logo
ANNONS

Dessa elektronikbutiker har de bästa priserna i Sverige

Många av oss försöker fortfarande att skapa en effektiv arbetsyta hemma. Att arbeta med en bärbar dator vid köksbordet är bra i några dagar, men efter ett tag kanske vi vill ha en mer permanent installation. Det ger oss inte bara ett särskilt mentalt område att arbeta på, utan de ergonomiska fördelarna gör också att kroppen mår bättre.

Arbetsmiljön bör vara placerad i ett separat rum, helst långt från gemensamma utrymmen och barnens rum. Kanske kan du avsätta ett rum för en dator- och skrivarstation samt hyllor för filer, böcker och andra föremål.

Om du funderar på att uppgradera ditt hemmakontor och köpa nya enheter rekommenderar vi att du besöker några av Sveriges ledande elektronikbutiker. De har de bästa priserna i landet och otroliga erbjudanden.

NetOnNet

NetOnNet erbjuder ett brett sortiment av produkter i sina butiker: datorer och bärbara datorer, kontorsmaterial, skrivare, PC-tillbehör, mobiltelefoner, TV-apparater, högtalare, kontakter och kablar, kameror, köksapparater, verktyg, laddare och mycket mer.

Denna butik säljer och distribuerar ett brett utbud av lokala och internationella varumärken som Samsung, Huawei, Philips, Focus, Gardena, Xiaomi eller Electrolux.

Kolla in deras aktuella kampanjer och erbjudanden som finns i deras butiker och på deras online-webbplats för att hitta deras billigaste varor och bästa försäljningserbjudanden.

Inet

Med en lång historia på den svenska marknaden erbjuder Inet sina kunder ett brett sortiment av produkter från olika varumärken och levererar över hela landet.

Hos Inet kan du hitta datorer och bärbara datorer, kontorsmaterial, skrivare, PC-tillbehör, smarta klockor, hushållsartiklar, belysningstillbehör, verktyg, mobiltelefoner, tv-apparater, laddare, hushållsartiklar och möbler, bil multimedia och mer.

Det finns många sätt för kunder att spara pengar på Coop Inet. Kolla in deras aktuella erbjudanden och kampanjer för att hitta de bästa priserna och spara upp till 25% på utvalda artiklar.

Tretti

Tretti är en annan kedja där du kan hitta alla typer av elektroniska enheter: tv-apparater, högtalare, radioapparater, hemmabio, hörlurar, multimediaspelare, mobiltelefoner, surfplattor, e-läsare, smarta klockor, datorer, köksapparater, hushållsartiklar och tillbehör.

Företaget säljer och distribuerar i sina butiker och online-webbplats ett brett utbud av ledande varumärken. Om du vill spara pengar på Tretti, ta reda på deras många veckovisa och säsongsbetonade erbjudanden och gör skillnaden.

Ingen vet bättre än du vad du behöver i ditt hem. Ta dig tid att analysera vad du verkligen använder apparaten till, vilka funktioner som är användbara för dig och vad du vill att den nya apparaten ska ha.

Om du till exempel ska skaffa ett kylskåp kanske du vill ha bättre funktioner för att förlänga matens färskhet och eliminera lukter. Eller om du bestämmer dig för att köpa en ny ugn finns det funktioner som kan hjälpa dig att laga hälsosammare mat varje dag.

Affarer 365 ger dig alla erbjudandekataloger från dina favoritelektronikbutiker i Sverige. Dra nytta av rabatter och kampanjer och förnya dina elektroniska enheter. Det här är möjligheten att köpa det kylskåp, den dator eller den mobiltelefon du har letat efter. Skynda på att handla!

 

- 3 min

Share
Dessa elektronikbutiker har de bästa priserna i Sverige

De billigaste stormarknaderna i Sverige år 2024

Hushållsekonomin är en av de viktigaste punkterna när vi tänker på att spara. Att vara uppmärksam på de kampanjer och rabatter som erbjuds av de största stormarknaderna i Sverige är viktigt för att undvika att spendera för mycket.

Om du har en stram budget och vill ta hand om pengar, här är en lista över de billigaste stormarknaderna. Notera och shopping kommer inte längre att vara en börda på din ficka.

