har också utmärkta fördelar för din ficka.

Rabatter som erbjuds genom PEKÅS
close

Affärer 365 ger dig de bästa Pekås-rabatterna. Upptäck här de aktuella erbjudandena som denna svenska lågprisbutikskedja har för dig och få det bästa alternativet för ditt nästa köp. Oavsett vad du behöver för mat eller rena artiklar har Pekås dig täckt. Det är dags att vinna med Affärer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://pekas.se/

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.