logo
homeIcon
  1. separatorMöbler
  2. separatorTELIA
ANNONS

TELIA reklamblad - Senaste erbjudanden

Erbjudanden och rabatter i reklamblad TELIA

Telia är ett svenskt multinationellt telekommunikationsföretag och mobilnätsoperatör som finns i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Litauen, Lettland och Estland. Företaget har över 20 000 anställda på 84 filialer och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Vanliga frågor om TELIA

Hur sparar jag pengar på TELIA?

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Telia. Kolla in deras aktuella veckoerbjudanden som finns på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningarna för dig. Dessutom kan kunderna få tillgång till gratis leveranstjänster för sina kunder.

Rabatter som erbjuds genom TELIA

Hitta Telias senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja Telia. Bättre nätverk. Bättre upplevelser. Telia kopplar upp människor i hela Sverige. Njut av de bästa Telia-artiklarna till de bästa priserna. Telia är alltid till tjänst för sina kunder och har allt du söker. Vänta inte längre och få de senaste rabatterna och erbjudanden från Telia med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.telia.se/privat

TELIAs historia: om TELIA?

Telia i sin nuvarande form grundades först som TeliaSonera, som ett resultat av en fusion 2002 mellan de svenska och finska telekommunikationsföretagen Telia och Sonera. Fusionen skedde tre år efter Telias misslyckade fusionsförsök med det norska telekommunikationsföretaget Telenor. De separata varumärkena Telia och Sonera fortsatte att användas på den svenska respektive finska marknaden fram till mars 2017 då Sonera bytte namn till Telia. Idag har Telia blivit en viktig aktör i regionen och har flera filialer i hela Sverige.

Vilka varumärken hittar jag på TELIA?

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av toppmärken i sina butiker och i sin webbshop. Bland dem hittar du märken som Samsung, HP, Huawei, Xiaomi, Apple, Sony, Doro med flera.

Kommer TELIA att ha erbjudanden på Black Friday?

Telia erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

TELIA Bekanta dig med TELIAs konkurrenter

Telia konkurrerar främst med andra liknande företag som också är verksamma i regionen, t.ex. Tele2, Telenor, 3, Allente och Boxer.

TELIA TELIA exklusiva förmåner

Telias kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar i butiken. Registrera dig och skapa ett eget Telia-konto på deras webbplats. Med ditt konto kan du enkelt ändra och felsöka dina abonnemang, köpa mer surfing och lägga till och avsluta tjänster och tv-kanaler samt hitta allt som rör dina fakturor och betalningsmetoder.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.