ANNONS

KJELL & COMPANYs veckoerbjudanden

KJELL & COMPANYs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från KJELL & COMPANY

Andra Elektronik varumärken

TRETTI
TRETTI
WEBHALLEN
WEBHALLEN
CLAS OHLSON
CLAS OHLSON
NETONNET
NETONNET
MEDIAMARKT
MEDIAMARKT
ELON
ELON
TEKNIKMAGASINET
TEKNIKMAGASINET
ELGIGANTEN
ELGIGANTEN
INET
INET
GINZA
GINZA
ELECTROLUX HOME
ELECTROLUX HOME
TRETTI
TRETTI
WEBHALLEN
WEBHALLEN
CLAS OHLSON
CLAS OHLSON
NETONNET
NETONNET
MEDIAMARKT
MEDIAMARKT
ELON
ELON
TEKNIKMAGASINET
TEKNIKMAGASINET
ELGIGANTEN
ELGIGANTEN
INET
INET
GINZA
GINZA
ELECTROLUX HOME
ELECTROLUX HOME

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos KJELL & COMPANY

KJELL & COMPANY är en svensk butikskedja specialiserad på hemelektronik. Företaget driver mer än 100 butiker i Sverige och 27 butiker i Norge samt e-handel via kjell.com.

Vanliga frågor om KJELL & COMPANY

KJELL & COMPANYs historia: om KJELL & COMPANY?
Open

År 1988 startade de tre bröderna Dahnelius och pappa Kjell ett litet familjeföretag kallat KJELL & COMPANY. Storebror Markus tog ledningen och pappa Kjell, som hade arbetat som försäljare nästan hela sitt liv, bidrog med sin expertis. Ända sedan början av 80-talet har det lilla familjeföretaget vuxit framgångsrikt, men familjekänslan och företagskulturen finns kvar än idag. Idag finns KJELL & COMPANY på både den svenska och norska marknaden, med ett butiksnät som sträcker sig från nordligaste norr till sydligaste söder.

Vilka produkttyper hittar jag på KJELL & COMPANY?
Open

Supermarket erbjuder ett brett sortiment av mer än 10 000 produkter i sina butiker och i sin webbutik. Några av dessa är datorer och bärbara datorer, PC-tillbehör, mobiltelefoner, TV-apparater, högtalare, kontakter och kablar, kameror, laddare med mera.

Vilka varumärken hittar jag på KJELL & COMPANY?
Open

KJELL & COMPANY distribuerar och säljer ett stort urval av varumärken som Apple, Canon, Philips, Wacom, JBL och många andra.

Hur sparar jag pengar på KJELL & COMPANY?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar med KJELL & COMPANY. Kolla in deras aktuella erbjudanden på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningarna för dig. Dessutom kan kunderna bli medlemmar i KJELL & COMPANY och dra nytta av deras medlemserbjudanden. Som medlem får du extra bra medlemspriser på utvalda varor och samlar poäng som du kan byta mot bonuscheckar. Glöm inte att KJELL också erbjuder gratis standardfrakt när du handlar för mer än 300 kr.

Bekanta dig med KJELL & COMPANYs konkurrenter
Open

KJELL & COMPANY konkurrerar främst med andra elektronikbutiker som också är verksamma i regionen, t.ex. Webhallen, TeknikMagasinet och Elgiganten.

KJELL & COMPANY exklusiva förmåner
Open

KJELL & COMPANYs kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar i butiken. Njut av snabb leverans med KJELL & COMPANY efter 1-2 arbetsdagar på lagervaror. Dessutom kan du boka dina produkter online och få dem redo att hämtas efter 15 minuter.

Rabatter som erbjuds genom KJELL & COMPANY
Open

Hitta KJELL & COMPANYs senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Njut av de bästa KJELL & COMPANY-artiklarna till de bästa priserna. KJELL & COMPANY är alltid i kundernas tjänst och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och rea-erbjudandena från KJELL & COMPANY med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.kjell.com/se

ANNONS