ANNONS

LEKEXTRAs veckoerbjudanden

LEKEXTRAs senaste deals
LEKEXTRAs senaste deals

Senaste LEKEXTRA deals

LEKEXTRA logo
LEKEXTRAs deals

LEKEXTRAs deals

Gäller till 1 jan.
Öppna broschyr
LEKEXTRA logo
LEKEXTRAs deals

LEKEXTRAs deals

Gäller till 11 juli
Öppna broschyr
ANNONS

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos LEKEXTRA

Lekextra är en svensk butikskedja specialiserad på leksaker och barnprodukter. Kedjan har mer än 45 filialer spridda över hela landet.

Vanliga frågor om LEKEXTRA

LEKEXTRAs historia: om LEKEXTRA?
Open

Lekextra är en kedja av oberoende leksaksaffärer med ursprung i Sverige och ligger från Malmö i söder till Pajala i norr. Leksaksextrakedjan är en del av Nordic Toy Team och har idag över 250 butiker spridda över både Sverige och Norge.

Vilka produkttyper hittar jag på LEKEXTRA?
Open

Butiken har ett brett utbud av produkter för barn och spädbarn. Bland dem kan kunderna hitta dockor, actionfigurer, spel, pussel, babyprodukter och mycket mer.

Vilka varumärken hittar jag på LEKEXTRA?
Open

Lekextra distribuerar och säljer ett stort urval av lokala och internationella varumärken, bland annat Hatchimal, Pom Pops, Bakugan, LEGO, Lundby, Skrållan och Barbie.

Hur sparar jag pengar på LEKEXTRA?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar med Lekextra. Kolla in deras aktuella erbjudanden på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningarna för dig. Med Lekextra kan du gå med i deras kundklubb och få tillgång till flera rabatter: få 20 % rabatt på utvalda produkter från LEGO och nya produkter läggs till varannan månad. Som medlem kan klubbmedlemmar dessutom få 20 % rabatt på alla leksaker två veckor före ditt barns födelsedag.

Bekanta dig med LEKEXTRAs konkurrenter
Open

Lekextra konkurrerar främst med andra liknande leksaksaffärer i regionen som World of Toys, Lattjo, Lekia, Leksaksborgen och Kalejdoskop.

LEKEXTRA exklusiva förmåner
Open

Lekextras kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Ta kontakt med Lekextra leksaksaffär och lämna ett meddelande på deras webbplats.

Rabatter som erbjuds genom LEKEXTRA
Open

Hitta Lekextras senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Lek är en stor del av ett barns liv och utveckling, och Lekextra strävar efter att erbjuda bra och roliga leksaker till barn i alla åldrar. På Lekextra får du personlig service när du handlar, samt tips och råd från personal som verkligen kan leksaker. I Lekextras leksaksbutiker hittar du ett fantastiskt urval av leksaker, spel, pussel och mycket, mycket mer. Njut av de bästa Lekextra-artiklarna till de bästa priserna. Lekextra är alltid till tjänst för sina kunder och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och erbjudanden från Lekextra med Affarer 365.

ANNONS