logo
homeIcon
  1. separatorÖvrigt
  2. separatorBILTEMA

BILTEMA reklamblad - Erbjudanden juli 2024

Erbjudanden och rabatter i reklamblad BILTEMA

Biltema är en svensk butikskedja specialiserad på verktyg, biltillbehör och fritidsprodukter. Bolaget har filialer i Sverige och andra territorier. Biltema har sitt huvudkontor i Linköping, Östergötland.

Vanliga frågor om BILTEMA

Hur sparar jag pengar på BILTEMA?

Det finns flera sätt för kunder att spara pengar med Biltema. Kolla in Biltemas aktuella erbjudanden som finns på deras hemsida för att hitta deras bästa priser och reaerbjudanden för dig. Gå med i Mitt Biltema klubb och få specialpriser på utvalda varor.

Rabatter som erbjuds genom BILTEMA

Hitta Biltemas senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affärer 365 och upptäck varför så många fortsätter att välja dem. Oavsett om du letar efter en ny cykel eller kläder så har Biltema det för dig. Njut av de bästa Biltema-varorna till de bästa priserna. Alltid till sina kunders tjänst kommer Biltema att ha allt du letar efter. Vänta inte längre och få de senaste rabatterna och reaerbjudandena från Biltema med Affärer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.biltema.se/

BILTEMAs historia: om BILTEMA?

Biltema grundades ursprungligen 1963 när företaget startade med en bildelarbutik under namnet 'General Partnership Biltema' belägen i en liten källare i Linköping, Sverige. Verksamheten var inriktad på postorderförsäljning av bildelar och tillbehör. Efter ett år utökade företaget postorderverksamheten med en liten butik, även den i samma källare. Policyn att köpa direkt från tillverkaren ledde till att Biltema snart började leta upp var tillverkningen av de olika produkterna gjordes. 1983 öppnade Biltema den första butiken utanför Linköping. Idag driver företaget mer än 50 filialer över hela regionen.

Vilka varumärken hittar jag på BILTEMA?

Företaget säljer och distribuerar märkesvaror som Yosemite, bland många andra. Biltema kommersialiserar även produkter under deras egna märken.

Kommer BILTEMA att ha erbjudanden på Black Friday?

Biltema erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

BILTEMA Bekanta dig med BILTEMAs konkurrenter

Biltema konkurrerar mest med andra liknande butiker och återförsäljare i regionen som Åhléns City och Clas Ohlson.

BILTEMA BILTEMA exklusiva förmåner

Biltemas kunder kan ta del av många exklusiva förmåner med butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och missa inte deras fantastiska erbjudanden och deras senaste nyheter. Var den första personen som får sina senaste reaerbjudanden direkt till din inkorg. Utöver detta kan du med Biltema köpa dina varor online och hämta dem från varuhuset inom två timmar.

Få de bästa erbjudandena för att spara stort hos BILTEMA

De bästa erbjudandena för att spara hos BILTEMA

Letar du efter sätt att spara pengar på din lokala Övrigt butik? Då är du på rätt plats!

Affärer 365 ger dig tillgång till över 20 Övrigt butiker i Sweden inklusive BILTEMA och många fler.

Börja bläddra
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.