ANNONS

Senaste LIDL erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos LIDL

Lidl är en tysk internationell lågprisbutikskedja som för närvarande har över 12 000 butiker i Europa och USA. Företaget har mer än 300 000 anställda och huvudkontoret ligger i Neckarsulm i Baden-Württemberg. Lidl tillhör Schwarz-koncernen.

Vilka produkttyper hittar jag på LIDL?

Företaget erbjuder ett brett sortiment av livsmedel i sina butiker. Du kan bland annat hitta bagerivaror, snacks, köksmaskiner, spannmål, snacks, mejeriprodukter, växter, ost, kött, vin, potatis, grönsaker och frukt, pasta, soppor, såser, skolmaterial, kläder, godis, öl, färsk juice, kaffe, rengöringsartiklar och mycket mer.

ANNONS

Vanliga frågor om LIDL

LIDLs historia: om LIDL?
Open

Den första moderna Lidl-butiken öppnade 1973 i Ludwigshafen i Tyskland. Med endast tre anställda och cirka 500 produkter blev denna lilla butik grunden för Lidls omfattande expansion. Efter de första framgångarna stannade företaget inte upp och fortsatte att expandera och växa. Under 1990-talet och framåt började Lidl öppna butiker utanför Tyskland och nådde Sverige för första gången 2003, där Lidl för närvarande har mer än 200 butiker runt om i landet. Inom några år öppnade Lidl butiker över hela Europa. Idag är företaget aktivt verksamt i 32 länder.

Vilka varumärken hittar jag på LIDL?
Open

Lidl distribuerar och säljer ett stort urval av varumärken som Cien, Red Bull, Danonino och Colgate, bland många andra.

Hur sparar jag pengar på LIDL?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Lidl. Kolla in Lidls aktuella veckoerbjudanden på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och reaerbjudandena för dig. Dessutom erbjuder stormarknaden sitt eget lojalitetskort Lidl Plus via sin officiella mobilapp.

Bekanta dig med LIDLs konkurrenter
Open

Lidls s främsta konkurrenter är andra lokala stormarknadskedjor som är verksamma i landet, t.ex. Coop, ICA Supermarket, Hemköp och Nordby.

LIDL exklusiva förmåner
Open

Lidls kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Bli den första som får ta del av Lidls senaste kampanjer, erbjudanden och nyheter genom att prenumerera på deras nyhetsbrev och börja njuta av deras senaste erbjudanden direkt i din inkorg.

Kommer LIDL att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

Lidl erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom LIDL
Open

Hitta Lidls senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Lidl har nästan 50 år på nacken och erbjuder sina kunder färskvaror, kött, bakverk och hushållsprodukter av högsta kvalitet till otroligt låga priser. Njut av de bästa Lidl-artiklarna till de bästa priserna. Lidl är alltid i kundernas tjänst och har allt du letar efter. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och utförsäljningarna från Lidl med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.lidl.se/

ANNONS
ANNONS