ANNONS

Senaste ÖOB erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos ÖOB

ÖoB är en svensk lågpriskedja med inriktning på försäljning av möbler och heminredning. Med en lång historia på marknaden verkar ÖoB i Sverige genom ett brett nätverk av butiker strategiskt fördelade över landets huvudregioner.

Vilka produkttyper hittar jag på ÖOB?

Hos ÖoB kan kunderna hitta ett brett utbud av produkter som hemmöbler, vardagsrumsmöbler, trädgårdsmöbler, bord, stolar, soffor, belysning, utomhustillbehör och produkter, simbassänger och tillbehör och mycket mer.

ANNONS

Vanliga frågor om ÖOB

ÖOBs historia: om ÖOB?
Open

ÖoB:s historia började 1979 med grundandet av företaget och öppnandet av sin första butik i Sverige. I början började ÖoB sälja utrustning till Försvarsmakten och statliga myndigheter, såsom telefoncentraler och fordon. 1979 vändes verksamheten och införlivade nya produkter för hemmet. Under de följande decennierna genomgick ÖoB en stark expansionsprocess med butiker öppna över hela landet. 2018 förvärvades ÖoB av norska Europris Group. Numera verkar ÖoB i Sverige genom mer än 100 butiker spridda över landets huvudregioner. De säljer även sina produkter genom sin exklusiva webbutik.

Vilka varumärken hittar jag på ÖOB?
Open

ÖoB säljer produkter från välkända varumärken som Adidas, Air Wick, Ajax, Always, Faunakram, Finish, Fiskars, Fladen Fishing, Flexi, Old Spice, UHU, Via, Verda, Vatoil, Victorian, Zendium, Yes, Yard Force, Rexona, Royal, Salvequick, Saplex, Scarlett, Home, Hoinkis, Healthy, bland andra.

Hur sparar jag pengar på ÖOB?
Open

Det är väldigt enkelt att spara pengar på ÖoB genom att ta del av de erbjudanden och kampanjer som publiceras på deras officiella hemsida. På ÖoBs webbutik finns en "Outlet", där kunderna kan hitta ett stort utbud av produkter till rabatterade priser. Hos Affärer 365 hittar du även de senaste erbjudandena och kampanjerna hos ÖoB. Genom att prenumerera på Nyhetsbrevet eller följa ÖoB på sociala nätverk är det möjligt att hålla sig uppdaterad med de senaste erbjudandena.

Bekanta dig med ÖOBs konkurrenter
Open

ÖoB konkurrerar i Sverige med andra butikskedjor som MIO, Whitefields med flera.

ÖOB exklusiva förmåner
Open

ÖoB erbjuder sina kunder hemprodukter till mycket förmånliga priser. Kunder kan köpa sina produkter i ÖoBs webbutik och få dem hemkörda. Vid eventuella olägenheter med någon av sina produkter tillåter ÖoB byten och returer. ÖoB har exklusiv kundtjänst via telefon och mail.

Kommer ÖOB att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

ÖoB erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom ÖOB
Open

Affärer 365 ger dig alla erbjudanden och kampanjer som ÖoB har för dig i Sverige. Handlar det om produkter till ditt hem, hos ÖoB hittar du högsta kvalitet och bästa pris på marknaden. Kolla in Affärer 365 och börja spara pengar idag med ÖoB.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.xn--ob-eka.se/

ANNONS
ANNONS