Några strategier innan du går till snabbköpet: sätt en budget, planera dina måltider för de närmaste dagarna och gå aldrig på tom mage. Och när du lagar mycket mat, frys in överskottet av det du förbereder hemma. Det hjälper dig att förbereda måltider som du kan ta med till jobbet eller äta de dagar då du är sen.

LIDL

Fokus på effektivitet och låga priser har gjort LIDL till en av de mest populära butikerna i Sverige när det gäller att spara pengar. LIDL har mer än 900 butiker och en marknadsplats online där kunderna kan bläddra och handla direkt från den omfattande katalogen.

Det bästa sättet att få exklusiva förmåner hos LIDL är genom deras veckovisa annonskatalog. Du kan också prenumerera på deras nyhetsbrev för att få de senaste erbjudandena och kampanjerna eller skapa ett konto på deras webbplats för att få tillgång till förmåner som endast gäller medlemmar.

Tempo

Tempo är en 100% svensk stormarknadskedja med huvudkontor i Stockholm. Kedjan driver mer än 30 filialer i hela regionen efter nästan 100 års existens.

Att handla på Tempo är enkelt eftersom du kan spara stort. Kolla in deras veckovisa erbjudanden på deras hemsida för att hitta de bästa priserna och erbjudandena. Dessutom kan du söka efter deras rosa Save Smart-symbol på utvalda produkter för att hitta deras lägsta priser. Följ dem på sociala medier för att stärka bandet.

ICA

Med en lång historia på marknaden, sedan 1938, är ICA verksamt i Sverige genom ett brett nätverk av butiker strategiskt fördelade i de viktigaste regionerna i landet.

I ICAs webbutik kan du hitta ett brett utbud av produkter till reducerade priser. ICA ger också ut veckokataloger och broschyrer med bra erbjudanden. Och genom att prenumerera på nyhetsbrevet eller följa den här butiken på sociala nätverk är det möjligt att hålla sig uppdaterad med de senaste erbjudandena.

Prisma

Hos Prisma kan du hitta ett brett urval av livsmedel och andra produkter som kött, fisk, färsk frukt och grönsaker, konserver och frysta livsmedel, mjölk, bröd och bakverk, oljor, läskedrycker, djurfoder, personlig vård och hygienprodukter, hushållsrengöringsprodukter och mycket mer. Det är lätt att spara pengar på Prisma. Dra nytta av de erbjudanden och kampanjer som publiceras på deras officiella webbplats för att få ut det mesta av dina inköp. Om du prenumererar på deras nyhetsbrev eller följer Prisma på sociala nätverk är det också möjligt att se de senaste rabatterna.

Affarer 365 har de senaste katalogerna över de billigaste stormarknaderna i Sverige. Upptäck de aktuella erbjudanden som dessa butiker har och hitta de bästa rabatterna för din budget. Skynda dig att handla!

 

- 3 min

Share
De billigaste stormarknaderna i Sverige år 2024

Mode för alla: på KappAhls sätt

Det finns varumärken som bryter mot alla stereotyper och etablerar sig mycket starkt bland människor. Så är fallet med KappAhl. I Sverige finns det många klädmärken, men hos KappAhl hittar du allt för kvinnor, män och barn. Historien om detta företag är mycket märklig. Det hela började för mer än 60 år sedan i en källare i Göteborg. Där öppnade Per-Olof Ahl en klädbutik med mottot "Vi ger många människor möjlighet att klä sig väl". Det tog inte lång tid innan den lilla butiken blev en succé. Idag har KappAhl närmare 400 butiker och har blivit en av landets ledande modekedjor. KappAhl distribuerar och säljer ett stort urval av egna märkesvaror samt andra stora varumärken som XLNT, Kaxs, Newbie, Minories, Basics, Babblarna, Kay/day, LOL Surprise och Playstation, bland många andra.

Fou perfekta plagg från KappAhl

Jeans med hög midja

Även om många gärna vill ha de lågmidjade byxorna som gjorde succé på 2000-talet, är det de som kryper några centimeter upp på magen som är trendsättande 2024. Och nyheterna är positiva för den vanliga dödliga: byxor med hög midja förlänger visuellt silhuetten och skapar en känsla av mycket längre ben. Tips: kombinera dem med toppar i samma färg för att skapa monokromatiska looker som smickrar silhuetten mer än att blanda dem med enkla toppar eller tröjor.

