homeIcon
  1. separatorMöbler
  2. separatorHEMTEX
ANNONS

Senaste HEMTEX erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos HEMTEX

Hemtex är en svensk butikskedja med fokus på försäljning av möbler och heminredning. Med kort tid på marknaden har Hemtex blivit ett varumärke med högt anseende i Sverige. Hemtex har ett brett nätverk av butiker strategiskt fördelade över delar av landet.

Vilka produkttyper hittar jag på HEMTEX?

Hos Hemtex kan kunderna hitta ett brett utbud av produkter som sovrumsmöbler, lampor och belysning, soffor, stolar, bord, kökstillbehör, dukar, vardagsrumsmöbler, köksmöbler, mattor, badrumstillbehör, kuddar och mycket mer.

ANNONS

Vanliga frågor om HEMTEX

HEMTEXs historia: om HEMTEX?
Open

Hemtex historia började 2015 med grundandet av företaget och öppnandet av den första butiken i Sverige. Sedan 2015 fram till 2019 var Hemtex ett dotterbolag till Ica-koncernen. Det köptes sedan av Kid ASA-gruppen. Under de senaste åren har företaget genomgått en stark expansionsprocess med öppnandet av ett stort antal butiker över hela Sverige. Numera verkar Hemtex i Sverige genom mer än 140 butiker fördelade över de största delarna av landet. Dessutomsäljer de sina produkter via sin exklusiva webbutik.

Vilka varumärken hittar jag på HEMTEX?
Open

Hemtex är en tillverkare av möbler och heminredning och säljer därför produkter under eget varumärke.

Hur sparar jag pengar på HEMTEX?
Open

Att spara pengar på Hemtex är väldigt enkelt genom att ta del av de erbjudanden och kampanjer som publiceras på deras officiella hemsida. I Hemtex webbutik finns en "Erbjudanden"-sektion, där kunderna kan hitta ett stort urval av produkter till rabatterade priser. På Affarer 365 hittar du även de senaste erbjudandena och kampanjerna hos Hemtex. Genom att prenumerera på Nyhetsbrevet eller följa Hemtex på sociala nätverk är det möjligt att hålla sig uppdaterad med de senaste erbjudandena.

Bekanta dig med HEMTEXs konkurrenter
Open

Hemtex konkurrerar i Sverige med andra kedjor som bland annat Jotex, Söve.

HEMTEX exklusiva förmåner
Open

Hemtex erbjuder sina kunder högkvalitativa och hållbara möbler. Kunderna kan köpa sina produkter i Hemtex webbutik och få dem hemlevererade eller hämta dem i närmaste butik. På Hemtex officiella hemsida finns en blogg med heminredningsidéer. Hemtex har exklusiv kundservice via telefon och e-post.

Kommer HEMTEX att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

Hemtex erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom HEMTEX
Open

Affarer 365 ger dig alla erbjudanden och kampanjer som Hemtex har i Sverige. När det gäller möbler hittar du på Hemtex mycket du letar efter och mer därtill. Kolla in Affarer 365 och upptäck allt som Hemtex har att erbjuda.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.hemtex.se/

ANNONS
ANNONS