ANNONS

BLOMSTERLANDETs veckoerbjudanden

BLOMSTERLANDETs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från BLOMSTERLANDET

Andra Bygg & TrädgårdSE varumärken

JEM OCH FIX
JEM OCH FIX
BAUHAUS
BAUHAUS
BYGGMAX
BYGGMAX
DEWALT
DEWALT
FLISBY
FLISBY
GRANNGÅRDEN
GRANNGÅRDEN
HORNBACH
HORNBACH
IMPECTA FRÖHANDEL
IMPECTA FRÖHANDEL
JULA
JULA
K-RAUTA
K-RAUTA
PLANTAGEN
PLANTAGEN
SWEDOL
SWEDOL
JEM OCH FIX
JEM OCH FIX
BAUHAUS
BAUHAUS
BYGGMAX
BYGGMAX
DEWALT
DEWALT
FLISBY
FLISBY
GRANNGÅRDEN
GRANNGÅRDEN
HORNBACH
HORNBACH
IMPECTA FRÖHANDEL
IMPECTA FRÖHANDEL
JULA
JULA
K-RAUTA
K-RAUTA
PLANTAGEN
PLANTAGEN
SWEDOL
SWEDOL

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos BLOMSTERLANDET

Blomsterlandet är en svensk detaljhandelskedja inom trädgårdsbranschen. Företaget har mer än 60 butiker spridda över hela Sverige, från Malmö till Luleå.

Vanliga frågor om BLOMSTERLANDET

BLOMSTERLANDETs historia: om BLOMSTERLANDET?
Open

Sedan företaget grundades 1989 har entreprenörskap, expertis och passion för trädgård drivit Blomsterlandet till att bli Sveriges största återförsäljare av blommor och växter. Idag har företaget 64 butiker över hela landet och ett starkt varumärke inom branschen.

Vilka produkttyper hittar jag på BLOMSTERLANDET?
Open

Blomsterlandet erbjuder ett brett utbud av produkter i sina filialer och på sin webbplats. Bland dem kan kunderna hitta inomhusväxter, fruktträd, rosor, bekämpningsmedel, utomhusväxter, krukor, hyllor, dörrkransar, belysningsarmaturer, lyktor, prydnadsföremål och dekorationer med mera.

Vilka varumärken hittar jag på BLOMSTERLANDET?
Open

Företaget säljer och distribuerar produkter under sina egna varumärken. Blomsterlandet saluför även andra varumärken som Nelson Garden och Weibulls.

Hur sparar jag pengar på BLOMSTERLANDET?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Blomsterlandet. Kolla in Blomsterlandet aktuella erbjudanden som finns på deras webbplats för att hitta deras bästa priser och erbjudanden för dig. Gå med i Blomsterlandet-klubben gratis och få bonusar på dina inköp, exklusiva förmåner och massor av inspiration. Med Blomsterlandet kan du också få gratis frakt till butiken.

Bekanta dig med BLOMSTERLANDETs konkurrenter
Open

Blomsterlandets främsta konkurrenter är andra liknande företag och butiker som specialiserar sig på växter och tillbehör och som också är verksamma i regionen, t.ex. Floristkompaniet, Flower Republic och Christoffers Blommor.

BLOMSTERLANDET exklusiva förmåner
Open

Blomsterlandets kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Som medlem i deras kundklubb kan du ställa dina egna frågor och få personliga svar på Blomsterlandets forum. Dessutom erbjuder företaget en ettårig växtgaranti på trädgårdsväxter. Glöm inte att Blomsterlandet erbjuder leverans av blombuketter i landet.

Rabatter som erbjuds genom BLOMSTERLANDET
Open

Hitta Blomsterlandet's senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affsrer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Genom en kombination av kunskap, service, inspiration och stort engagemang erbjuder Blomsterlandet ett prisvärt sortiment med hög kvalitet där endast fantasin sätter gränser. Företaget köper direkt från odlaren utan onödiga mellanhänder och svenskodlade plantor från din närhet. Njut av de bästa Blomsterlandet-artiklarna till de bästa priserna. Blomsterlandet är alltid i kundernas tjänst och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och erbjudanden från Blomsterlandet med Affsrer 365.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.blomsterlandet.se/

ANNONS