logo
ANNONS

Senaste SWEDOL erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos SWEDOL

Swedol är ett svenskt detaljhandelsföretag specialiserat på verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning med huvudkontor i Tyresö, Sverige. The company operates an online shop as well as more than 90 stores in Sweden, Norway, Finland and Estonia.

Vanliga frågor om SWEDOL

SWEDOLs historia: om SWEDOL?
close

Företagets historia går tillbaka till 1963 då Hydraulic Products grundades. På den tiden sålde företaget via telefonförsäljning slangar och anslutningar till skogsentreprenörer via postorder. 1989 byggde Hydraulprodukter Swedol ett kontor och en egen lagerbyggnad i Tyresö utanför Stockholm. Företaget breddade sitt produktsortiment inom järnhandeln och fordonstillbehör för yrkesverksamma inom bygg-, anläggnings-, transport- och industrisektorn. Ända sedan 2002 fortsatte öppnandet av butiker under de följande åren.

Vilka varumärken hittar jag på SWEDOL?
close

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av varumärken som Bosch, Milwaukee, Schneider med flera.

Hur sparar jag pengar på SWEDOL?
close

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Swedol. Kolla in deras aktuella veckoerbjudanden som finns på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningarna för dig. Kunderna kan också bläddra igenom deras outletavdelning för att hitta de billigaste varorna.

Kommer SWEDOL att ha erbjudanden på Black Friday?
close

Swedol erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

SWEDOL Bekanta dig med SWEDOLs konkurrenter
close

Swedol konkurrerar främst med andra liknande järnaffärer i landet som Järnia, Bauhaus, Flinks Järn, Hornbach och Würth.

SWEDOL SWEDOL exklusiva förmåner
close

Swedols kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar med butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och gå inte miste om deras fantastiska erbjudanden och senaste nyheter. Bli den första att få deras senaste erbjudanden direkt i din inkorg. Dessutom kan du skapa ett eget konto och få tillgång till unika priser och produkter samt skapa inköpslistor och se din orderhistorik.

Rabatter som erbjuds genom SWEDOL
close

Hitta Swedols senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva i en järnaffär. Oavsett vilket projekt du har, kan Swedol hjälpa dig att skaffa rätt produkter för att få jobbet gjort. Njut av de bästa Swedol-artiklarna till de bästa priserna. Swedol är alltid i kundernas tjänst och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och erbjudanden från Swedol med Affarer 365.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.swedol.se/

ANNONS

Affärer 365 Copyright © 2023 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.