ANNONS

Senaste PLANTAGEN erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos PLANTAGEN

Plantagen är en norsk återförsäljare som specialiserar sig på att sälja växter och tillbehör. Företaget anses vara ledande inom detaljhandeln i Norden på detta område.

Vilka produkttyper hittar jag på PLANTAGEN?

Plantagen säljer ett brett utbud av växter och tillbehör. De finns i olika avdelningar, t.ex.: Växter för utomhusbruk, växter för inomhusbruk, krukor, möbler, odling (frön, sticklingar, plantor, jord, gödningsmedel, belysning), gård och fritid (utemöbler) och trädgårdsskötsel (maskiner och verktyg).

ANNONS

Vanliga frågor om PLANTAGEN

PLANTAGENs historia: om PLANTAGEN?
Open

Plantagens historia började för cirka 35 år sedan i Norge när två entreprenörer öppnade en växtbutik med tillhörande växthus. Från början var tanken inte bara att sälja växter utan också att ge kunderna goda råd om hur man odlar dem framgångsrikt. Med tiden växte detta projekt och utvidgades till hela landet.

Ledningen såg dock en möjlighet att introducera sin affärsidé på de andra nordiska marknaderna, och på så sätt blev Sverige ett av de länder där företaget anlände. Det var 2002 som Växus-kedjan förvärvades och omvandlades till Plantagen.

Numera finns Plantagen i 128 fysiska butiker i Norge, Sverige och Finland samt i webbutiken och är det ledande varumärket för växter i Norden.

Vilka varumärken hittar jag på PLANTAGEN?
Open

Plantagen samarbetar med ett antal varumärken, varav det viktigaste är det egna. Dessutom erbjuds andra som Elho, Hammarplast, Orthex, Bolsius, Deluxe Homeart, Kurt S. Adler, Life at Home, Star Trading, Wagner med flera. Det är viktigt att säga att det också räknas med olika etiketter, om det står "From Sweden" betyder det att växterna har odlats i Sverige.KRAV är Sveriges mest kända ekologimärke för livsmedel. Det finns andra märkningar som "ekologiskt" och "bivänligt".

Hur sparar jag pengar på PLANTAGEN?
Open

I Plantagen kan du spara pengar genom att utnyttja alla erbjudanden och rabatter på utvalda produkter. Du kan också prenumerera på kundklubben och få de viktigaste fördelarna som bonusar och specialerbjudanden.

Bekanta dig med PLANTAGENs konkurrenter
Open

Några av Plantagens främsta konkurrenter i är Plantasweden, IKEA, KYSK och andra.

PLANTAGEN exklusiva förmåner
Open

Plantagen är ett rekommenderat ställe för växtälskare. Företaget erbjuder det bredaste utbudet av olika växter och tillbehör för att inreda ett rum eller helt enkelt njuta av naturen. Den har sitt eget varumärke och andra, utmärkt kvalitet och speciella ekonomiska fördelar.

Kommer PLANTAGEN att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

Plantagen erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom PLANTAGEN
Open

Affarer 365 har de bästa Plantagen-erbjudandena. Hitta alla verktyg för att spara pengar och få det bästa alternativet för att njuta av din nästa shoppingresa. Slösa inte tid och dra nytta av alla dess fördelar med hjälp av Affarer 365.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.plantagen.se/

ANNONS
ANNONS