logo
homeIcon
  1. separatorElektronik
  2. separatorELGIGANTEN

ELGIGANTEN reklamblad - Erbjudanden juli 2024

Erbjudanden och rabatter i reklamblad ELGIGANTEN

Elgiganten är en svensk återförsäljare av hemelektronik med verksamhet i Danmark och Sverige. Företaget har mer än 1 500 anställda och har sitt huvudkontor i Kista, Sverige.

Vanliga frågor om ELGIGANTEN

Hur sparar jag pengar på ELGIGANTEN?

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Elgiganten. Kolla in Elgigantens aktuella veckoerbjudanden som finns på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningserbjudandena för dig. Få upp till 50% rabatt på utvalda artiklar med Elgiganten.

Rabatter som erbjuds genom ELGIGANTEN

Hitta Elgigantens's senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Få de bästa produkterna med Elgiganten. Njut av de bästa Elgiganten-artiklarna till de bästa priserna. Elgiganten är alltid till tjänst för sina kunder och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och utförsäljningarna från Elgiganten med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://affarer365.com/

ELGIGANTENs historia: om ELGIGANTEN?

Elgigantens första varuhus öppnade den 28 september 1994 i Barkarby i Stockholm. Under de följande åren har Elgiganten fortsatt att växa och expandera utanför sin ursprungliga plats. Idag har företaget cirka 170 Elgiganten-varuhus och Elgiganten PhoneHouse-butiker i hela Sverige. Kedjans nordiska distributionscenter ligger i Jönköping och är cirka 100 000 m2 stort och förser alla 425 varuhus i Norden med varor.

Vilka varumärken hittar jag på ELGIGANTEN?

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av märkesprodukter som Apple, Philips, Electrolux, Samsung, HP, Asus, Huawei, Lenovo, Acer, Xiaomi, Siemens och många andra.

Kommer ELGIGANTEN att ha erbjudanden på Black Friday?

Elgiganten erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

ELGIGANTEN Bekanta dig med ELGIGANTENs konkurrenter

Elgiganten konkurrerar främst med andra elektronikbutiker som också är verksamma i regionen, t.ex. Webhallen, TeknikMagasinet, Kjell & Company och MediaMarkt.

ELGIGANTEN ELGIGANTEN exklusiva förmåner

Elgigantens kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar med butiken. Gå med i Elgigantens kundklubb och få en veckorapport på utvalda produkter varje vecka och få alltid kvittot i e-post. Dessutom ingår ett stort antal kundförmåner och flera bra erbjudanden från Elgigantens samarbetspartners. Glöm inte att Elgiganten också erbjuder Book & Pick up-tjänster inom 30 minuter.

Få de bästa erbjudandena för att spara stort hos ELGIGANTEN

De bästa erbjudandena för att spara hos ELGIGANTEN

Letar du efter sätt att spara pengar på din lokala Elektronik butik? Då är du på rätt plats!

Affärer 365 ger dig tillgång till över 11 Elektronik butiker i Sweden inklusive ELGIGANTEN och många fler.

Börja bläddra
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.