logo
homeIcon
  1. separatorKläder
  2. separatorZALANDO

ZALANDO reklamblad - Erbjudanden juli 2024

Erbjudanden och rabatter i reklamblad ZALANDO

Zalando är en tysk butikskedja som fokuserar på onlineförsäljning av kläder och modeaccessoarer för män, kvinnor, pojkar och flickor. Zalando har en stark närvaro i Sverige och i många andra europeiska länder.

Vanliga frågor om ZALANDO

Hur sparar jag pengar på ZALANDO?

Det är enkelt att spara pengar på Zalando genom att utnyttja de erbjudanden och kampanjer som publiceras på deras officiella webbplats. I Zalandos nätbutik finns en "Outlet"-avdelning där kunderna kan hitta ett stort urval av produkter till rabatterade priser. På Affarer 365 hittar du också alla erbjudanden och kampanjer på Zalando. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet eller följa Zalando på sociala nätverk kan du hålla dig uppdaterad om de senaste erbjudandena.

Rabatter som erbjuds genom ZALANDO

Affarer 365 ger dig alla erbjudanden och kampanjer som Zalando har för dig i Sverige. När det gäller kläder och mode hittar du på Zalando allt du söker och mer därtill. Kolla in Affarer 365 och upptäck allt Zalando har att erbjuda.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.zalando.se/

ZALANDOs historia: om ZALANDO?

Zalandos historia började 2008 när Robert Gentz och David Schneider grundade företaget i Tyskland. Företaget har sitt huvudkontor i Berlin och har sedan starten varit en skohandlare på nätet.

Företaget fick stöd från tre tyska investerare: Oliver, Marc och Alexander Samwer. Framgången var så stor att de 2012 bestämde sig för att öppna en fysisk butik i Berlin som kallades Zalando Outlet Store.

I Sverige landade Zalando 2018 och har sedan dess blivit ett välrenommerat varumärke på den svenska marknaden. Numera är Zalando verksamt i Sverige genom att sälja sina produkter via sin exklusiva nätbutik.

Vilka varumärken hittar jag på ZALANDO?

Zalando säljer produkter från välkända varumärken som Adidas, Achha, Abercrombie & Fitch, Amicci, Andiata, Anderson's, Andam, Anaya with love, American Vintage, Caterpillar, CAT, Casio, Carriwell, Forvert, Fossil, Folk, Franky Amsterdam, MAC, med flera.

Kommer ZALANDO att ha erbjudanden på Black Friday?

Zalando erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

ZALANDO Bekanta dig med ZALANDOs konkurrenter

Zalando konkurrerar i Sverige med andra butikskedjor som Zara, H&M, med flera.

ZALANDO ZALANDO exklusiva förmåner

Zalando erbjuder sina kunder ett brett utbud av kläder från många märken och av hög kvalitet. Kunderna kan köpa sina produkter i nätbutiken och få dem hemskickade. Om det skulle uppstå olägenheter med någon av Zalandos produkter tillåter Zalando byten och returer.

Få de bästa erbjudandena för att spara stort hos ZALANDO

De bästa erbjudandena för att spara hos ZALANDO

Letar du efter sätt att spara pengar på din lokala Kläder butik? Då är du på rätt plats!

Affärer 365 ger dig tillgång till över 12 Kläder butiker i Sweden inklusive ZALANDO och många fler.

Börja bläddra
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.