ANNONS

CLAS OHLSONs veckoerbjudanden

CLAS OHLSONs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från CLAS OHLSON

Andra Elektronik varumärken

TRETTI
TRETTI
WEBHALLEN
WEBHALLEN
NETONNET
NETONNET
KJELL & COMPANY
KJELL & COMPANY
MEDIAMARKT
MEDIAMARKT
ELON
ELON
TEKNIKMAGASINET
TEKNIKMAGASINET
ELGIGANTEN
ELGIGANTEN
INET
INET
GINZA
GINZA
ELECTROLUX HOME
ELECTROLUX HOME
TRETTI
TRETTI
WEBHALLEN
WEBHALLEN
NETONNET
NETONNET
KJELL & COMPANY
KJELL & COMPANY
MEDIAMARKT
MEDIAMARKT
ELON
ELON
TEKNIKMAGASINET
TEKNIKMAGASINET
ELGIGANTEN
ELGIGANTEN
INET
INET
GINZA
GINZA
ELECTROLUX HOME
ELECTROLUX HOME

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos CLAS OHLSON

Clas Ohlson är en svensk butikskedja för heminredning och postorderföretag som specialiserat sig på järnhandel, hem-, fritids-, el- och multimediaprodukter. Företaget är ett av de största i sitt slag i Skandinavien och har mer än 230 filialer i Europa med över 5 000 anställda.

Vanliga frågor om CLAS OHLSON

CLAS OHLSONs historia: om CLAS OHLSON?
Open

Företagets historia började 1918 med den tekniskt intresserade Clas Ohlson. Ursprungligen var företaget ett postorderföretag med säte i byn Insjön i Dalarna. På den tiden såldes endast handböcker och teknisk litteratur, vilket gjorde det möjligt för människor som bodde på landsbygden att få tag på litteratur som annars inte hade varit tillgänglig. Senare öppnade han sin första butik i Insjön 1926, men det var inte förrän 1989, då företaget öppnade en butik i ett köpcentrum i centrala Stockholm, som det expanderade till detaljhandeln. Idag har Clas Ohlson verksamhet online och fysiskt i hela regionen i Norge, Sverige och Finland.

Vilka produkttyper hittar jag på CLAS OHLSON?
Open

Clas Ohlson erbjuder ett brett utbud av produkter som omfattar hushållsapparater, möbler, hushållsartiklar, husdjursartiklar, leksaker, hand- och elverktyg, förvaringsartiklar, mobiltelefoner och skrivare, bland många andra.

Vilka varumärken hittar jag på CLAS OHLSON?
Open

Företaget säljer och distribuerar sina egna märkesvaror i sina filialer och på sin webbplats. Några av företagets varumärken är Asaklitt, Capere, Cocraft, Cotech, Coline, Exibel och Clas Ohlson. Butiken säljer även andra stora varumärken som Philips, Bosch, Bahco, Hultafors, Stanley och Swiffers,

Hur sparar jag pengar på CLAS OHLSON?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Clas Ohlson. Registrera dig på Clas Ohlsons webbplats och bli medlem för att börja tjäna poäng som du kan byta mot rabatter. Dessutom kan du kolla in deras aktuella kampanjer och erbjudanden och spara upp till 20 % på utvalda varor.

Bekanta dig med CLAS OHLSONs konkurrenter
Open

Clas Ohlson konkurrerar främst med andra liknande företag som Järnia, TOOLS, Flinks Järn, Hornbach och Würth.

CLAS OHLSON exklusiva förmåner
Open

Clas Ohlsons kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar med butiken. Butiken erbjuder leveranstjänster: du kan beställa dina produkter online och hämta dem i din närmaste butik efter 30 minuter.

Rabatter som erbjuds genom CLAS OHLSON
Open

Hitta Clas Ohlsons senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Här hittar du allt som har med elektronik och hushållsapparater att göra. Njut av de bästa Clas Ohlson-artiklarna till de bästa priserna. Clas Ohlson är alltid till tjänst för sina kunder och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och rea-erbjudandena från Clas Ohlson med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.clasohlson.com/se/

ANNONS