logo
homeIcon
  1. separatorBarn
  2. separatorLEKEXTRA

LEKEXTRA reklamblad - Senaste erbjudanden

Erbjudanden och rabatter i reklamblad LEKEXTRA

Lekextra är en svensk butikskedja specialiserad på leksaker och barnprodukter. Kedjan har mer än 45 filialer spridda över hela landet.

Vanliga frågor om LEKEXTRA

Hur sparar jag pengar på LEKEXTRA?

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar med Lekextra. Kolla in deras aktuella erbjudanden på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningarna för dig. Med Lekextra kan du gå med i deras kundklubb och få tillgång till flera rabatter: få 20 % rabatt på utvalda produkter från LEGO och nya produkter läggs till varannan månad. Som medlem kan klubbmedlemmar dessutom få 20 % rabatt på alla leksaker två veckor före ditt barns födelsedag.

Rabatter som erbjuds genom LEKEXTRA

Hitta Lekextras senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affärer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Lek är en stor del av ett barns liv och utveckling, och Lekextra strävar efter att erbjuda bra och roliga leksaker till barn i alla åldrar. På Lekextra får du personlig service när du handlar, samt tips och råd från personal som verkligen kan leksaker. I Lekextras leksaksbutiker hittar du ett fantastiskt urval av leksaker, spel, pussel och mycket, mycket mer. Njut av de bästa Lekextra-artiklarna till de bästa priserna. Lekextra är alltid till tjänst för sina kunder och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och erbjudanden från Lekextra med Affärer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://lekextra.se

LEKEXTRAs historia: om LEKEXTRA?

Lekextra är en kedja av oberoende leksaksaffärer med ursprung i Sverige och ligger från Malmö i söder till Pajala i norr. Leksaksextrakedjan är en del av Nordic Toy Team och har idag över 250 butiker spridda över både Sverige och Norge.

Vilka varumärken hittar jag på LEKEXTRA?

Lekextra distribuerar och säljer ett stort urval av lokala och internationella varumärken, bland annat Hatchimal, Pom Pops, Bakugan, LEGO, Lundby, Skrållan och Barbie.

Kommer LEKEXTRA att ha erbjudanden på Black Friday?

Lekextra erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

LEKEXTRA Bekanta dig med LEKEXTRAs konkurrenter

Lekextra konkurrerar främst med andra liknande leksaksaffärer i regionen som World of Toys, Lattjo, Lekia, Leksaksborgen och Kalejdoskop.

LEKEXTRA LEKEXTRA exklusiva förmåner

Lekextras kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Ta kontakt med Lekextra leksaksaffär och lämna ett meddelande på deras webbplats.

Få de bästa erbjudandena för att spara stort hos LEKEXTRA

De bästa erbjudandena för att spara hos LEKEXTRA

Letar du efter sätt att spara pengar på din lokala Barn butik? Då är du på rätt plats!

Affärer 365 ger dig tillgång till över 2 Barn butiker i Sweden inklusive LEKEXTRA och många fler.

Börja bläddra
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.