ANNONS

Senaste KVIK erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos KVIK

Kvik är en dansk tillverkare specialiserad på köks-, badrums- och garderobsmöbler. Företaget har för närvarande sitt huvudkontor i Vildbjerg, Midtjylland. Kvik har mer än 170 franchiseägda och drivna butiker i 13 länder med över 1 000 anställda.

Vilka produkttyper hittar jag på KVIK?

Företaget erbjuder ett brett utbud av möbler i sina butiker. Bland dem kan du hitta bänkskivor, kökslådor och skåp, handfat och tillbehör, hushållsapparater, dörrar och handtag, byråer, klädkammare, samt många fler möbler.

ANNONS

Vanliga frågor om KVIK

KVIKs historia: om KVIK?
Open

Företagets historia går tillbaka till 1983 då Knud Boel Troelsen grundade köksföretaget Kvik i hjärtat av Jylland i Danmark. Knud trodde att det var möjligt att göra bättre och att kunderna drömde om en kombination av flexibilitet, kvalitet och prisvärdhet. Efter den första framgången började butiken snabbt expandera utanför sina gränser 2002. Det tog inte lång tid förrän Kvik öppnade sin första butik i Sverige där man idag driver 20 butiker.

Vilka varumärken hittar jag på KVIK?
Open

Kvik distribuerar och säljer ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa danskdesignade produkter vilket innebär att företaget kommersialiserar sina egna märkesvaror under egna varumärken. Utöver detta erbjuder Kvik även andra toppmärken som Bosch, Siemens, Zanussi, and Neff.

Hur sparar jag pengar på KVIK?
Open

Det finns flera sätt för kunder att spara pengar med Kvik. Du kan kolla in deras nuvarande försäljningsavsnitt och hitta deras lägsta prissatta artiklar och bästa tillgängliga erbjudanden. Njut av upp till 50% rabatt på utvalda artiklar med Kvik.

Bekanta dig med KVIKs konkurrenter
Open

Kviks främsta konkurrenterär andra liknande möbelaffärer som BoConcept, Svenska Hem, Nordiska Galleriet 1912, Bolia.com och Newport.

KVIK exklusiva förmåner
Open

Kviks kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar med butiken. Kunder kan prenumerera på deras nyhetsbrev och vara först med att få de senaste erbjudanden och nyheter levererade direkt till sin mejl.

Kommer KVIK att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

Kvik erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom KVIK
Open

Hitta Kviks senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Kvik gör allt för att göra köpprocessen av kök och badrum till en trevlig tid. Oavsett om du letar efter ett nytt kök, badrum eller klädkammare erbjuder Kvik dig högkvalitativa möbler för att förvandla dina rum till allt du behöver. Njut av de bästa Kvik-artiklarna till de bästa priserna. Kvik står alltid till tjänst hos sina kunder och har allt du letar efter. Vänta inte längre och få de senaste rabatterna och rea erbjudanden från Kvik med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.kvik.se/

ANNONS
ANNONS