homeIcon
  1. separatorÖvrigt
  2. separatorSTAPLES
ANNONS

Senaste STAPLES erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos STAPLES

Staples är ett amerikanskt detaljhandelsföretag som specialiserat sig på försäljning av kontorsmaterial och relaterade produkter. Företaget har för närvarande över 70 000 anställda på mer än 1 000 försäljningsställen över hela världen.

Vilka produkttyper hittar jag på STAPLES?

Staples erbjuder ett brett utbud av mer än 6 000 produkter som finns tillgängliga i butikerna, via kataloger eller i webbutiken. Bland dem kan kunderna hitta papper, bläck och toners, kontorsstolar, förvaringsartiklar, lådor och korgar, frakt- och förpackningsprodukter, anteckningar, block, anteckningsböcker, kontorsmöbler, mat och dryck med mera.

ANNONS

Vanliga frågor om STAPLES

STAPLESs historia: om STAPLES?
Open

Företaget grundades 1985 av Tom Stemberg, Myra Hart och Leo Kahn. På den tiden var Staples affärsmodell ett klassiskt cash & carry-koncept med långa öppettider, ett brett sortiment och låga priser tack vare stora inköp och försäljning. Den första butiken öppnades i Brighton i Boston 1986. Under de följande åren började Staples expandera utanför sina ursprungliga gränser och nådde länder som Sverige.

Vilka varumärken hittar jag på STAPLES?
Open

Företaget säljer och distribuerar sina egna märkesvaror under eget varumärke samt ett stort urval av andra välkända varumärken som HP, Energizer, Apple och Logitech med flera.

Hur sparar jag pengar på STAPLES?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Staples. Kolla in deras aktuella veckoerbjudanden som finns på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningarna för dig. Staples erbjuder fri frakt på beställningar över 795 SEK.

Bekanta dig med STAPLESs konkurrenter
Open

Staples konkurrerar främst med andra liknande återförsäljare i landet som Office Depot, Art & Office, AllOffice och Deskstore.

STAPLES exklusiva förmåner
Open

Staples kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och gå inte miste om deras fantastiska erbjudanden och senaste nyheter. Bli den första att få deras senaste erbjudanden direkt i din inkorg.

Kommer STAPLES att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

Staples erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom STAPLES
Open

Hitta Staples senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affärer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Med Staples får du allt du behöver för att arbeta och lära dig - på kontoret eller i skolan, hemma eller på resande fot. Från kontors- och skolmaterial till hantverksmaterial: du kan lita på deras stora utbud av produkter. Njut av de bästa Staples-artiklarna till de bästa priserna. Staples är alltid i kundernas tjänst och har allt du letar efter. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och utförsäljningarna från Staples med Affärer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.staples.se/

ANNONS
ANNONS