logo
ANNONS

JEM OCH FIX reklamblad - Senaste erbjudanden

Erbjudanden och rabatter i reklamblad JEM OCH FIX

Jem och Fix är en dansk lågpriskedja med inriktning på försäljning av byggmaterial. Jem och Fix har en lång historia på marknaden och har en stark närvaro i Sverige, där företaget har ett brett nätverk av butiker som är strategiskt fördelade över de viktigaste regionerna i landet.

Vanliga frågor om JEM OCH FIX

Hur sparar jag pengar på JEM OCH FIX?

Det är enkelt att spara pengar på Jem och Fix genom att utnyttja de erbjudanden och kampanjer som publiceras på deras officiella webbplats. I Jem och Fix online butik kan kunderna hitta ett stort urval av produkter till rabatterade priser och få gratis frakt. På Affarer 365 hittar du också de senaste erbjudandena och kampanjerna hos Jem och Fix.

Rabatter som erbjuds genom JEM OCH FIX

Affarer 365 ger dig alla erbjudanden och kampanjer som Jem och Fix har för dig i Sverige. När det gäller byggmaterial hittar du högsta kvalitet hos Jem och Fix. Kolla in Affarer 365 och upptäck allt som Jem och Fix har att erbjuda.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.jemfix.se/

JEM OCH FIXs historia: om JEM OCH FIX?

Jem och Fix historia började 1986 när företaget grundades och den första butiken öppnades i Danmark. Sedan starten har Jem och Fix haft som mål att förse sina kunder med ett brett sortiment av byggmaterial till låga priser. Jem och Fix-konceptet har inspirerats av stormarknadernas lågprisbutiker.

Jem och Fix lanserades i Sverige 2005 och har sedan dess blivit ett ledande varumärke i landet inom byggmaterialsegmentet. Numera är Jem och Fix verksamt i Sverige genom mer än 50 butiker som är fördelade över de viktigaste regionerna i landet. Företaget säljer också sina produkter via sin exklusiva webbutik.

Vilka varumärken hittar jag på JEM OCH FIX?

Jem och Fix är en tillverkare av byggmaterial och säljer därför produkter under sitt eget varumärke. Jem och Fix säljer också produkter från välkända varumärken som Nexans, Cuprinol, Einhell, NPK, Stroller, Substral, Blomstra, Kogödsel, Black&Decker, DeWalt, med flera.

Kommer JEM OCH FIX att ha erbjudanden på Black Friday?

Jem och Fix erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

JEM OCH FIX Bekanta dig med JEM OCH FIXs konkurrenter

Jem och Fix konkurrerar i Sverige med andra butikskedjor som Hornbach, Recoma och andra.

JEM OCH FIX JEM OCH FIX exklusiva förmåner

Jem och Fix erbjuder sina kunder ett brett utbud av byggmaterial till mycket förmånliga priser. Kunderna kan köpa sina produkter i nätbutiken och få dem levererade hem. På Jem och Fix webbplats finns en sektion "Fix It Yourself" där kunderna kan hitta tips och idéer för hemrenovering.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.