Huvtröjor

Om det finns ett plagg som förkroppsligar komfort som inget annat så är det huvtröjan. Dess bekväma natur gjorde att den länge ansågs vara ett plagg att undvika i formella eller manikyrerade looker. Men på samma sätt som vi för flera år sedan inte förväntade oss att sneakers skulle kunna bäras med absolut allt och ersätta klackar, har sweatshirten också förtjänat en plats i mer eleganta outfits. Hoodien kan ge en twist till nästan vilken styling som helst.

Minikjolar

Om det är något som är klassiskt med 90-talet så är det minikjolen. De var drömmen för varje tonårstjej och de kom tillbaka 2024 med ännu mer styrka. De var en kliché i varje Hollywoodfilm och sångerskor som Britney Spears förevigade dem. En annan tydlig nittiotalsinspiration är kjolar med transparens. Men på ett mycket tydligt sätt: den är baserad på lätta lager som blandar tyger som ull, organza, paljetter. Från catwalken till röda mattan via Paris gator verkar transparenta kjolar ha blivit vardagsmat.

Cargo byxor

Du tror att du inte behöver dem förrän du ser cargobyxor i ett skyltfönster. De är den senaste modetrenden och kan kombineras perfekt med en oversize t-shirt. Cargo byxor har en mycket speciell design: de är lösa och har många stora och fyrkantiga fickor som sticker ut från plagget. De brukade bara bäras av män, men nu uppmuntras kvinnor att bära dem.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från dina favoritmodebutiker i Sverige. Besök KappAhl och njut av fenomenet svensk stil.

 

- 3 min

Share
Mode för alla: på KappAhls sätt

Enighet och styrka: Kvinnodagen 2024

Kvinnodagen är inte en anledning att fira. Detta datum är till för att öka medvetenheten om jämställdhetsfrågor som ojämlika löner eller våld mot kvinnor. Även om det under årens lopp har byggts upp ett mer aktivt samhälle i dessa frågor och framsteg har gjorts i flera delar av världen när det gäller politik som syftar till respekt och jämställdhet för människor oavsett kön, finns det fortfarande en lång väg att gå. Syftet med denna dag är inte att gratulera, utan att reflektera över utmaningarna i kvinnors kamp för lika rättigheter. Samt att minnas framstegen och hedra tidigare generationer som höjde sina röster, och till och med förlorade sina liv, i jakten på ett mer rättvist och jämställt samhälle när det gäller jämställdhetsfrågor. Kvinnodagen 2024 togs som en synonym för enighet och styrka. Det beror på att det fortfarande behövs lagar för att skydda kvinnor mot våldssituationer, både i privatlivet och på arbetsplatsen, på grund av deras kön. Sverige anses vara ett av de mest feminina länderna i världen, vilket innebär att värden som relationer och livskvalitet är viktigare än pengar, föremål och arbete. Idag drivs många av företagen av kvinnor och de har viktiga platser inom politiken.

Varför uppmärksammas den 8 mars?

Varje år den 8 mars uppmärksammas kvinnors kamp för att deras rättigheter ska respekteras. Datumet är till minne av de 129 kvinnliga textilarbetare vid bomullsspinneriet i New York, USA, som dog 1857 till följd av en brand medan de strejkade för att förbättra sina arbetsvillkor och fördöma ojämlika löner. Det var en av de första demonstrationerna för att kämpa för sina rättigheter. Olika rörelser, evenemang och mobiliseringar ägde rum efter denna händelse, som fungerade som en referens för att inrätta en internationell kvinnodag. År 1975 firade FN det internationella kvinnoåret. Två år senare, i december 1977, uppmanade FN-församlingen alla stater att, i enlighet med sina historiska traditioner och nationella seder, utropa en dag om året som "FN:s dag för kvinnors rättigheter och internationell fred". Klyftan mellan könen fortsätter att vara ett stort problem idag. Enligt uppdaterade uppgifter från sista kvartalet 2023 var inkomstklyftan mellan män och kvinnor 26,4 procent, och på samma kvalifikationsnivåer är den 20 procent. Ett annat faktum att ta hänsyn till är fördelningen av hushållssysslor till det kvinnliga könet. I genomsnitt 69% av hushållsarbetet och det obetalda omsorgsarbetet utförs av kvinnor, vilket innebär cirka 6 extra timmars arbete. Medan män i genomsnitt inte registrerar mer än 3 timmar. Kvinnor har större svårigheter när det gäller att få tillgång till ett formellt jobb. Endast 33,6% är registrerade i ett sådant.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från dina favoritbutiker i Sverige. Mars är kvinnornas månad. År efter år vinner de mark i olika aktiviteter, även om det har en ledande roll i modevärlden. Enighet och styrka på en speciell dag!

