logo
homeIcon
  1. separatorÖvrigt
  2. separatorKITCH'N
ANNONS

KITCH'N reklamblad - Senaste erbjudanden

Erbjudanden och rabatter i reklamblad KITCH'N

Kitch'n är en norsk detaljhandelskedja som bedriver detaljhandelsförsäljning av köksredskap och köksutrustning, porslin, stengods och bestick. Kedjan har för närvarande mer än 140 butiker i Norge och Sverige.

Vanliga frågor om KITCH'N

Hur sparar jag pengar på KITCH'N?

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar med Kitch'n. Kolla in deras aktuella erbjudanden på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningarna för dig. Få upp till 60 % rabatt på utvalda artiklar. Dessutom kan du gå med i Kitch´ns kundklubb och få 2 % bonus på allt du köper, en rabattkupong på 200 kronor och exklusiva medlemserbjudanden.

Rabatter som erbjuds genom KITCH'N

Hitta Kitch'n's senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affärer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Saknar du något i köket och behöver du hjälp med att välja? I Kitch'ns fysiska butiker får du alltid hjälp och goda råd. Om du föredrar att handla från soffan kan du bläddra igenom hela deras sortiment online. Njut av de bästa Kitch'n produkterna till de bästa priserna. Alltid i kundernas tjänst, Kitch'n har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och rea-erbjudandena från Kitch'n med Affärer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.kitchnsverige.se/

KITCH'Ns historia: om KITCH'N?

Den första Kitch'n-butiken öppnades 1995 i Kvadrat shoppingcenter i Sandnes, Norge, som grundades av syskonen Vigdis och Bjørn Reidar Mæland. Efter några år startades andra liknande butiker i Haugesund och Stavanger. Snart, 2002, bytte kedjan namn till Kitch'n. Det tog inte lång tid innan Kitch'n började expandera utanför Norge och nådde länder som Sverige. Idag har kedjan 146 butiker i Norge och 24 i Sverige samt nätbutiker i Norge och Sverige.

Vilka varumärken hittar jag på KITCH'N?

Kitch'n distribuerar och säljer ett stort urval av märkesprodukter som Aida, Camelbak, Denby, Fiskars, Magnor, Stanley, Krups, Volcano och många andra.

Kommer KITCH'N att ha erbjudanden på Black Friday?

Kitch'n erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

KITCH'N Bekanta dig med KITCH'Ns konkurrenter

Kitch'n konkurrerar främst med andra liknande butiker som BoConcept, The Sofa Stop, Nordiska Galleriet 1912, Bolia.com och Newport.

KITCH'N KITCH'N exklusiva förmåner

Kitch'n's kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Ladda ner Kitch'ns mobilapp och få tillgång till information om ditt medlemskap, få snabb tillgång till ditt digitala medlemskort och samla alla dina kvitton på ett och samma ställe.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.