ANNONS

NIKEs veckoerbjudanden

NIKEs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från NIKE

Andra Sport varumärken

ADIDAS
ADIDAS
XXL
XXL
INTERSPORT
INTERSPORT
GYMGROSSISTEN
GYMGROSSISTEN
SPORTAMORE
SPORTAMORE
HÖÖKS
HÖÖKS
DECATHLON
DECATHLON
ADIDAS
ADIDAS
XXL
XXL
INTERSPORT
INTERSPORT
GYMGROSSISTEN
GYMGROSSISTEN
SPORTAMORE
SPORTAMORE
HÖÖKS
HÖÖKS
DECATHLON
DECATHLON

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos NIKE

Nike är ett av världens ledande företag inom design, tillverkning och försäljning av sportkläder och sporttillbehör.

Vanliga frågor om NIKE

NIKEs historia: om NIKE?
Open

Phil Knight grundade Blue Ribbon Sports 1964 i USA. Företaget sålde till en början importerade Onitsuka Tiger-skor till amerikanska löpare. 1971 bytte företaget namn till Nike och utvecklade sin första serie löparskor med sin ikoniska swoosh-logotyp.

På 1980-talet lanserade företaget sina Air Jordan-skor i samarbete med basketstjärnan Michael Jordan. De blev en stor framgång och befäste Nikes ställning i USA och gjorde det möjligt för Nike att nå den europeiska marknaden.

En av Nikes mest kända skor, Nike Tennis Classic, designad av den svenske designern Krister Rignell.

Vilka produkttyper hittar jag på NIKE?
Open

Hos Nike kan du köpa ett brett utbud av sportkläder och sporttillbehör, löparskor, sneakers, golfskor, hoodies, sweatshirts, tennisskor, toppar, t-shirts, byxor, strumpbyxor, träningsoveraller, shorts, jackor, tröjor, polotröjor, strumpor, väskor, ryggsäckar, sport-BH:er, kjolar, klänningar, samt barn- och babykläder.

Vilka varumärken hittar jag på NIKE?
Open

Nike säljer flera olika kollektioner, från klassiker som Nike Air Max eller Nike Mercurial Vapor IV till nyare modeller som LeBron 19 eller NikeCourt Zoom NXT. Köp från en av deras många livsstilskollektioner, till exempel Blazer, Air Force 1, Staple Kicks och Pegasus.

Hur sparar jag pengar på NIKE?
Open

Gå till Nikes webbutik för att ta reda på deras tidsbegränsade erbjudanden och de senaste trenderna. Se deras Sale-sektion för de lägsta priserna på sportmode. Fråga om Nikes studentrabatt för att få 10 % rabatt på ditt köp.

Bekanta dig med NIKEs konkurrenter
Open

Som global ledare konkurrerar Nike med andra stora varumärken som Adidas, Puma, Reebok, New Balance, Skechers, Converse, Fila och Under Armour.

NIKE exklusiva förmåner
Open

Prenumerera på Nikes nyhetsbrev för att få alla nyheter via e-post. Gå med i Nikes medlemsprogram för att få exklusiva förmåner som unika droppar, försäljning endast för medlemmar, slitagetester, expertråd om träningsplanering från Nikes personal, specialerbjudanden, fri frakt, 30 dagars returer, tidig tillgång till evenemang och mycket mer.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.nike.com/SE/

Rabatter som erbjuds genom NIKE
Open

Affarer 365 ger dig de bästa rabatterna och broschyrerna för Nike. Missa inte den senaste försäljningen av hattar och löparshorts. Spara på ditt nästa köp av polotröjor med Affarer 365.

ANNONS