ANNONS

BILTEMAs veckoerbjudanden

BILTEMAs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från BILTEMA

Andra deals från Övrigt

TUPPERWARE logo
TUPPERWAREs deals

TUPPERWAREs deals

Gäller till 31 okt.
Öppna broschyr
EKO logo
EKOs deals

EKOs deals

3 dagar kvar
Öppna broschyr
Rusta logo
Rustas deals

Rustas deals

5 dagar kvar
Öppna broschyr

Andra Övrigt varumärken

AHLSELL
AHLSELL
ADLIBRIS
ADLIBRIS
TELE2
TELE2
TUPPERWARE
TUPPERWARE
STAPLES
STAPLES
OFFICE DEPOT
OFFICE DEPOT
EKO
EKO
ÅHLÉNS
ÅHLÉNS
KITCH'N
KITCH'N
Rusta
Rusta
HARALD NYBORG
HARALD NYBORG
GULDFYND
GULDFYND
AHLSELL
AHLSELL
ADLIBRIS
ADLIBRIS
TELE2
TELE2
TUPPERWARE
TUPPERWARE
STAPLES
STAPLES
OFFICE DEPOT
OFFICE DEPOT
EKO
EKO
ÅHLÉNS
ÅHLÉNS
KITCH'N
KITCH'N
Rusta
Rusta
HARALD NYBORG
HARALD NYBORG
GULDFYND
GULDFYND

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos BILTEMA

Biltema är en svensk butikskedja specialiserad på verktyg, biltillbehör och fritidsprodukter. Bolaget har filialer i Sverige och andra territorier. Biltema har sitt huvudkontor i Linköping, Östergötland.

Vanliga frågor om BILTEMA

BILTEMAs historia: om BILTEMA?
Open

Biltema grundades ursprungligen 1963 när företaget startade med en bildelarbutik under namnet 'General Partnership Biltema' belägen i en liten källare i Linköping, Sverige. Verksamheten var inriktad på postorderförsäljning av bildelar och tillbehör. Efter ett år utökade företaget postorderverksamheten med en liten butik, även den i samma källare. Policyn att köpa direkt från tillverkaren ledde till att Biltema snart började leta upp var tillverkningen av de olika produkterna gjordes. 1983 öppnade Biltema den första butiken utanför Linköping. Idag driver företaget mer än 50 filialer över hela regionen.

Vilka produkttyper hittar jag på BILTEMA?
Open

Biltema erbjuder ett brett utbud av mer än 19 000 produkter i sina filialer och onlinesajter. Några av dessa föremål inkluderar verktyg, kläder, hushållsutrustning, trädgårdsmaterial, elektriska förnödenheter, bilreflexer och tillbehör, cyklar, bildelar och kontorsmaterial, bland många andra.

Vilka varumärken hittar jag på BILTEMA?
Open

Företaget säljer och distribuerar märkesvaror som Yosemite, bland många andra. Biltema kommersialiserar även produkter under deras egna märken.

Hur sparar jag pengar på BILTEMA?
Open

Det finns flera sätt för kunder att spara pengar med Biltema. Kolla in Biltemas aktuella erbjudanden som finns på deras hemsida för att hitta deras bästa priser och reaerbjudanden för dig. Gå med i Mitt Biltema klubb och få specialpriser på utvalda varor.

Bekanta dig med BILTEMAs konkurrenter
Open

Biltema konkurrerar mest med andra liknande butiker och återförsäljare i regionen som Åhléns City och Clas Ohlson.

BILTEMA exklusiva förmåner
Open

Biltemas kunder kan ta del av många exklusiva förmåner med butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och missa inte deras fantastiska erbjudanden och deras senaste nyheter. Var den första personen som får sina senaste reaerbjudanden direkt till din inkorg. Utöver detta kan du med Biltema köpa dina varor online och hämta dem från varuhuset inom två timmar.

Rabatter som erbjuds genom BILTEMA
Open

Hitta Biltemas senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affärer 365 och upptäck varför så många fortsätter att välja dem. Oavsett om du letar efter en ny cykel eller kläder så har Biltema det för dig. Njut av de bästa Biltema-varorna till de bästa priserna. Alltid till sina kunders tjänst kommer Biltema att ha allt du letar efter. Vänta inte längre och få de senaste rabatterna och reaerbjudandena från Biltema med Affärer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.biltema.se/

ANNONS