ANNONS

TUPPERWAREs veckoerbjudanden

TUPPERWAREs senaste deals
TUPPERWAREs senaste deals
ANNONS

Andra deals från Övrigt

EKO logo
EKOs deals

EKOs deals

3 dagar kvar
Öppna broschyr
Rusta logo
Rustas deals

Rustas deals

5 dagar kvar
Öppna broschyr

Andra Övrigt varumärken

AHLSELL
AHLSELL
ADLIBRIS
ADLIBRIS
TELE2
TELE2
STAPLES
STAPLES
OFFICE DEPOT
OFFICE DEPOT
EKO
EKO
ÅHLÉNS
ÅHLÉNS
KITCH'N
KITCH'N
Rusta
Rusta
BILTEMA
BILTEMA
HARALD NYBORG
HARALD NYBORG
GULDFYND
GULDFYND
AHLSELL
AHLSELL
ADLIBRIS
ADLIBRIS
TELE2
TELE2
STAPLES
STAPLES
OFFICE DEPOT
OFFICE DEPOT
EKO
EKO
ÅHLÉNS
ÅHLÉNS
KITCH'N
KITCH'N
Rusta
Rusta
BILTEMA
BILTEMA
HARALD NYBORG
HARALD NYBORG
GULDFYND
GULDFYND

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos TUPPERWARE

Tupperware är ett amerikanskt hemproduktsföretag som specialiserat sig på förvarings- och serveringsprodukter. Företaget har mer än 13 000 anställda över hela världen och har för närvarande sitt huvudkontor i Orlando, Florida.

Vanliga frågor om TUPPERWARE

TUPPERWAREs historia: om TUPPERWARE?
Open

Företagets historia går tillbaka till 1946 då det grundades av Earl Silas Tupper i Massachusetts. Earl Silas utvecklade plastbehållare som används i hushållen för att hålla maten lufttät. Tuppers produkt lyckades med att idén om "försäljning genom presentation", som hölls på en fest, kom till stånd. Tupperware utvecklade en direktmarknadsföringsstrategi för att sälja produkter som kallas för Tupperware party, en idé som Brownie Wise fick när hon insåg Tupperwares potential som handelsvara. Det dröjde inte länge förrän den snabbt började bli mer och mer populär och snart spreds den till andra länder. Sedan 1962 har Tupperware Nordic varit huvudkontor för den nordiska marknaden inklusive Sverige.

Vilka produkttyper hittar jag på TUPPERWARE?
Open

Tupperware erbjuder ett brett utbud av hushålls- och serveringsprodukter för sina kunder. Några av dessa är plastbehållare, dryckeskannor, serveringsfat, muggar, barnmatningssatser, skärbrädor, skålar, gafflar och knivar, tallrikar, fridgemates och freezzermates, grytor, dispenser och flaskor, bland många andra.

Vilka varumärken hittar jag på TUPPERWARE?
Open

Företaget tillverkar, säljer och distribuerar internationellt sina egna märkesprodukter under det privata varumärket Tupperware som ägs helt av moderbolaget Tupperware Brands.

Hur sparar jag pengar på TUPPERWARE?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar med Tupperware. Kolla in deras aktuella erbjudanden på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningarna för dig. Dessutom kan du också titta på deras Clearance-avdelning som är tillgänglig för kunderna.

Bekanta dig med TUPPERWAREs konkurrenter
Open

Tupperware konkurrerar främst med andra liknande företag som specialiserat sig på köks- och serveringsprodukter som Inpipe, Atomler och ENVIPCO.

TUPPERWARE exklusiva förmåner
Open

Tupperwares kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och gå inte miste om deras fantastiska erbjudanden och senaste nyheter. Bli den första att få deras senaste erbjudanden direkt i din inkorg.

Rabatter som erbjuds genom TUPPERWARE
Open

Hitta Tupperwares senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affärer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Om du letar efter de bästa förvaringsprodukterna för ditt hem är Tupperware det rätta valet för dig. Njut av de bästa Tupperware-artiklarna till de bästa priserna. Tupperware är alltid till tjänst för sina kunder och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och erbjudanden från Tupperware med Affärer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.tupperware.se/index

ANNONS