logo
homeIcon
  1. separatorMöbler
  2. separatorELLOS

ELLOS reklamblad - Senaste erbjudanden

Erbjudanden och rabatter i reklamblad ELLOS

Ellos är en svensk hemshopping och e-handelsföretag med huvudkontor i Borås. Företaget har mer än 500 anställda och verksamhet i Norden och Ryssland.

Vanliga frågor om ELLOS

Hur sparar jag pengar på ELLOS?

Det finns flera sätt för kunder att spara pengar med Ellos. Kolla in Ellos aktuella veckoerbjudanden som finns tillgängliga på deras hemsida för att hitta deras bästa priser och reaerbjudanden för dig. Få upp till 30% rabatt på utvalda produkter. Utöver detta erbjuder företaget gratis frakt på beställningar över 499 sek.

Rabatter som erbjuds genom ELLOS

Hitta Ellos senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Få mode, kläder och inredning utan att behöva lämna ditt hem. I nära relation med sina kunder strävar Ellos ständigt efter att utvecklas och erbjuda attraktiva erbjudanden. Njut av de bästa Ellos föremålen till de bästa priserna. Alltid till tjänst för sina kunder kommer Ellos att ha allt du letar efter. Vänta inte längre med att få de senaste rabatterna och reaerbjudandena från Ellos med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.ellos.se/

ELLOSs historia: om ELLOS?

Ellos grundades 1947 av Olle Blomqvist och Lars Gustavsson i en nedlagd mjölkaffär. Namnet Ellos kommer från namnen på grundarna, Lars Gustafsson och Olle Blomqvist. På den tiden var den första annonsen för handdukar i jutetyg. 1953 följde den första postorderkatalogen. Från början hade företaget leverantörer från Sjuhäradsbygden som på 1960-talet började ersättas av leverantörer från Hong Kong och Sydkorea. Företaget flyttade 1978 till sina nuvarande lokaler i Viared. Idag är Ellos en ledande e-aktör för mode, hem och skönhet i Norden.

Vilka varumärken hittar jag på ELLOS?

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av över 400 märken i sina filialer. Bland dem kan kunderna hitta Adidas, Gant, Zizzi, Marimekko, HIMLA, Clarins, Ida Warg och flera andra.

Kommer ELLOS att ha erbjudanden på Black Friday?

Ellos erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

ELLOS Bekanta dig med ELLOSs konkurrenter

Ellos konkurrerar mest med andra liknande klädhandlare och butiker som också är verksamma i regionen så som Next, Mango, Filippa K, ASOS och Stenströms.

ELLOS ELLOS exklusiva förmåner

Ellos kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar med butiken. Företaget erbjuder expressleverans på 24 timmar: få ditt paket imorgon med Ellos.

Få de bästa erbjudandena för att spara stort hos ELLOS

De bästa erbjudandena för att spara hos ELLOS

Letar du efter sätt att spara pengar på din lokala Möbler butik? Då är du på rätt plats!

Affärer 365 ger dig tillgång till över 19 Möbler butiker i Sweden inklusive ELLOS och många fler.

Börja bläddra
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.