homeIcon
  1. separatorÖvrigt
  2. separatorTELE2
ANNONS

Senaste TELE2 erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos TELE2

Tele2 är ett svenskt telekommunikationsföretag med huvudkontor i Kista Science City, Stockholm, Sverige. Det är en stor telefonoperatör i Sverige, Ryssland, Estland, Lettland och Litauen.

Vilka produkttyper hittar jag på TELE2?

Tele2 erbjuder ett brett utbud av produkter inklusive mobiltelefoner, högtalare, surfplattor, laddare och laddningskablar, hörlurar, SIM-kort och kontantkort, och smarta klockor, bland annat. Bolaget erbjuder även mobilabonnemang, tv- och streamingtjänster samt fast bredband.

ANNONS

Vanliga frågor om TELE2

TELE2s historia: om TELE2?
Open

Företagets historia går tillbaka till 1981 då en mobiltelefonleverantör vid namn Comvik startade som en alternativ mobiltelefonoperatör till Televerket. Comvik bytte namn till Comviq när företaget fick GSM-licens 1988 och startade sin verksamhet 1992. 1991 startades Sveriges första kommersiella ISP och den döptes senare om till Tele2. Strax efter kom de tre företagen Comviq, Kabelvision och Tele2 samman som varumärket Tele2 för fasta tjänster och Comviq för mobila tjänster i Sverige 1997. Internationell tillväxt kom i form av förvärv i Estland, Litauen, Lettland, Ryssland och Frankrike. Idag servar Tele2 mer än 4 miljoner kunder i Sverige.

Vilka varumärken hittar jag på TELE2?
Open

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av toppmärken i sina försäljningsställen och onlinebutik. Bland dem kan du hitta märken som Samsung, Xiaomi, Motorola, Apple, Sony och mer.

Hur sparar jag pengar på TELE2?
Open

Det finns flera sätt för kunder att spara pengar med Tele2. Kolla in deras aktuella veckoerbjudanden på deras hemsida för att hitta deras bästa priser och reaerbjudanden för dig.

Bekanta dig med TELE2s konkurrenter
Open

Tele2 konkurrerar mest med andra liknande företag som också verkar i regionen som Telia, Telenor, 3, Allente och Boxer.

TELE2 exklusiva förmåner
Open

Tele2s kunder kan ta del av många exklusiva förmåner med butiken. Registrera dig och skapa ditt eget MyTele2-konto på deras hemsida. Utöver detta erbjuder företaget även anpassade installationsguider för dina tjänster och utrustning.

Kommer TELE2 att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

Tele2 erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom TELE2
Open

Hitta Tele2s senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affärer 365 och upptäck varför så många fortsätter att välja dem. Njut av de bästa Tele2-artiklarna till de bästa priserna. Alltid till sina kunders tjänst kommer Tele2 att ha allt du letar efter. Vänta inte längre och få de senaste rabatterna och reaerbjudandena från Tele2 med Affärer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.tele2.se/

ANNONS
ANNONS