homeIcon
  1. separatorMatbutiker
  2. separatorDOLLARSTORE
ANNONS

Senaste DOLLARSTORE erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos DOLLARSTORE

DollarStore är en svensk lågpriskedja. Huvudkontoret ligger i Kista och centrallagret i Svenstavik. DollarStore driver mer än 110 filialer över hela landet.

Vilka produkttyper hittar jag på DOLLARSTORE?

DollarStore erbjuder ett brett utbud av produkter och fritidsartiklar i sina filialer och onlinebutik. Bland dem kan kunderna hitta husdjursmat och tillbehör, matvaror, förvaringsartiklar, hemelektronik, heminredning, kläder, textilier, kosmetika, kontorsmaterial, leksaker och mer.

ANNONS

Vanliga frågor om DOLLARSTORE

DOLLARSTOREs historia: om DOLLARSTORE?
Open

Historien om DollarStore börjar i en liten skrubb hemma hos familjen Ahlberg i Sundsvall. Det var där som grundaren Peter Ahlberg hade sitt första kontor. Peter besökte Kina för första gången 1995. Han fick ett par besöksadresser från den kinesiska ambassaden i Stockholm. Han fortsatte att importera produkter och det resulterade snart i en egen butik. Strax därefter öppnades den allra första DollarStore-butiken officiellt 1999 i Billsta, strax utanför Örnsköldsvik. Butiken var 400 kvadratmeter stor och den omedelbara succén var ett faktum. DollarStore är idag Sveriges snabbast växande lågpriskedja med butiker från Gällivare i norr till Trelleborg i söder.

Vilka varumärken hittar jag på DOLLARSTORE?
Open

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av märkesvaror som Coca Cola, Pringles, Snickers, L'oreal, Colgate, Nivea, Sensodyne och Swiffer, bland många andra.

Hur sparar jag pengar på DOLLARSTORE?
Open

Det finns flera sätt för kunder att spara pengar med DollarStore. Kolla in DollarStores aktuella veckoerbjudanden på deras hemsida för att hitta deras bästa priser och reaerbjudanden för dig.

Bekanta dig med DOLLARSTOREs konkurrenter
Open

DollarStore konkurrerar mest med andra lågprisbutiker som också är verksamma i regionen som ÖoB, Överskottsbolaget, Alewalds och Iittala.

DOLLARSTORE exklusiva förmåner
Open

DollarStores kunder kan ta del av många exklusiva förmåner med butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och missa inte deras fantastiska erbjudanden och deras senaste nyheter. Var den första personen som får sina senaste reaerbjudanden direkt till din inkorg.

Kommer DOLLARSTORE att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

DollarStore erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom DOLLARSTORE
Open

Hitta DollarStores senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affärer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. De lägsta priserna och bästa produkterna endast med DollarStore. Njut av de bästa DollarStore-varorna till de bästa priserna. Alltid till sina kunders tjänst kommer DollarStore att ha allt du letar efter. Vänta inte längre och få de senaste rabatterna och reaerbjudandena från DollarStore med Affärer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://dollarstore.se/

ANNONS
ANNONS