homeIcon
  1. separatorKläder
  2. separatorKAPPAHL
ANNONS

Senaste KAPPAHL erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos KAPPAHL

KappAhl är ett svenskt detaljhandelsföretag specialiserat på kläder för män, kvinnor och barn. Återförsäljaren har nästan 4 000 anställda världen över i mer än 350 butiker i Sverige och andra territorier samt i sin egen webbutik.

Vilka produkttyper hittar jag på KAPPAHL?

Företaget erbjuder ett brett sortiment av kläder för män, kvinnor och barn. Bland dem kan kunderna hitta accessoarer, väskor, stövlar och hoodies, jackor och kappor, jeans, pyjamas, skor, shorts, t-shirts, underkläder, badkläder, accessoarer och mycket mer.

ANNONS

Vanliga frågor om KAPPAHL

KAPPAHLs historia: om KAPPAHL?
Open

Företagets historia började för mer än 60 år sedan i en källare i Göteborg 1953. Där startade Per-Olof Ahl en klädbutik med mottot "Vi ger många människor möjlighet att klä sig väl". Det tog inte lång tid innan den lilla butiken blev en omedelbar succé. Idag har KappAhl nästan 400 butiker och har blivit en av de ledande modekedjorna i landet.

Vilka varumärken hittar jag på KAPPAHL?
Open

KappAhl distribuerar och säljer ett stort urval av märkesvaror från sina egna privata märken samt andra stora märken som XLNT, Kaxs, Newbie, Minories, Basics, Babblarna, Kay/day, LOL Surprise och Playstation, bland många andra.

Hur sparar jag pengar på KAPPAHL?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar med KappAhl. Gå med i KappAhl Club och få poäng för alla dina inköp, tillgång till exklusiva erbjudanden och en bonus på 5 % på alla dina inköp. Dessutom kan du kolla in deras aktuella reaavdelning och hitta deras lägsta priser och bästa erbjudanden. Spara upp till 20 % på utvalda varor med KappAhls säsongskampanjer.

Bekanta dig med KAPPAHLs konkurrenter
Open

KappAhls främsta konkurrenter är andra liknande klädåterförsäljare som också är verksamma i regionen, t.ex. Next, Mango, Filippa K, ASOS och Stenströms.

KAPPAHL exklusiva förmåner
Open

KappAhls kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Kunderna kan prenumerera på deras nyhetsbrev och bli den första som får deras senaste erbjudanden och nyheter direkt i sin inkorg.

Kommer KAPPAHL att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

KappAhl erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom KAPPAHL
Open

Hitta KappAhls senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affärer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Med KappAhl hittar du mode som känns bra och ser bra ut. KappAhl erbjuder högkvalitativa och välsittande kläder för kvinnor, barn och män. Njut av de bästa KappAhl-artiklarna till de bästa priserna. KappAhl är alltid i kundernas tjänst och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och rea-erbjudandena från KappAhl med Affärer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.kappahl.com/sv-SE/

ANNONS
ANNONS