logo
homeIcon
  1. separatorElektronik
  2. separatorCLAS OHLSON
ANNONS

CLAS OHLSON reklamblad - Senaste erbjudanden

Erbjudanden och rabatter i reklamblad CLAS OHLSON

Clas Ohlson är en svensk butikskedja för heminredning och postorderföretag som specialiserat sig på järnhandel, hem-, fritids-, el- och multimediaprodukter. Företaget är ett av de största i sitt slag i Skandinavien och har mer än 230 filialer i Europa med över 5 000 anställda.

Vanliga frågor om CLAS OHLSON

Hur sparar jag pengar på CLAS OHLSON?

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Clas Ohlson. Registrera dig på Clas Ohlsons webbplats och bli medlem för att börja tjäna poäng som du kan byta mot rabatter. Dessutom kan du kolla in deras aktuella kampanjer och erbjudanden och spara upp till 20 % på utvalda varor.

Rabatter som erbjuds genom CLAS OHLSON

Hitta Clas Ohlsons senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Här hittar du allt som har med elektronik och hushållsapparater att göra. Njut av de bästa Clas Ohlson-artiklarna till de bästa priserna. Clas Ohlson är alltid till tjänst för sina kunder och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och rea-erbjudandena från Clas Ohlson med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.clasohlson.com/se/

CLAS OHLSONs historia: om CLAS OHLSON?

Företagets historia började 1918 med den tekniskt intresserade Clas Ohlson. Ursprungligen var företaget ett postorderföretag med säte i byn Insjön i Dalarna. På den tiden såldes endast handböcker och teknisk litteratur, vilket gjorde det möjligt för människor som bodde på landsbygden att få tag på litteratur som annars inte hade varit tillgänglig. Senare öppnade han sin första butik i Insjön 1926, men det var inte förrän 1989, då företaget öppnade en butik i ett köpcentrum i centrala Stockholm, som det expanderade till detaljhandeln. Idag har Clas Ohlson verksamhet online och fysiskt i hela regionen i Norge, Sverige och Finland.

Vilka varumärken hittar jag på CLAS OHLSON?

Företaget säljer och distribuerar sina egna märkesvaror i sina filialer och på sin webbplats. Några av företagets varumärken är Asaklitt, Capere, Cocraft, Cotech, Coline, Exibel och Clas Ohlson. Butiken säljer även andra stora varumärken som Philips, Bosch, Bahco, Hultafors, Stanley och Swiffers,

Kommer CLAS OHLSON att ha erbjudanden på Black Friday?

Clas Ohlson erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

CLAS OHLSON Bekanta dig med CLAS OHLSONs konkurrenter

Clas Ohlson konkurrerar främst med andra liknande företag som Järnia, TOOLS, Flinks Järn, Hornbach och Würth.

CLAS OHLSON CLAS OHLSON exklusiva förmåner

Clas Ohlsons kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar med butiken. Butiken erbjuder leveranstjänster: du kan beställa dina produkter online och hämta dem i din närmaste butik efter 30 minuter.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.