logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorNIKE
ANNONS

Senaste NIKE erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos NIKE

Nike är ett av världens ledande företag inom design, tillverkning och försäljning av sportkläder och sporttillbehör.

Vanliga frågor om NIKE

NIKEs historia: om NIKE?
close

Phil Knight grundade Blue Ribbon Sports 1964 i USA. Företaget sålde till en början importerade Onitsuka Tiger-skor till amerikanska löpare. 1971 bytte företaget namn till Nike och utvecklade sin första serie löparskor med sin ikoniska swoosh-logotyp.

På 1980-talet lanserade företaget sina Air Jordan-skor i samarbete med basketstjärnan Michael Jordan. De blev en stor framgång och befäste Nikes ställning i USA och gjorde det möjligt för Nike att nå den europeiska marknaden.

En av Nikes mest kända skor, Nike Tennis Classic, designad av den svenske designern Krister Rignell.

Vilka varumärken hittar jag på NIKE?
close

Nike säljer flera olika kollektioner, från klassiker som Nike Air Max eller Nike Mercurial Vapor IV till nyare modeller som LeBron 19 eller NikeCourt Zoom NXT. Köp från en av deras många livsstilskollektioner, till exempel Blazer, Air Force 1, Staple Kicks och Pegasus.

Hur sparar jag pengar på NIKE?
close

Gå till Nikes webbutik för att ta reda på deras tidsbegränsade erbjudanden och de senaste trenderna. Se deras Sale-sektion för de lägsta priserna på sportmode. Fråga om Nikes studentrabatt för att få 10 % rabatt på ditt köp.

Kommer NIKE att ha erbjudanden på Black Friday?
close

Nike erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

NIKE Bekanta dig med NIKEs konkurrenter
close

Som global ledare konkurrerar Nike med andra stora varumärken som Adidas, Puma, Reebok, New Balance, Skechers, Converse, Fila och Under Armour.

NIKE NIKE exklusiva förmåner
close

Prenumerera på Nikes nyhetsbrev för att få alla nyheter via e-post. Gå med i Nikes medlemsprogram för att få exklusiva förmåner som unika droppar, försäljning endast för medlemmar, slitagetester, expertråd om träningsplanering från Nikes personal, specialerbjudanden, fri frakt, 30 dagars returer, tidig tillgång till evenemang och mycket mer.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.nike.com/SE/

Rabatter som erbjuds genom NIKE
close

Affarer 365 ger dig de bästa rabatterna och broschyrerna för Nike. Missa inte den senaste försäljningen av hattar och löparshorts. Spara på ditt nästa köp av polotröjor med Affarer 365.
ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.