logo

INET reklamblad - Erbjudanden juli 2024

Erbjudanden och rabatter i reklamblad INET

Inet är en svensk nätbutik med fokus på försäljning av elektronik- och teknikprodukter. Med en lång historia på marknaden erbjuder Inet sina kunder ett brett utbud av produkter från många olika märken och levererar över hela landet.

Vanliga frågor om INET

Hur sparar jag pengar på INET?

Det är enkelt att spara pengar på Inet genom att utnyttja de erbjudanden och kampanjer som publiceras på deras officiella webbplats. I Inets webbutik finns en avdelning "Kampanjer" där kunderna kan hitta ett stort urval av produkter till rabatterade priser. På Affarer 365 hittar du också de senaste erbjudandena och kampanjerna hos Inet. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet kan du hålla dig uppdaterad om de senaste erbjudandena.

Rabatter som erbjuds genom INET

Affarer 365 ger dig alla erbjudanden och kampanjer som Inet har för dig i Sverige. När det gäller elektronik och teknik hittar du det största utbudet av märken hos Inet. Kolla in Affarer 365 och upptäck allt som Inet har att erbjuda.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.inet.se/

INETs historia: om INET?

Inets historia började år 2000 när företaget grundades i Sverige. Inets huvudkontor ligger i Sisjön, Göteborg. Inet har sedan starten haft som mål att förse sina kunder med högkvalitativa teknikprodukter och att vara ett ledande företag i Sverige inom elektronik- och tekniksegmentet. Numera är Inet verksamt i Sverige genom sin webbutik, där man säljer tusentals produkter.

Vilka varumärken hittar jag på INET?

Inet säljer produkter från välkända märken som Acer, AOC, BenQ, Apple, ASUS, Corsair, Dell, Gigabyte, Lenovo, Huawei, LG, MSI, Philips, Samsung, Xiaomi, Zowie, Motorola och Realme, Sony, WD, Seagate, Kioxia, Kingston, Crucial, LaCie, Belkin, CableMod, DeLock, BlueLounge, Aten, Accell, Lamina, Nokia, Canon, Diverse, Epson, Brother, med flera.

Kommer INET att ha erbjudanden på Black Friday?

Inet erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

INET Bekanta dig med INETs konkurrenter

Inet konkurrerar i Sverige med andra butikskedjor som bland annat MediMarkt.

INET INET exklusiva förmåner

Inet erbjuder sina kunder teknik- och elektronikprodukter till mycket förmånliga priser. Kunderna kan köpa sina produkter i Inets webbutik och få dem levererade hem eller hämta dem i närmaste butik. Alla produkter som säljs av Inet har en fabriksgaranti. Om det skulle uppstå olägenheter med någon av produkterna tillåter Inet byten och returer. Inet har en exklusiv kundtjänst.

Få de bästa erbjudandena för att spara stort hos INET

De bästa erbjudandena för att spara hos INET

Letar du efter sätt att spara pengar på din lokala Elektronik butik? Då är du på rätt plats!

Affärer 365 ger dig tillgång till över 11 Elektronik butiker i Sweden inklusive INET och många fler.

Börja bläddra
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.