ANNONS

Senaste BAUHAUS erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos BAUHAUS

Bauhaus är en tysk butikskedja som specialiserat sig på trädgårds-, gör-det-själv- och hemprodukter. Kedjan driver mer än 270 Bauhaus-specialistcenter i 19 olika europeiska länder.

Vilka produkttyper hittar jag på BAUHAUS?

Bauhaus erbjuder ett brett utbud av produkter i sina filialer och på sin webbplats. Bland dem kan kunderna hitta el- och handverktyg, material och snickeri, handverktyg, trä- och byggelement, golv- och väggplattor, belysningsprodukter, interiör- och exteriörfärg med mera.

ANNONS

Vanliga frågor om BAUHAUS

BAUHAUSs historia: om BAUHAUS?
Open

Bauhaus historia började våren 1960 när det första specialiserade Bauhaus-centret öppnades i Mannheim i Tyskland. Sedan dess har Bauhaus blivit en traditionell plats dit miljontals kunder kommer för att köpa allt de behöver för verkstad, hem och trädgård. Bauhaus öppnade det första varuhuset i Sverige 1997 och har sedan dess öppnat ytterligare 21 varuhus runt om i landet. 2011 startade Bauhaus e-handel i Sverige för att ge ännu bättre service genom ökad tillgänglighet till det stora utbudet, men också för att nå alla som inte har nära till varuhusen. Mer än 50 år senare har Bauhaus blivit populärt bland kunder i nästan hela Europa och detta nätverk utökas varje år. Idag kan du besöka mer än 200 filialer spridda över hela regionen.

Vilka varumärken hittar jag på BAUHAUS?
Open

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av stora varumärken som inkluderar DeWalt, Bosch, Makita, Metabo, Ryobi och Hi Koki, bland många andra.

Hur sparar jag pengar på BAUHAUS?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Bauhaus. Kolla in deras aktuella kampanjer och erbjudanden och ta del av de bästa erbjudandena. Gå med i Bauhaus Premium-klubben och ta del av erbjudanden och bli informerad när det finns kampanjer eller försäljningar.

Bekanta dig med BAUHAUSs konkurrenter
Open

Bauhaus konkurrerar främst med andra liknande butiker som specialiserat sig på trädgårds- och gör-det-själv-produkter som Järnia, TOOLS, Flinks Järn, Hornbach och Würth.

BAUHAUS exklusiva förmåner
Open

Bauhaus kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Butiken erbjuder smidiga leveranstjänster: få dina inköp hemma inom 2-5 dagar för lagervaror.

Kommer BAUHAUS att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

Bauhaus erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom BAUHAUS
Open

Hitta Bauhaus senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Bauhaus är en specialist på verkstad, hus och trädgård. Njut av de bästa Bauhaus-artiklarna till de bästa priserna.

Bauhaus är alltid i kundernas tjänst och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och erbjudanden från Bauhaus med Affarer 365.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.bauhaus.se/

ANNONS
ANNONS