logo
homeIcon
  1. separatorÖvrigt
  2. separatorAHLSELL
ANNONS

AHLSELL reklamblad - Senaste erbjudanden

Erbjudanden och rabatter i reklamblad AHLSELL

Ahlsell är en svensk teknisk grossist med säte på Liljeholmen i Stockholm. Företaget har mer än 5 000 anställda i över 200 butiker och tre centrallager.

Vanliga frågor om AHLSELL

Hur sparar jag pengar på AHLSELL?

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Ahlsell. Kolla in Ahlsells aktuella erbjudanden som finns på deras webbplats för att hitta deras bästa priser och rea-erbjudanden för dig. Glöm inte att titta på Ahlsells outlet-sektion för att hitta deras produkter till lägsta pris som är tillgängliga under en begränsad tid.

Rabatter som erbjuds genom AHLSELL

Hitta Ahlsells senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Njut av de bästa Ahlsell-artiklarna till de bästa priserna. Ahlsell är alltid i kundernas tjänst och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och utförsäljningarna från Ahlsell med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.ahlsell.se/

AHLSELLs historia: om AHLSELL?

Företagets historia går tillbaka till 1877 då Ahlsell grundades. Då startade ingenjörerna John Bernström och Jakob Tornblad försäljningsföretaget John Bernström & Co, som bland annat sålde pumpar och tröskverk. Kunderna var främst mekaniska verkstäder, sågverk och andra industrier. Företaget blev snabbt ett av landets största och mest välrenommerade maskinföretag. Namnet Ahlsell dök dock inte upp förrän 1903, då bröderna Rudolf och Herman Ahlsell grundade R Ahlsell & Co. och började erbjuda sina kunder gasverksapparater, kol- och transportmöjligheter, pannor och chamottesten. Idag har Ahlsell blivit Sveriges ledande distributör med ett omfattande sortiment inom installationsområdet och med starka positioner inom alla produktområden.

Vilka varumärken hittar jag på AHLSELL?

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av märkesprodukter som Energizer, Panasonic och DeWalt, bland många andra. Ahlsell saluförde också sina egna märkesvaror, förkortat EMV. Idag sträcker sig sortimentet över de flesta produktkategorier och du kan hitta a-collection, Activewear, FIXX, Flex, Innova, KCC och Ironside.

Kommer AHLSELL att ha erbjudanden på Black Friday?

Ahlsell erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

AHLSELL Bekanta dig med AHLSELLs konkurrenter

Ahlsells främsta konkurrenter är andra liknande företag och detaljhandlare som är verksamma i landet, såsom Järnia Söder, Kungsholmens och K-Rauta.

AHLSELL AHLSELL exklusiva förmåner

Ahlsells kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Ansök om ett eget kundkonto på deras webbplats och köp dina varor online.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.