ANNONS

MEDIAMARKTs veckoerbjudanden

MEDIAMARKTs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från MEDIAMARKT

Andra Elektronik varumärken

TRETTI
TRETTI
WEBHALLEN
WEBHALLEN
CLAS OHLSON
CLAS OHLSON
NETONNET
NETONNET
KJELL & COMPANY
KJELL & COMPANY
ELON
ELON
TEKNIKMAGASINET
TEKNIKMAGASINET
ELGIGANTEN
ELGIGANTEN
INET
INET
GINZA
GINZA
ELECTROLUX HOME
ELECTROLUX HOME
TRETTI
TRETTI
WEBHALLEN
WEBHALLEN
CLAS OHLSON
CLAS OHLSON
NETONNET
NETONNET
KJELL & COMPANY
KJELL & COMPANY
ELON
ELON
TEKNIKMAGASINET
TEKNIKMAGASINET
ELGIGANTEN
ELGIGANTEN
INET
INET
GINZA
GINZA
ELECTROLUX HOME
ELECTROLUX HOME

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos MEDIAMARKT

MediaMarkt är en tysk multinationell butikskedja specialiserad på hemelektronik.. Företaget har över 800 butiker och huvudkontoret ligger i Ingolstadt, Tyskland.

Vanliga frågor om MEDIAMARKT

MEDIAMARKTs historia: om MEDIAMARKT?
Open

MediaMarkt grundades av entreprenörerna Leopold Stiefel, Walter Gunz, Erich Kellerhals och Helga Kellerhals. Den första butiken öppnade den 24 november 1979 i München. Efter den första framgången hade nio andra butiker öppnats i närheten av München 1985. År 2012 lanserade företaget sin nätbutik, med början i Tyskland i januari. 2006 öppnade det första MediaMarkt-varuhuset i Sverige i Heron City, sydväst om Stockholm. Sverige blev det trettonde landet där MediaMarkt etablerade sig. 2012 lanserade MediaMarkt sin svenska e-handel.

Vilka produkttyper hittar jag på MEDIAMARKT?
Open

Företaget erbjuder ett brett utbud av hemelektronik i sina butiker och på sin webbplats. Bland dem kan kunderna hitta datorer och bärbara datorer, kontorsmaterial, skrivare, PC-tillbehör, mobiltelefoner, TV-apparater, högtalare, kontakter och kablar, kameror, köksapparater, verktyg, laddare och mycket mer.

Vilka varumärken hittar jag på MEDIAMARKT?
Open

MediaMarkt distribuerar och säljer ett stort urval av lokala och internationella varumärken som Apple, Samsung, Huawei, Philips, Dyson, JBL och Siemens, bland många andra.

Hur sparar jag pengar på MEDIAMARKT?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos MediaMarkt. Kolla in MediaMarkts aktuella veckoerbjudanden på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningarna för dig. Dessutom kan du gå med i MediaMarkt Club och få unika erbjudanden och förmåner samt en välkomstrabatt.

Bekanta dig med MEDIAMARKTs konkurrenter
Open

MediaMarkts främsta konkurrenter är andra elektronikbutiker som också är verksamma i regionen, t.ex. Webhallen, TeknikMagasinet, Kjell & Company och Elgiganten.

MEDIAMARKT exklusiva förmåner
Open

MediaMarkts kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar med butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och gå inte miste om deras fantastiska erbjudanden och senaste nyheter. Bli den första att få deras senaste erbjudanden direkt i din inkorg. Kunderna kan också beställa sina produkter online och hämta dem utanför butiken.

Rabatter som erbjuds genom MEDIAMARKT
Open

Hitta MediaMarkts senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. MediaMarkt är en av de ledande elektronikåterförsäljarna och tillhandahåller många kompletterande tjänster. Oavsett om du letar efter en ny dator eller den senaste mobiltelefonen har Media Markt det du söker. Njut av de bästa MediaMarkt-artiklarna till de bästa priserna. MediaMarkt är alltid till tjänst för sina kunder och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och erbjudanden från MediaMarkt. med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.mediamarkt.se/

ANNONS