ANNONS

Senaste ICA erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos ICA

ICA är en svensk stormarknadskedja med stark närvaro i landet. Med en lång historia på marknaden verkar ICA i Sverige genom ett brett nätverk av butiker strategiskt fördelade över landets huvudregioner.

Vilka produkttyper hittar jag på ICA?

ICA kan kunderna hitta ett brett sortiment av livsmedel och icke-livsmedelsprodukter såsom kött, fågel och fisk, färsk frukt och grönsaker, mjölk och mejeriprodukter, ostar, konserver, frysta livsmedel, läsk, alkoholhaltiga drycker, personlig omvårdnad och hygienprodukter, hushållsrengöringsmedel och mycket mer.

ANNONS

Vanliga frågor om ICA

ICAs historia: om ICA?
Open

ICAs historia började 1938 med grundandet av företaget och öppnandet av sin första butik i Sverige. Sedan starten har ICAs mål varit att förse sina kunder med ett brett sortiment av dagligvaror och masskonsumentprodukter. Under de följande åren genomgick ICA en stark expansionsprocess med öppnandet av ett stort antal butiker över hela Sverige. ICA är en av de ledande stormarknadskedjorna i landet. Numera verkar ICA i Sverige genom mer än 1 000 butiker fördelade över landets huvudregioner. De säljer även sina produkter genom sin exklusiva webbutik.

Vilka varumärken hittar jag på ICA?
Open

ICA säljer produkter av kända varumärken som Daloon, Gräddil, Gillehavre, Cloetta, Pesto, Barilla, Heinz, Via, Ajax, Weber, Wettex, Lambi, Capri-Sun, Santa María med flera. De säljer även produkter under sitt eget varumärke.

Hur sparar jag pengar på ICA?
Open

Att spara pengar på ICA är väldigt enkelt genom att ta del av de erbjudanden och kampanjer som publiceras på ICAs officiella hemsida. På ICAs webbutik kan kunderna hitta ett stort utbud av produkter till rabatterade priser. Hos Affärer 365 hittar du även de senaste erbjudandena och kampanjerna på ICA. ICA ger också ut veckokataloger och broschyrer med bra erbjudanden. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet eller följa ICA på sociala medier är det möjligt att hålla sig uppdaterad med de senaste erbjudandena.

Bekanta dig med ICAs konkurrenter
Open

ICA konkurrerar i Sverige med andra stormarknadskedjor som Hemköp, Lidl, Netto med flera.

ICA exklusiva förmåner
Open

ICA erbjuder sina kunder ett brett sortiment av produkter till mycket förmånliga priser. Kunderna kan köpa sina produkter i ICAs nätbutik och få dem hemkörda eller hämta i närmaste butik. ICA erbjuder exklusiv kundservice via telefon och e-post.

Kommer ICA att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

ICA erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom ICA
Open

Affärer 365 ger dig alla erbjudanden och kampanjer som ICA har för dig i Sverige. Det bredaste sortimentet av produkter och det bästa priset på marknaden hittar du hos ICA. Kolla in Affärer 365 och börja spara pengar idag med ICA.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.ica.se/

ANNONS
ANNONS