ANNONS

GRANNGÅRDENs veckoerbjudanden

GRANNGÅRDENs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från GRANNGÅRDEN

Andra Bygg & TrädgårdSE varumärken

JEM OCH FIX
JEM OCH FIX
BAUHAUS
BAUHAUS
BLOMSTERLANDET
BLOMSTERLANDET
BYGGMAX
BYGGMAX
DEWALT
DEWALT
FLISBY
FLISBY
HORNBACH
HORNBACH
IMPECTA FRÖHANDEL
IMPECTA FRÖHANDEL
JULA
JULA
K-RAUTA
K-RAUTA
PLANTAGEN
PLANTAGEN
SWEDOL
SWEDOL
JEM OCH FIX
JEM OCH FIX
BAUHAUS
BAUHAUS
BLOMSTERLANDET
BLOMSTERLANDET
BYGGMAX
BYGGMAX
DEWALT
DEWALT
FLISBY
FLISBY
HORNBACH
HORNBACH
IMPECTA FRÖHANDEL
IMPECTA FRÖHANDEL
JULA
JULA
K-RAUTA
K-RAUTA
PLANTAGEN
PLANTAGEN
SWEDOL
SWEDOL

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos GRANNGÅRDEN

Granngården är en svensk butikskedja och e-handlare som specialiserat sig på trädgårds-, husdjurs-, jordbruks- och skogsbruksprodukter. Granngården har mer än 110 butiker och drygt 800 anställda. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Vanliga frågor om GRANNGÅRDEN

GRANNGÅRDENs historia: om GRANNGÅRDEN?
Open

Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då butiken öppnade sin första lilla gårdsbutik på den småländska landsbygden. Under de följande årtiondena har butiken framgångsrikt kunnat växa och expandera i hela regionen. Sedan 2016 äger norska Felleskjøpet Granngården. Idag, 140 år senare, har företaget mer än 100 butiker runt om i landet och en webbplats för e-handel på Granngården.se.

Vilka produkttyper hittar jag på GRANNGÅRDEN?
Open

Granngården erbjuder ett brett sortiment som omfattar batterier och laddare, förlängningssladdar och grenuttag, kabelupprullare och kablar, ljuskällor, strömbrytare och uttag, husdjursfoder, jaktkläder, dammsugare och jordbruksredskap, bland mycket annat.

Vilka varumärken hittar jag på GRANNGÅRDEN?
Open

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av märkesprodukter på sin webbplats och sina filialer. Bland dem finns Bahco, Wagner, Eukanuba, Doggy, Fiskars, Royal Canin med flera.

Hur sparar jag pengar på GRANNGÅRDEN?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Granngården. Kolla in Granngårdens aktuella erbjudanden på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningserbjudandena för dig. Bli medlem i Granngårdenklubben och få bonuspoäng på alla dina inköp, bonuscheckar som betalas ut 4 gånger per år samt utvalda klubberbjudanden och medlemsrabatter.

Bekanta dig med GRANNGÅRDENs konkurrenter
Open

Granngårdens främsta konkurrenter är andra liknande butiker och detaljhandlare som är verksamma i landet, t.ex. Mälargårdar, Fäboden, och Strömsbergsgård.

GRANNGÅRDEN exklusiva förmåner
Open

Granngårdens kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar med butiken. Registrera dig och skapa ett eget konto på Granngårdens webbplats och börja lägga varor i din varukorg medan du surfar genom deras e-butik.

Rabatter som erbjuds genom GRANNGÅRDEN
Open

Hitta Granngården's senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Skaffa allt för din jordiska verksamhet. Granngården hjälper dig med allt som har med odling, djur och natur att göra. Hos Granngården hittar du pålitliga produkter, tjänster och massor av inspiration - så att du får de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Njut av de bästa Granngården-artiklarna till de bästa priserna. Granngården är alltid till tjänst för sina kunder och har allt du söker. Vänta inte längre och få de senaste rabatterna och utförsäljningarna från Granngården med Affarer 365.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.granngarden.se/

ANNONS