logo
ANNONS

TOOLS reklamblad - Senaste erbjudanden

Erbjudanden och rabatter i reklamblad TOOLS

Tools är ett svenskt företag som är specialiserat på verktyg och byggutrustning. Företaget har mer än 100 butiker i Sverige och andra nordiska länder.

Vanliga frågor om TOOLS

Hur sparar jag pengar på TOOLS?

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar med Tools. Kolla in deras aktuella erbjudanden på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningarna för dig.

Rabatter som erbjuds genom TOOLS

Hitta Tools senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Tools erbjuder tillförlitliga produkter, förbrukningsvaror, kläder och skydd samt rådgivning från specialister som du kan lita på. Njut av de bästa verktygen till de bästa priserna. Tools är alltid till tjänst för sina kunder och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och erbjudanden från Tools med Affarer 365.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.tools.se/

TOOLSs historia: om TOOLS?

Företagets historia går tillbaka till 1906 då Arvid Bergman och Fritz Beving inriktade sig på att importera tekniska produkter för att tillgodose sina kunders behov i branschen. Det visade sig vara en lysande affärsidé som fick en flygande start tack vare en snabb tillväxt. 30 år senare valde företaget att förädla sitt erbjudande genom att skapa tre olika företag, vilket innebar att varumärket Tools startade 2003 genom förvärv av starka lokala järnhandelsbutiker runt om i landet. Efter några år blev företaget Nordens största leverantör av produkter och tjänster till industriarbetare, offentlig förvaltning och hantverkare. Idag har företaget över 100 butiker i Sverige, Norge och Finland. I Sverige hittar du Tools-butiker över hela landet, från Pajala i norr till Malmö i söder.

Vilka varumärken hittar jag på TOOLS?

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av varumärken som Milwaukee, samt egna märkesprodukter under sina egna varumärken Björnkläder, AmPro, 1832, Award och Nima med flera.

Kommer TOOLS att ha erbjudanden på Black Friday?

Tools erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

TOOLS Bekanta dig med TOOLSs konkurrenter

Tools konkurrerar främst med andra liknande butiker som specialiserat sig på trädgårds- och gör-det-själv-produkter, t.ex. Järnia, Bauhaus, Flinks Järn, Hornbach och Würth.

TOOLS TOOLS exklusiva förmåner

Tools kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och gå inte miste om deras fantastiska erbjudanden och senaste nyheter. Bli den första att få deras senaste erbjudanden direkt i din inkorg.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.