ANNONS

HORNBACH s veckoerbjudanden

HORNBACH s senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från HORNBACH

Andra Bygg & TrädgårdSE varumärken

JEM OCH FIX
JEM OCH FIX
BAUHAUS
BAUHAUS
BLOMSTERLANDET
BLOMSTERLANDET
BYGGMAX
BYGGMAX
DEWALT
DEWALT
FLISBY
FLISBY
GRANNGÅRDEN
GRANNGÅRDEN
IMPECTA FRÖHANDEL
IMPECTA FRÖHANDEL
JULA
JULA
K-RAUTA
K-RAUTA
PLANTAGEN
PLANTAGEN
SWEDOL
SWEDOL
JEM OCH FIX
JEM OCH FIX
BAUHAUS
BAUHAUS
BLOMSTERLANDET
BLOMSTERLANDET
BYGGMAX
BYGGMAX
DEWALT
DEWALT
FLISBY
FLISBY
GRANNGÅRDEN
GRANNGÅRDEN
IMPECTA FRÖHANDEL
IMPECTA FRÖHANDEL
JULA
JULA
K-RAUTA
K-RAUTA
PLANTAGEN
PLANTAGEN
SWEDOL
SWEDOL

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos HORNBACH

Hornbach* är en tysk butikskedja som specialiserar sig på försäljning av byggmaterial och gör-det-själv-artiklar. Hornbach har en lång historia på den europeiska marknaden och har ett brett nätverk av butiker i Sverige och i många andra länder.

Vanliga frågor om HORNBACH

HORNBACH s historia: om HORNBACH ?
Open

Hornbachs historia går tillbaka till 1877 då Michael Hornbach öppnade en liten verkstad i Landau, Tyskland. Hans son Wilhelm Hornbach utvidgade faderns verksamhet genom att lägga till försäljning av byggmaterial år 1900. Flera år senare lade familjens barnbarnsbarn Otmar Hornbach till DIY-produkter 1980. Idag är det Tysklands största byggvaruhus.

I Sverige landade Hornbach 2003 med öppnandet av sin första butik. Sedan dess har Hornbach blivit ett varumärke med högt anseende bland svenska konsumenter. Numera är Hornbach verksamt i Sverige genom fyra stora butiker som är fördelade över de viktigaste regionerna i landet. De säljer också sina produkter via sin exklusiva nätbutik.

Vilka produkttyper hittar jag på HORNBACH ?
Open

Hos Hornbach kan kunderna hitta ett brett utbud av byggmaterial och gör-det-själv-produkter som badrum och VVS, byggmaterial, trä, fönster och dörrar, djur, akvarier och terrarier, hållbarhet och smarta hem, verktyg och verkstad, trädgård, färg och tapeter, fältbelysning och el, värme, kyla och ventilation, golv och kakel, trädekoration och fönsterdekoration, badrumsplanering och -dekoration, inomhusrenovering, med mera.

Vilka varumärken hittar jag på HORNBACH ?
Open

Hornbach säljer produkter från välkända varumärken som Unidrain, Hafa, Mora, Smedbo, Strand, Geberit, Avital, Jungborn, Gustavsberg, FM Mattsson, Nibe, med flera.

Hur sparar jag pengar på HORNBACH ?
Open

Det är enkelt att spara pengar på Hornbach genom att utnyttja de erbjudanden och kampanjer som publiceras på deras officiella webbplats. I Hornbachs webbutik kan du hitta ett stort urval av produkter till rabatterade priser. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet eller följa Hornbach på sociala nätverk kan kunderna dessutom hålla sig uppdaterade om de senaste erbjudandena.

Bekanta dig med HORNBACH s konkurrenter
Open

Hornbach konkurrerar i Sverige med andra butikskedjor som Bygghemma, Törn med flera.

HORNBACH exklusiva förmåner
Open

Hornbach erbjuder byggmaterial av hög kvalitet, vilket garanteras av Hornbachs långa historia på den europeiska marknaden. Kunderna kan köpa produkter i Hornbachs nätbutik och få dem levererade hem. Dessutom finns expertrådgivare tillgängliga för att hjälpa kunderna innan de köper.

Rabatter som erbjuds genom HORNBACH
Open

Affarer 365 ger dig alla erbjudanden och kampanjer som Hornbach har för dig i Sverige. Om det handlar om möbler och tillbehör till ditt hem hittar du allt du söker och mer därtill på Hornbach. Kolla in **Affarer 365 **och upptäck allt som Hornbach har att erbjuda.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.hornbach.se/

ANNONS