logo
homeIcon
  1. separatorMöbler
  2. separatorFOLKPOOL
ANNONS

FOLKPOOL reklamblad - Senaste erbjudanden

Erbjudanden och rabatter i reklamblad FOLKPOOL

Folkpool är en svensk återförsäljare av pooler som för närvarande är verksam på mer än 30 platser i Sverige.

Vanliga frågor om FOLKPOOL

Hur sparar jag pengar på FOLKPOOL?

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Folkpool. Kolla in Folkpools aktuella veckoerbjudanden på deras webbplats för att hitta deras bästa priser och reaerbjudanden för dig.

Rabatter som erbjuds genom FOLKPOOL

Hitta Folkpools senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Folkpool är marknadens största utbud av pooler och bubbelpooler. Folkpool erbjuder pooler i olika former, storlekar och material som är anpassade till vårt nordiska klimat. Njut av de bästa Folkpool-artiklarna till de bästa priserna. Folkpool är alltid i kundernas tjänst och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och utförsäljningarna från Folkpool med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.folkpool.se/

FOLKPOOLs historia: om FOLKPOOL?

Folkpool är ett familjeföretag som har varit verksamt sedan 1968 med affärsidén att sälja pooler och bubbelpooler genom ett rikstäckande nätverk av utbildade och kunniga återförsäljare. Företaget grundades ursprungligen av Lars och Gitte Biörck på Fiskarvägen i Järna när de såg en möjlighet att utveckla en poolkonstruktion som kunde byggas av händiga självbyggare till en rimlig kostnad. Under det första året fick garaget fungera som en plats för både produktion och lagring. År 1969 flyttades poolproduktionen till en ladugård utanför Järna där paret hyrde ett gammalt höhus. Idag har Folkpool blivit marknadens största utbud av pooler och bubbelpooler.

Vilka varumärken hittar jag på FOLKPOOL?

Folkpool är distributör för fyra väletablerade kvalitetsmärken inom bubbelpooler som Jacuzzi, Nordic Hot Tubs, Vita Spas och Dimension One Spas.

Kommer FOLKPOOL att ha erbjudanden på Black Friday?

Folkpool erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

FOLKPOOL Bekanta dig med FOLKPOOLs konkurrenter

Folkpools främsta konkurrenter är andra poolbutiker och företag i regionen som Pool Store, Misterpoolman och Fejpo Riopool.

FOLKPOOL FOLKPOOL exklusiva förmåner

Folkpools kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och gå inte miste om deras fantastiska erbjudanden och senaste nyheter. Bli den första att få deras senaste erbjudanden direkt i din inkorg. Dessutom kan du ladda ner Folkpool-appen och få information, inspiration, tips och råd om att köpa och äga både pool och bubbelpool. Titta på instruktionsfilmer, få support, nyheter och mycket mer.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.