ANNONS

K-RAUTAs veckoerbjudanden

K-RAUTAs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från K-RAUTA

Andra Bygg & TrädgårdSE varumärken

JEM OCH FIX
JEM OCH FIX
BAUHAUS
BAUHAUS
BLOMSTERLANDET
BLOMSTERLANDET
BYGGMAX
BYGGMAX
DEWALT
DEWALT
FLISBY
FLISBY
GRANNGÅRDEN
GRANNGÅRDEN
HORNBACH
HORNBACH
IMPECTA FRÖHANDEL
IMPECTA FRÖHANDEL
JULA
JULA
PLANTAGEN
PLANTAGEN
SWEDOL
SWEDOL
JEM OCH FIX
JEM OCH FIX
BAUHAUS
BAUHAUS
BLOMSTERLANDET
BLOMSTERLANDET
BYGGMAX
BYGGMAX
DEWALT
DEWALT
FLISBY
FLISBY
GRANNGÅRDEN
GRANNGÅRDEN
HORNBACH
HORNBACH
IMPECTA FRÖHANDEL
IMPECTA FRÖHANDEL
JULA
JULA
PLANTAGEN
PLANTAGEN
SWEDOL
SWEDOL

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos K-RAUTA

K-Rauta är en svensk butikskedja med inriktning på försäljning av gör-det-själv-produkter, byggmaterial och heminredning. K-Rauta har mer än två decennier av erfarenhet på marknaden och är verksamt i Sverige genom ett brett nätverk av butiker som är strategiskt fördelade över hela landet.

Vanliga frågor om K-RAUTA

K-RAUTAs historia: om K-RAUTA?
Open

K-Rautas historia började 1996 med grundandet av företaget och öppnandet av den första butiken i Sverige. Sedan starten har K-Rauta haft som mål att erbjuda sina kunder ett brett sortiment av gör-det-själv-produkter och hårdvara. Under de följande decennierna genomgick K-Rauta en stark expansionsprocess med öppnandet av ett stort antal butiker i hela Sverige.

Numera är K-Rauta verksamt i Sverige genom mer än 20 butiker fördelade på de viktigaste regionerna i landet. Dessutom säljer de sina produkter via sin exklusiva nätbutik.

Vilka produkttyper hittar jag på K-RAUTA?
Open

Hos K-Rauta hittar kunderna ett brett utbud av produkter som badkar, jacuzzis, bubbelpooler, badrumstillbehör, duschdraperier, duschkorgar, tvättlinor, badrumsmöbler, badrumsspeglar, bastur, kranar, byggnadsmaterial, beslag för dörrar, fönster, krokar och hängare, bultar, trä, stegar, belysning och elartiklar, golvbeläggningar, beläggningar, elverktyg, maskiner, handverktyg och mycket mer.

Vilka varumärken hittar jag på K-RAUTA?
Open

Adax, Allibert, Assa, At Grund, Autan, Aquateam, Bahco, Berglunds, Bayer Garden, Beckers, Beulco, Berdal, Big Bag, Byggera, Cello, Casatrend, Cobimix, Curver, Danfoss, Dione, Dunlop, Eurostar, Housegard, Irwin, Ifö, Isover, Zarges, Wiz, Weber, Woods, Westerbergs, med flera.

Hur sparar jag pengar på K-RAUTA?
Open

Det är enkelt att spara pengar på K-Rauta genom att utnyttja de erbjudanden och kampanjer som publiceras på deras officiella webbplats. I K-Rautas webbutik finns en avdelning "Erbjudanden" där kunderna kan hitta ett stort urval av produkter till rabatterade priser. På Affarer 365 hittar du också de senaste erbjudandena och kampanjerna hos K-Rauta. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet kan du hålla dig uppdaterad om de senaste erbjudandena.

Bekanta dig med K-RAUTAs konkurrenter
Open

K-Rauta konkurrerar i Sverige med andra butikskedjor som Hornbach, Derome och andra.

K-RAUTA exklusiva förmåner
Open

K-Rauta erbjuder sina kunder ett brett utbud av högkvalitativa byggmaterial till mycket förmånliga priser. Kunderna kan köpa produkter i K-Rautas webbutik och få dem levererade hem. K-Rauta erbjuder presentkort för speciella tillfällen. Om det skulle uppstå olägenheter med någon av produkterna tillåter K-Rauta byten och returer. K-Rauta har exklusiv kundservice via telefon och e-post.

Rabatter som erbjuds genom K-RAUTA
Open

Affarer 365 ger dig alla erbjudanden och kampanjer som K-Rauta har för dig i Sverige. När det gäller byggmaterial och gör-det-själv-arbete hittar du på K-Rauta allt du söker och mer därtill. Kolla in Affarer 365 och upptäck allt som K-Rauta har att erbjuda.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.k-rauta.se/

ANNONS