 

- 2 min

Share
Enighet och styrka: Kvinnodagen 2024

Smart living med Elon: en uppvisning av intelligenta lösningar för hemmet

Att integrera hemautomationsteknik i ditt hem förbättrar din livskvalitet på många sätt. Med hjälp av olika hård- och mjukvaror kan du styra säkerhets-, belysnings- och kommunikationssystemen i ditt hem, samt interagera med olika elektroniska enheter. Det innebär att du via din mobiltelefon kan ställa in larm, luftkonditioneringsutrustning, lampor eller ljus och till och med apparater så att de slås på, stängs av eller utför andra funktioner, antingen vid en viss tidpunkt eller under vissa förhållanden. I Sverige finns fantastiska heminredningsbutiker som Elon där du kan hitta ett stort utbud av produkter som gör ditt hus till ett smart hem. Notera några av de innovationer du inte kommer att missa som Elon har åt dig.

Röstassistenter

Röstassistenter gör det ännu bekvämare att styra enheter, eftersom de genom att sammankoppla dem gör att du kan ge dem instruktioner via röstkommandon. Google Home Mini, till exempel, är ett effektivt alternativ eftersom den kan kopplas till ett stort antal enheter som tv-apparater, lampor, en robotdammsugare, hushållsapparater med mera. Säg bara "Ok, Google", uttala meddelandet och det kommer att ta det till de anslutna smarta enheterna i huset.

Smart termostat

Smarta termostater är en viktig del av utrustningen för att göra utrymmen mer bekväma. Dessa är kopplade till ett värme- eller luftkonditioneringssystem för efterföljande automatisering via en app. Vissa modeller erbjuder andra egenskaper, t.ex. daglig registrering av energiförbrukning och visning av temperatur och väderstatus.

Smarta hushållsapparater

I processen med att göra ditt hem smart är hushållsapparater nyckeln till att automatisera uppgifter och spara tid. Via wifi och mobiltelefoner är det möjligt att programmera deras funktioner för att skapa rutiner och anpassa dem efter dina behov. Du kan börja med att skaffa en smart kaffebryggare och ställa in den så att den slås på och av vid en viss tidpunkt. En annan användbar utrustning är en robotdammsugare. Med hjälp av din mobiltelefon kan du programmera dem att sopa eller moppa golvet och justera deras funktioner för rengöring av ömtåliga eller hårda golv. De kan röra sig runt möbler, skrymslen och hörn.

Chromecast

Även om användningen av smart-TV blir alltmer populär är det troligt att du fortfarande har äldre modeller hemma. För att dra nytta av dem kan du använda en Chromecast som gör det möjligt för dig att strömma innehåll från din mobiltelefon, bärbara dator eller surfplatta till TV:n. För att ansluta den till TV:n måste den ha en HDMI-port.

Smarta säkerhetskameror

För att komplettera ditt säkerhetssystem är smarta kameror bra allierade. Du kan koppla dessa enheter till din smartphone och därifrån övervaka allt som händer i och utanför huset. Vissa modeller skickar meddelanden när det finns ansiktsigenkänning eller när de upptäcker ljud och rörelser. Se till att den har bra mörkerseende, tillräckligt med lagringsminne och kan kopplas till röstassistenter.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från elektronikbutiker. Gör ditt hem smart med Elon!

