homeIcon
  1. separatorMöbler
  2. separatorTELIA
ANNONS

Senaste TELIA erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos TELIA

Telia är ett svenskt multinationellt telekommunikationsföretag och mobilnätsoperatör som finns i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Litauen, Lettland och Estland. Företaget har över 20 000 anställda på 84 filialer och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Vilka produkttyper hittar jag på TELIA?

Telia erbjuder ett brett utbud av produkter, bland annat mobiltelefoner, högtalare, surfplattor, bärbara datorer, laddare och laddningskablar, hörlurar, SIM-kort och förbetalda kort samt smartklockor. Företaget erbjuder också mobilabonnemang, tv- och streamingtjänster samt bredband.

ANNONS

Vanliga frågor om TELIA

TELIAs historia: om TELIA?
Open

Telia i sin nuvarande form grundades först som TeliaSonera, som ett resultat av en fusion 2002 mellan de svenska och finska telekommunikationsföretagen Telia och Sonera. Fusionen skedde tre år efter Telias misslyckade fusionsförsök med det norska telekommunikationsföretaget Telenor. De separata varumärkena Telia och Sonera fortsatte att användas på den svenska respektive finska marknaden fram till mars 2017 då Sonera bytte namn till Telia. Idag har Telia blivit en viktig aktör i regionen och har flera filialer i hela Sverige.

Vilka varumärken hittar jag på TELIA?
Open

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av toppmärken i sina butiker och i sin webbshop. Bland dem hittar du märken som Samsung, HP, Huawei, Xiaomi, Apple, Sony, Doro med flera.

Hur sparar jag pengar på TELIA?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Telia. Kolla in deras aktuella veckoerbjudanden som finns på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningarna för dig. Dessutom kan kunderna få tillgång till gratis leveranstjänster för sina kunder.

Bekanta dig med TELIAs konkurrenter
Open

Telia konkurrerar främst med andra liknande företag som också är verksamma i regionen, t.ex. Tele2, Telenor, 3, Allente och Boxer.

TELIA exklusiva förmåner
Open

Telias kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar i butiken. Registrera dig och skapa ett eget Telia-konto på deras webbplats. Med ditt konto kan du enkelt ändra och felsöka dina abonnemang, köpa mer surfing och lägga till och avsluta tjänster och tv-kanaler samt hitta allt som rör dina fakturor och betalningsmetoder.

Kommer TELIA att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

Telia erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom TELIA
Open

Hitta Telias senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja Telia. Bättre nätverk. Bättre upplevelser. Telia kopplar upp människor i hela Sverige. Njut av de bästa Telia-artiklarna till de bästa priserna. Telia är alltid till tjänst för sina kunder och har allt du söker. Vänta inte längre och få de senaste rabatterna och erbjudanden från Telia med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.telia.se/privat

ANNONS
ANNONS