ANNONS

IMPECTA FRÖHANDELs veckoerbjudanden

IMPECTA FRÖHANDELs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från IMPECTA FRÖHANDEL

Andra Bygg & TrädgårdSE varumärken

JEM OCH FIX
JEM OCH FIX
BAUHAUS
BAUHAUS
BLOMSTERLANDET
BLOMSTERLANDET
BYGGMAX
BYGGMAX
DEWALT
DEWALT
FLISBY
FLISBY
GRANNGÅRDEN
GRANNGÅRDEN
HORNBACH
HORNBACH
JULA
JULA
K-RAUTA
K-RAUTA
PLANTAGEN
PLANTAGEN
SWEDOL
SWEDOL
JEM OCH FIX
JEM OCH FIX
BAUHAUS
BAUHAUS
BLOMSTERLANDET
BLOMSTERLANDET
BYGGMAX
BYGGMAX
DEWALT
DEWALT
FLISBY
FLISBY
GRANNGÅRDEN
GRANNGÅRDEN
HORNBACH
HORNBACH
JULA
JULA
K-RAUTA
K-RAUTA
PLANTAGEN
PLANTAGEN
SWEDOL
SWEDOL

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos IMPECTA FRÖHANDEL

Impecta Fröhandel är en svensk butikskedja med inriktning på försäljning av blommor, växter och trädgårdstillbehör. Impecta Fröhandel har en lång historia på marknaden och är verksamt i Sverige genom ett brett nätverk av butiker som är strategiskt fördelade över hela landet.

Vanliga frågor om IMPECTA FRÖHANDEL

IMPECTA FRÖHANDELs historia: om IMPECTA FRÖHANDEL?
Open

Impecta Fröhandels historia började 1975 när företaget grundades och den första butiken öppnades av oberoende odlare. Sedan starten har Impecta Fröhandel haft som mål att förse sina kunder med blommor, växter och fröer med en miljömässigt hållbar filosofi. Under de följande decennierna upplevde Impecta Fröhandel en stark expansionsprocess med öppnandet av ett stort antal butiker över hela Sverige.

Numera har Impecta Fröhandel verksamhet i Sverige genom mer än 100 butiker fördelade på de viktigaste regionerna i landet. Företaget säljer också sina produkter via sin exklusiva webbutik.

Vilka produkttyper hittar jag på IMPECTA FRÖHANDEL?
Open

Hos Impecta Fröhandel kan kunderna hitta ett brett utbud av blommor, växter och frön, grönsaksfrön, ettåriga blommor, perenna blommor, örter, nordiska vildblommor, medicinalväxter, buskar och träd, krukväxter, ekologiska frön, gräsmattor, trädgårdstillbehör, växtbelysning, bevattningssystem, hydroponik, kompost, närings- och gödselprodukter och mycket mer.

Vilka varumärken hittar jag på IMPECTA FRÖHANDEL?
Open

Impecta Fröhandel säljer produkter från välkända varumärken som Neudorff, Nelson Garden och andra. De säljer också produkter under sitt eget varumärke Impecta Fröhandel.

Hur sparar jag pengar på IMPECTA FRÖHANDEL?
Open

Det är mycket enkelt att spara pengar på Impecta Fröhandel genom att utnyttja de erbjudanden och kampanjer som publiceras på deras officiella webbplats. I Impecta Fröhandels webbutik finns en avdelning "Kampanjer", där kunderna kan hitta ett stort urval av produkter till rabatterade priser. På Affarer 365 hittar du också de senaste erbjudandena och kampanjerna hos Impecta Fröhandel. Genom att prenumerera på Impecta Fröhandels nyhetsbrev kan du hålla dig uppdaterad om de senaste erbjudandena.

Bekanta dig med IMPECTA FRÖHANDELs konkurrenter
Open

Impecta Fröhandel konkurrerar i Sverige med andra butikskedjor som Whitefields, BlomsterLandet, bland andra.

IMPECTA FRÖHANDEL exklusiva förmåner
Open

Impecta Fröhandel erbjuder sina kunder ett brett utbud av blommor och växter som odlas av experter. Kunderna kan köpa sina produkter i Impecta Fröhandels webbutik och få dem levererade hem. Dessutom erbjuder Impecta Fröhandel presentkort för speciella tillfällen.

Rabatter som erbjuds genom IMPECTA FRÖHANDEL
Open

Affarer 365 ger dig alla erbjudanden och kampanjer som Impecta Fröhandel har för dig i Sverige. Det bredaste utbudet av blommor och växter hittar du på ett och samma ställe, hos Impecta Fröhandel. Kolla in Affarer 365 och upptäck allt som Impecta Fröhandel har att erbjuda.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.impecta.se/

ANNONS