logo
ANNONS

K-RAUTA reklamblad - Senaste erbjudanden

Erbjudanden och rabatter i reklamblad K-RAUTA

K-Rauta är en svensk butikskedja med inriktning på försäljning av gör-det-själv-produkter, byggmaterial och heminredning. K-Rauta har mer än två decennier av erfarenhet på marknaden och är verksamt i Sverige genom ett brett nätverk av butiker som är strategiskt fördelade över hela landet.

Vanliga frågor om K-RAUTA

Hur sparar jag pengar på K-RAUTA?

Det är enkelt att spara pengar på K-Rauta genom att utnyttja de erbjudanden och kampanjer som publiceras på deras officiella webbplats. I K-Rautas webbutik finns en avdelning "Erbjudanden" där kunderna kan hitta ett stort urval av produkter till rabatterade priser. På Affarer 365 hittar du också de senaste erbjudandena och kampanjerna hos K-Rauta. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet kan du hålla dig uppdaterad om de senaste erbjudandena.

Rabatter som erbjuds genom K-RAUTA

Affarer 365 ger dig alla erbjudanden och kampanjer som K-Rauta har för dig i Sverige. När det gäller byggmaterial och gör-det-själv-arbete hittar du på K-Rauta allt du söker och mer därtill. Kolla in Affarer 365 och upptäck allt som K-Rauta har att erbjuda.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.k-rauta.se/

K-RAUTAs historia: om K-RAUTA?

K-Rautas historia började 1996 med grundandet av företaget och öppnandet av den första butiken i Sverige. Sedan starten har K-Rauta haft som mål att erbjuda sina kunder ett brett sortiment av gör-det-själv-produkter och hårdvara. Under de följande decennierna genomgick K-Rauta en stark expansionsprocess med öppnandet av ett stort antal butiker i hela Sverige.

Numera är K-Rauta verksamt i Sverige genom mer än 20 butiker fördelade på de viktigaste regionerna i landet. Dessutom säljer de sina produkter via sin exklusiva nätbutik.

Vilka varumärken hittar jag på K-RAUTA?

Adax, Allibert, Assa, At Grund, Autan, Aquateam, Bahco, Berglunds, Bayer Garden, Beckers, Beulco, Berdal, Big Bag, Byggera, Cello, Casatrend, Cobimix, Curver, Danfoss, Dione, Dunlop, Eurostar, Housegard, Irwin, Ifö, Isover, Zarges, Wiz, Weber, Woods, Westerbergs, med flera.

Kommer K-RAUTA att ha erbjudanden på Black Friday?

K-Rauta erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

K-RAUTA Bekanta dig med K-RAUTAs konkurrenter

K-Rauta konkurrerar i Sverige med andra butikskedjor som Hornbach, Derome och andra.

K-RAUTA K-RAUTA exklusiva förmåner

K-Rauta erbjuder sina kunder ett brett utbud av högkvalitativa byggmaterial till mycket förmånliga priser. Kunderna kan köpa produkter i K-Rautas webbutik och få dem levererade hem. K-Rauta erbjuder presentkort för speciella tillfällen. Om det skulle uppstå olägenheter med någon av produkterna tillåter K-Rauta byten och returer. K-Rauta har exklusiv kundservice via telefon och e-post.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.