ANNONS

Senaste MATRIX erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos MATRIX

Matrix är en svensk livsmedelsbutik med huvudkontor i Uppsala. Kedjan driver idag tre filialer över hela landet.

Vilka produkttyper hittar jag på MATRIX?

Kedjan erbjuder ett brett utbud av dagligvaror i sina filialer. Bland dem kan du hitta bagerivaror, snacks, flingor, snacks och godis, mejeriprodukter, växter, ost, glass, kött, vin, potatis, grönsaker och frukter, pasta, soppor, såser, rengöringsmedel, öl, färska juicer, och många fler.

ANNONS

Vanliga frågor om MATRIX

MATRIXs historia: om MATRIX?
Open

Matrix novell går tillbaka till 2019 då mataffären öppnade sin allra första filial i Sverige. Ända sedan dess har Matrix fortsatt att växa med öppnandet av ytterligare två filialer. Idag driver Matrix tre butiker belägna söder om Stockholm: Skogås, Nynäshamn och Jordbro.

Vilka varumärken hittar jag på MATRIX?
Open

Matrix distribuerar och säljer ett stort urval av lokala och internationella märkesprodukter som inkluderar Coca Cola, Red Bull, Ayran, Colgate, Nutex, Nutella, Camlica, Fanta, Softlan och Yayla, bland många andra.

Hur sparar jag pengar på MATRIX?
Open

Det finns flera sätt för kunder att spara pengar med Matrix. Kolla in Matrix aktuella veckoerbjudanden som finns tillgängliga på deras hemsida för att hitta deras bästa priser och reaerbjudanden för dig.

Bekanta dig med MATRIXs konkurrenter
Open

Till Matrix främsta konkurrenter finns andra lokala livsmedelskedjor verksamma i landet som Matöppet, Coop, ICA Supermarket, Hemköp och Nordby.

MATRIX exklusiva förmåner
Open

Matrix kunder kan ta del av många exklusiva förmåner med butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och missa inte deras fantastiska erbjudanden och deras senaste nyheter. Var den första personen som får sina senaste reaerbjudanden direkt till din inkorg. Utöver detta kan du även komma i kontakt med mataffären och lämna ett meddelande via deras webbsajt.

Kommer MATRIX att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

Matrix erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom MATRIX
Open

Hitta Matrix senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affärer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Med Matrix hittar du allt du behöver till rimliga priser, ett stort sortiment av färsk frukt och grönsaker, varor från världens alla hörn, butiksspäckat svenskt kött och trevlig personal som gärna hjälper till. Njut av de bästa Matrix-varorna till de bästa priserna. Alltid till sina kunders tjänst kommer Matrix att ha allt du letar efter. Vänta inte längre och få de senaste rabatterna och reaerbjudandena från Matrix med Affärer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.mat-rix.se/

ANNONS
ANNONS