logo
ANNONS

MATDAX reklamblad - Senaste erbjudanden

Erbjudanden och rabatter i reklamblad MATDAX

MatDax är en svensk stormarknadskedjebutik. Företaget driver idag fyra filialer fördelade över hela södra Stockholm.

Vanliga frågor om MATDAX

Hur sparar jag pengar på MATDAX?

Det finns flera sätt för kunder att spara pengar med MatDax. Kolla in MatDax aktuella veckoerbjudanden som finns tillgängliga på deras hemsida för att hitta deras bästa priser och reaerbjudanden för dig. Utöver detta kan du också gå med i MatDax VIP Club och få deras bästa erbjudanden två gånger i veckan före någon annan, direkt till din mobiltelefon. MatDax VIP-klubb är till för alla som gillar bra priser, det är gratis att gå med och du kan avsluta ditt medlemskap när du vill.

Rabatter som erbjuds genom MATDAX

Hitta MatDax senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affärer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Matdax har varit den självklara prispressaren i södra Stockholm sedan 1992. MatDax är ditt självklara val när du handlar mat i Sverige. Njut av de bästa MatDax-varorna till de bästa priserna. Alltid till sina kunders tjänst kommer MatDax att ha allt du letar efter. Vänta inte längre och få de senaste rabatterna och reaerbjudandena från MatDax med Affärer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.matdax.se/

MATDAXs historia: om MATDAX?

Stormarknadens historia går tillbaka till 1009 då MatDax öppnade sin första filial i södra Stockholm. Sedan 2009 är MatDax medlem i gratisinköpsorganisationen Den Svenska Matrebellen, en organisation med ett 70-tal butiker över hela Sverige. Idag finns företaget på centrala platser i Högdalen, Hagsätra och Hökarängen. Alla butiker i nära anslutning till tunnelbana och andra kommunikationer.

Vilka varumärken hittar jag på MATDAX?

MatDax distribuerar och säljer ett stort urval av lokala och internationella märkesprodukter. Några av dessa inkluderar Coca Cola, Red Bull, Lindt, Felix, Yoggi, Alpro, GB, Heinz, Colgate, Favorit, Ajax, Pepsi och Arla, bland många andra.

Kommer MATDAX att ha erbjudanden på Black Friday?

MatDax erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

MATDAX Bekanta dig med MATDAXs konkurrenter

MatDax konkurrerar mest med andra lokala livsmedelskedjor verksamma i landet som Matrix, Matöppet, Coop, ICA Supermarket, Hemköp och Nordby.

MATDAX MATDAX exklusiva förmåner

MatDax kunder kan ta del av många exklusiva förmåner med butiken. Prenumerera på MatDax e-postlista och få deras veckoerbjudanden levererade till din inkorg.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.