logo
ANNONS

Senaste TRETTI erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos TRETTI

Tretti är ett svenskt nätbutiksföretag som specialiserat sig på hemelektronik och hushållsartiklar. Företaget har för närvarande sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige. Tretti har en butik i Malmö.

Vanliga frågor om TRETTI

TRETTIs historia: om TRETTI?
close

Företagets historia går tillbaka till 2004 då det först etablerades i Sverige. I juni 2020 öppnade företaget Tretti-butiken på Svågertorp i Malmö och under de följande åren har Tretti blivit en viktig aktör i hela landet och har Nordens största sortiment av vitvaror.

Vilka varumärken hittar jag på TRETTI?
close

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av märkesprodukter i sina filialer och i sin webbshop. Bland dem finns Bosch, Siemens, Blomberg, LG, Electrolux, Miele, Smeg med flera.

Hur sparar jag pengar på TRETTI?
close

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Tretti. Kolla in deras aktuella erbjudanden på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningarna för dig. Få upp till 28 % rabatt på utvalda artiklar. Dessutom erbjuder butiken gratis frakt.

Kommer TRETTI att ha erbjudanden på Black Friday?
close

Tretti erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

TRETTI Bekanta dig med TRETTIs konkurrenter
close

Tretti konkurrerar främst med andra butiker för konsumentelektronik som också är verksamma i regionen, t.ex. Elgiganten, Webhallen, TeknikMagasinet, Kjell & Company och MediaMarkt.

TRETTI TRETTI exklusiva förmåner
close

Trettis kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och gå inte miste om deras fantastiska erbjudanden och senaste nyheter. Bli den första att få deras senaste erbjudanden direkt i din inkorg.

Rabatter som erbjuds genom TRETTI
close

Hitta Trettis senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Tretti älskar att inspirera och ge råd till den moderna familjen när det gäller apparater och hushållsapparater. With their large selection and a world of inspiration, find the best white goods for you and your family with Tretti. At Tretti, you will find the Nordic region's largest range of white goods. Njut av de bästa Tretti-artiklarna till de bästa priserna. Tretti är alltid i kundernas tjänst och har allt du letar efter. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och utförsäljningarna från Tretti med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.tretti.se/

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.