homeIcon
  1. separatorElektronik
  2. separatorMEDIAMARKT
ANNONS

Senaste MEDIAMARKT erbjudanden

För närvarande finns det inga erbjudanden från MEDIAMARKT

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos MEDIAMARKT

MediaMarkt är en tysk multinationell butikskedja specialiserad på hemelektronik.. Företaget har över 800 butiker och huvudkontoret ligger i Ingolstadt, Tyskland.

Vilka produkttyper hittar jag på MEDIAMARKT?

Företaget erbjuder ett brett utbud av hemelektronik i sina butiker och på sin webbplats. Bland dem kan kunderna hitta datorer och bärbara datorer, kontorsmaterial, skrivare, PC-tillbehör, mobiltelefoner, TV-apparater, högtalare, kontakter och kablar, kameror, köksapparater, verktyg, laddare och mycket mer.

ANNONS

Vanliga frågor om MEDIAMARKT

MEDIAMARKTs historia: om MEDIAMARKT?
Open

MediaMarkt grundades av entreprenörerna Leopold Stiefel, Walter Gunz, Erich Kellerhals och Helga Kellerhals. Den första butiken öppnade den 24 november 1979 i München. Efter den första framgången hade nio andra butiker öppnats i närheten av München 1985. År 2012 lanserade företaget sin nätbutik, med början i Tyskland i januari. 2006 öppnade det första MediaMarkt-varuhuset i Sverige i Heron City, sydväst om Stockholm. Sverige blev det trettonde landet där MediaMarkt etablerade sig. 2012 lanserade MediaMarkt sin svenska e-handel.

Vilka varumärken hittar jag på MEDIAMARKT?
Open

MediaMarkt distribuerar och säljer ett stort urval av lokala och internationella varumärken som Apple, Samsung, Huawei, Philips, Dyson, JBL och Siemens, bland många andra.

Hur sparar jag pengar på MEDIAMARKT?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos MediaMarkt. Kolla in MediaMarkts aktuella veckoerbjudanden på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningarna för dig. Dessutom kan du gå med i MediaMarkt Club och få unika erbjudanden och förmåner samt en välkomstrabatt.

Bekanta dig med MEDIAMARKTs konkurrenter
Open

MediaMarkts främsta konkurrenter är andra elektronikbutiker som också är verksamma i regionen, t.ex. Webhallen, TeknikMagasinet, Kjell & Company och Elgiganten.

MEDIAMARKT exklusiva förmåner
Open

MediaMarkts kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar med butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och gå inte miste om deras fantastiska erbjudanden och senaste nyheter. Bli den första att få deras senaste erbjudanden direkt i din inkorg. Kunderna kan också beställa sina produkter online och hämta dem utanför butiken.

Kommer MEDIAMARKT att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

MediaMarkt erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom MEDIAMARKT
Open

Hitta MediaMarkts senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. MediaMarkt är en av de ledande elektronikåterförsäljarna och tillhandahåller många kompletterande tjänster. Oavsett om du letar efter en ny dator eller den senaste mobiltelefonen har MediaMarkt det du söker. Njut av de bästa MediaMarkt-artiklarna till de bästa priserna. MediaMarkt är alltid till tjänst för sina kunder och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och erbjudanden från MediaMarkt. med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.mediamarkt.se/

ANNONS
ANNONS