ANNONS

Senaste ZARA erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos ZARA

Zara är en butikskedja med fokus på försäljning av kläder och modeaccessoarer för kvinnor, män och barn med säte i Spanien och stark närvaro i Sverige och i många länder runt om i världen. Företaget tillhör Inditex Group, som också äger andra varumärken som t.ex: Massimo Dutti, Pull and Bear, Bershka, Oysho, Uterque, Kiddy's Class, Stradivarius och Zara Home.

Vilka produkttyper hittar jag på ZARA?

Zara kan kunderna hitta ett brett utbud av kläder och accessoarer för både män, kvinnor och barn. De säljer skjortor, T-shirts och toppar, koftor och tröjor, tröjor, jackor och övertröjor, rockar, byxor, jeans, kjolar, shorts, underkläder och underkläder, accessoarer som skor, väskor, bälten, solglasögon, hattar och mycket mer.

ANNONS

Vanliga frågor om ZARA

ZARAs historia: om ZARA?
Open

Zara grundades 1975 av Amancio Ortega och Rosalia Mera i Arteixo, provinsen A Coruña, Galicien. Den första butiken utanför Spanien öppnades 1988 på gatan Santa Catarina i staden Porto i Portugal. I dag är Zara förmodligen den snabbast växande klädbutikskedjan med 1770 butiker i 86 länder, och år 2000 öppnades en ny butik var tredje dag. I Sverige landade Zara 1993 och har sedan dess blivit ett varumärke med högt anseende på den svenska marknaden. Numera är Zara verksamt i Sverige genom mer än fem butiker som är fördelade över de viktigaste regionerna i landet. Zara säljer också sina produkter via sin exklusiva nätbutik.

Vilka varumärken hittar jag på ZARA?
Open

Zara är en internationell tillverkare och säljer därför kläder och modeaccessoarer under sitt eget varumärke.

Hur sparar jag pengar på ZARA?
Open

Det är enkelt att spara pengar på Zara genom att utnyttja de erbjudanden och kampanjer som publiceras i deras webbutik, där kunderna kan hitta ett stort urval av produkter till rabatterade priser. Samtidigt har Zara-butikerna alltid erbjudanden att ta del av, särskilt vid säsongsförsäljningar.

Bekanta dig med ZARAs konkurrenter
Open

Zara konkurrerar i Sverige med andra butikskedjor som bland annat KappAhl.

ZARA exklusiva förmåner
Open

Zara är ett världskänt varumärke som erbjuder sina kunder kvalitetskläder i linje med de senaste globala modetrenderna. Zara är ett företag med ett hållbart engagemang för miljön. Kunderna kan köpa sina produkter i nätbutiken och få dem levererade hem.

Kommer ZARA att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

ZARA erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom ZARA
Open

Affärer 365 ger dig alla erbjudanden och kampanjer som Zara har för dig i Sverige. När det gäller kläder och modeaccessoarer hittar du på Zara allt du behöver för att se bra ut. Kolla in Affärer 365 och upptäck vad Zara har att erbjuda dig.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.zara.com/se/

ANNONS
ANNONS