ANNONS

JEM OCH FIXs veckoerbjudanden

JEM OCH FIXs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från JEM OCH FIX

Andra Bygg & TrädgårdSE varumärken

BAUHAUS
BAUHAUS
BLOMSTERLANDET
BLOMSTERLANDET
BYGGMAX
BYGGMAX
DEWALT
DEWALT
FLISBY
FLISBY
GRANNGÅRDEN
GRANNGÅRDEN
HORNBACH
HORNBACH
IMPECTA FRÖHANDEL
IMPECTA FRÖHANDEL
JULA
JULA
K-RAUTA
K-RAUTA
PLANTAGEN
PLANTAGEN
SWEDOL
SWEDOL
BAUHAUS
BAUHAUS
BLOMSTERLANDET
BLOMSTERLANDET
BYGGMAX
BYGGMAX
DEWALT
DEWALT
FLISBY
FLISBY
GRANNGÅRDEN
GRANNGÅRDEN
HORNBACH
HORNBACH
IMPECTA FRÖHANDEL
IMPECTA FRÖHANDEL
JULA
JULA
K-RAUTA
K-RAUTA
PLANTAGEN
PLANTAGEN
SWEDOL
SWEDOL

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos JEM OCH FIX

Jem och Fix är en dansk lågpriskedja med inriktning på försäljning av byggmaterial. Jem och Fix har en lång historia på marknaden och har en stark närvaro i Sverige, där företaget har ett brett nätverk av butiker som är strategiskt fördelade över de viktigaste regionerna i landet.

Vanliga frågor om JEM OCH FIX

JEM OCH FIXs historia: om JEM OCH FIX?
Open

Jem och Fix historia började 1986 när företaget grundades och den första butiken öppnades i Danmark. Sedan starten har Jem och Fix haft som mål att förse sina kunder med ett brett sortiment av byggmaterial till låga priser. Jem och Fix-konceptet har inspirerats av stormarknadernas lågprisbutiker.

Jem och Fix lanserades i Sverige 2005 och har sedan dess blivit ett ledande varumärke i landet inom byggmaterialsegmentet. Numera är Jem och Fix verksamt i Sverige genom mer än 50 butiker som är fördelade över de viktigaste regionerna i landet. Företaget säljer också sina produkter via sin exklusiva webbutik.

Vilka produkttyper hittar jag på JEM OCH FIX?
Open

Hos Jem och Fix kan kunderna hitta ett brett utbud av produkter som kakel, golv, takbeklädnad, golv-, tak- och väggtillbehör, asfalt och takfilter, cementbruk, manschetter och gångjärn, dörrar och ramar, fästen, fönster, stålplattor, plastplattor och mycket mer.

Vilka varumärken hittar jag på JEM OCH FIX?
Open

Jem och Fix är en tillverkare av byggmaterial och säljer därför produkter under sitt eget varumärke. Jem och Fix säljer också produkter från välkända varumärken som Nexans, Cuprinol, Einhell, NPK, Stroller, Substral, Blomstra, Kogödsel, Black&Decker, DeWalt, med flera.

Hur sparar jag pengar på JEM OCH FIX?
Open

Det är enkelt att spara pengar på Jem och Fix genom att utnyttja de erbjudanden och kampanjer som publiceras på deras officiella webbplats. I Jem och Fix online butik kan kunderna hitta ett stort urval av produkter till rabatterade priser och få gratis frakt. På Affarer 365 hittar du också de senaste erbjudandena och kampanjerna hos Jem och Fix.

Bekanta dig med JEM OCH FIXs konkurrenter
Open

Jem och Fix konkurrerar i Sverige med andra butikskedjor som Hornbach, Recoma och andra.

JEM OCH FIX exklusiva förmåner
Open

Jem och Fix erbjuder sina kunder ett brett utbud av byggmaterial till mycket förmånliga priser. Kunderna kan köpa sina produkter i nätbutiken och få dem levererade hem. På Jem och Fix webbplats finns en sektion "Fix It Yourself" där kunderna kan hitta tips och idéer för hemrenovering.

Rabatter som erbjuds genom JEM OCH FIX
Open

Affarer 365 ger dig alla erbjudanden och kampanjer som Jem och Fix har för dig i Sverige. När det gäller byggmaterial hittar du högsta kvalitet hos Jem och Fix. Kolla in Affarer 365 och upptäck allt som Jem och Fix har att erbjuda.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.jemfix.se/

ANNONS