homeIcon
  1. separatorMatbutiker
  2. separatorCITY GROSS
ANNONS

Senaste CITY GROSS erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos CITY GROSS

City Gross är en svensk kedja av stormarknader med fokus på stora butiker med låga priser. Företaget har mer än 1 500 anställda på sina filialer.

Vilka produkttyper hittar jag på CITY GROSS?

City Gross erbjuder ett brett utbud av produkter på sina filialer och i sin nätbutik. Bland dem kan kunderna hitta grönsaker och frukt, kött och fisk, mejeriprodukter, frysta livsmedel, snacks, alkoholfria drycker, kryddor och kryddor, elektronik, köksutrustning, hygienprodukter, kosmetika, vin, husdjursartiklar och annat.

ANNONS

Vanliga frågor om CITY GROSS

CITY GROSSs historia: om CITY GROSS?
Open

Den första City Gross-butiken öppnades 1993 i Hyllinge och blev Sveriges tredje största livsmedelsbutik 2007. Efter butiken i Hyllinge öppnades också ett antal andra stormarknader. I södra Sverige har flera av AG:s butiker omvandlats till City Gross. Idag finns det cirka 42 butiker spridda över hela landet. Förutom fysiska butiker erbjuder City Gross även e-handel via sin webbplats.

Vilka varumärken hittar jag på CITY GROSS?
Open

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av lokala och internationella märkesvaror som Marinade, Via, Colgate, Dove och Sensodyne, bland många andra. Butiken saluför också produkter under egna märken som Favorit och Budget.

Hur sparar jag pengar på CITY GROSS?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar med City Gross. Kolla in City Gross aktuella veckoerbjudanden på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningarna för dig. Registrera dig och skapa ditt eget City Gross-konto för att få en välkomstrabatt på 5 % och unika erbjudanden från deras samarbetspartners.

Bekanta dig med CITY GROSSs konkurrenter
Open

City Gross konkurrerar främst med andra lokala stormarknadskedjor som Coop, ICA Supermarket, Hemköp och Nordby.

CITY GROSS exklusiva förmåner
Open

City Gross kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Ladda ner City Gross mobilapp och skapa inköpslistor som du enkelt kan dela med familj och vänner, identifiera dig genom att skanna QR-koden i appen när du besöker deras butiker och se dina kommande leveranser.

Kommer CITY GROSS att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

City Gross erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom CITY GROSS
Open

Hitta City Gross senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Njut av de bästa City Gross-artiklarna till de bästa priserna. City Gross är alltid till tjänst för sina kunder och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och erbjudanden från City Gross med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.citygross.se/

ANNONS
ANNONS