ANNONS

AHLSELLs veckoerbjudanden

AHLSELLs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från AHLSELL

Andra deals från Övrigt

TUPPERWARE logo
TUPPERWAREs deals

TUPPERWAREs deals

Gäller till 31 okt.
Öppna broschyr
EKO logo
EKOs deals

EKOs deals

3 dagar kvar
Öppna broschyr
Rusta logo
Rustas deals

Rustas deals

5 dagar kvar
Öppna broschyr

Andra Övrigt varumärken

ADLIBRIS
ADLIBRIS
TELE2
TELE2
TUPPERWARE
TUPPERWARE
STAPLES
STAPLES
OFFICE DEPOT
OFFICE DEPOT
EKO
EKO
ÅHLÉNS
ÅHLÉNS
KITCH'N
KITCH'N
Rusta
Rusta
BILTEMA
BILTEMA
HARALD NYBORG
HARALD NYBORG
GULDFYND
GULDFYND
ADLIBRIS
ADLIBRIS
TELE2
TELE2
TUPPERWARE
TUPPERWARE
STAPLES
STAPLES
OFFICE DEPOT
OFFICE DEPOT
EKO
EKO
ÅHLÉNS
ÅHLÉNS
KITCH'N
KITCH'N
Rusta
Rusta
BILTEMA
BILTEMA
HARALD NYBORG
HARALD NYBORG
GULDFYND
GULDFYND

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos AHLSELL

Ahlsell är en svensk teknisk grossist med säte på Liljeholmen i Stockholm. Företaget har mer än 5 000 anställda i över 200 butiker och tre centrallager.

Vanliga frågor om AHLSELL

AHLSELLs historia: om AHLSELL?
Open

Företagets historia går tillbaka till 1877 då Ahlsell grundades. Då startade ingenjörerna John Bernström och Jakob Tornblad försäljningsföretaget John Bernström & Co, som bland annat sålde pumpar och tröskverk. Kunderna var främst mekaniska verkstäder, sågverk och andra industrier. Företaget blev snabbt ett av landets största och mest välrenommerade maskinföretag. Namnet Ahlsell dök dock inte upp förrän 1903, då bröderna Rudolf och Herman Ahlsell grundade R Ahlsell & Co. och började erbjuda sina kunder gasverksapparater, kol- och transportmöjligheter, pannor och chamottesten. Idag har Ahlsell blivit Sveriges ledande distributör med ett omfattande sortiment inom installationsområdet och med starka positioner inom alla produktområden.

Vilka produkttyper hittar jag på AHLSELL?
Open

Ahlsells unika kunderbjudande erbjuder ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten och avlopp, värme och sanitet, ventilation, isolering, elektricitet, kylning, byggnation, fastigheter, industri, verktyg och maskiner samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Vilka varumärken hittar jag på AHLSELL?
Open

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av märkesprodukter som Energizer, Panasonic och DeWalt, bland många andra. Ahlsell saluförde också sina egna märkesvaror, förkortat EMV. Idag sträcker sig sortimentet över de flesta produktkategorier och du kan hitta a-collection, Activewear, FIXX, Flex, Innova, KCC och Ironside.

Hur sparar jag pengar på AHLSELL?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Ahlsell. Kolla in Ahlsells aktuella erbjudanden som finns på deras webbplats för att hitta deras bästa priser och rea-erbjudanden för dig. Glöm inte att titta på Ahlsells outlet-sektion för att hitta deras produkter till lägsta pris som är tillgängliga under en begränsad tid.

Bekanta dig med AHLSELLs konkurrenter
Open

Ahlsells främsta konkurrenter är andra liknande företag och detaljhandlare som är verksamma i landet, såsom Järnia Söder, Kungsholmens och K-Rauta.

AHLSELL exklusiva förmåner
Open

Ahlsells kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Ansök om ett eget kundkonto på deras webbplats och köp dina varor online.

Rabatter som erbjuds genom AHLSELL
Open

Hitta Ahlsells senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Njut av de bästa Ahlsell-artiklarna till de bästa priserna. Ahlsell är alltid i kundernas tjänst och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och utförsäljningarna från Ahlsell med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.ahlsell.se/

ANNONS