ANNONS

Senaste GINZA erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos GINZA

Ginza är ett svenskt postorderföretag som säljer musik, filmer och dataspel. Bolagets huvudkontor ligger för närvarande i Fåglum, Sverige. Ginza har drygt 40 anställda och har även försäljning via en fysisk butik i Fåglum.

Vilka produkttyper hittar jag på GINZA?

Ginza erbjuder ett brett utbud av produkter som inkluderar CD-skivor och vinylskivor, högtalare, DVD-skivor, böcker, batterier, hörlurar, datorer, kablar och kontakter, surfplattor, hushålls varor, leksaker, adaptrar, godis och andra varor.

ANNONS

Vanliga frågor om GINZA

GINZAs historia: om GINZA?
Open

Företaget grundades 1968 när vd Hans Haraldsson började sälja vinylskivor och musikkassetter hemifrån. Sedan starten har företaget varit baserat i den lilla byn Fåglum cirka 75 km nordost om Göteborg. Under 2007 planerade företaget att börja med nedladdningsbar musik via Internet, 2011 rapporterade de dock att de skulle fortsätta att fokusera på att sälja fysiska skivor och att deras försäljningssiffror för CD-skivor och vinylskivor ökade. Idag har Ginza blivit en viktig närvaro i sin bransch.

Vilka varumärken hittar jag på GINZA?
Open

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av märken som Philips, HP, Brother, Epson, Lenovo, Nedis och mer.

Hur sparar jag pengar på GINZA?
Open

Det finns flera sätt för kunder att spara pengar med Ginza. Kolla Ginzas nuvarande veckoblad som finns tillgängligt på deras hemsida för att hitta deras bästa priser och erbjudanden.

Bekanta dig med GINZAs konkurrenter
Open

Ginzas främsta konkurrenter är andra liknande företag och återförsäljare verksamma i regionen som Pet Sounds Bar, Mickes Serier, Nostalgipalatset, Disc Center och Record Hunter.

GINZA exklusiva förmåner
Open

Ginzas kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar med butiken. Prenumerera på nyhetsbrevet för att inte missa fantastiska erbjudanden och deras senaste nyheter. Bli först med att få de senaste reaerbjudandena till din mejl. Utöver detta kan du registrera ditt eget konto på Ginzas hemsida och spara din adress, följa dina beställningar och skapa önskelistor.

Kommer GINZA att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

Ginza erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom GINZA
Open

Hitta Ginzas senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Ginza har ett brett utbud av musik, film, spel, elektronik med mera. Njut av de bästa Ginza-artiklarna till de bästa priserna. Ginza kommer alltid hjälpa sina kunder med att hitta allt de letar efter. Vänta inte längre, få de senaste rabatterna och reaerbjudandena från Ginza med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://ginza.se/

ANNONS
ANNONS