 

- 3 min

Share
Smart living med Elon: en uppvisning av intelligenta lösningar för hemmet

En resa genom Julas senaste produkter och innovationer

Det moderna livstempot gör att vi får allt mindre tid över för hushållsarbete. Vi arbetar långa dagar och när vi kommer hem är vi trötta nog för att laga mat, tvätta eller städa golven. Tack vare tekniska framsteg finns det apparater som gör att vi kan spara tid och pengar på renlighet och de är inte så dyra. Det handlar om att vara uppmärksam på erbjudanden och rabatter från butiker som Jula. Här hittar du ett brett utbud av artiklar som gör ditt dagliga liv enklare. Följ med på en resa genom Julas senaste produkter och innovationer.

Rengöringsrobotar

Numera finns det många typer av hushållsrobotar, men inte alla av dem har en sådan oberoende automatisering och funktionalitet som en robotdammsugare. De har en mycket enkel funktion, även om detta är något som beror på typen av robot och det valda varumärket. I allmänhet är det så enkelt som att trycka på en knapp och låta den arbeta i det eller de rum du anser vara nödvändiga. De är ett bra alternativ till konventionella dammsugare eftersom de erbjuder viktiga fördelar som tidsbesparing, bekvämlighet och komfort samt energibesparing.

Mikrovågsugn

Det är fortfarande lite kallt och du känner för att komma hem till en varm soppa. En mikrovågsugn är lösningen. Värm bara soppan några minuter i mikrovågsugnen och sedan är det klart. Du behöver inte städa köket och du behöver bara trycka på en knapp. Kan du tänka dig att ha en mikrovågsugn som automatiskt justerar temperatur och effekt baserat på matens vikt och egenskaper? Det är vad du får med en smart mikrovågsugn.

Diskmaskin

En av de stora mardrömmarna i köket är att diska. Men som tur är finns det diskmaskiner. De sparar oss arbete, diskmedel och pengar. Det är alltid en bra investering om du har plats över i ditt kök. En smart diskmaskin är till exempel ansluten till en mobilapp som ger dig förbättrade funktioner. Dessa funktioner kan omfatta Wi-Fi-anslutning och andra flexibilitetsalternativ som röststyrning via en virtuell assistent, plus andra kontroller som du kan använda med din smartphone.

Luftrenare

Bara för att ditt hem ser rent ut betyder det inte att du är säker från luftföroreningar. På grund av de olika ångor som genereras i köket, de hushållskemikalier du använder för att desinficera, pollen eller djurhår, kan luften i ditt hem vara lika förorenad som luften utanför. Så om du har råd rekommenderar vi att du skaffar en luftrenare. Dessa enheter fångar upp 99 % av de partiklar som passerar genom deras filter och avger sedan ren, renad luft.

Elektrisk vattenkokare

Att sätta på spisen och vänta på att vattnet ska värmas upp är slöseri med tid. Nu med elektriska vattenkokare kan du programmera vattentemperaturen och den slås på av sig själv, utan att du behöver kontrollera tiden.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från vitvarubutiker i Sverige. Gå igenom broschyrerna och välj det bästa för dig.

 

- 3 min

Share
En resa genom Julas senaste produkter och innovationer

Lekextra gör lektid överkomligt för alla familjer

När vårt barns födelsedag eller jul närmar sig börjar vi undra vad vi ska köpa till dem. Vi vill att det ska vara en originell present som de kan njuta av ensamma eller leka med vänner. Vi funderar dag och natt. Vi går förbi leksaksaffärer och ser tusen olika leksaker. Det slutar med att vi blir trötta. Ibland handlar det inte om att köpa den leksak som är på modet, utan om att ta reda på vad ditt barn verkligen gillar. I Sverige finns det enorma leksaksaffärer, men i en kommer du att göra lekstunden överkomlig: Lekextra. Du kan gå vilse bland så många gondoler med gosedjur, dockor, bilar, robotar eller pedagogiska spel utan att spendera för mycket. Här kan du till exempel hitta dessa fem vackra leksaker:

Byggsatser

Bygglekar är de mest framgångsrika bland små barn och följer med lekaktiviteten under en längre tid. Det är en uppsättning bitar, med lika eller olika former, med vilka flera kombinationer kan göras och skapa olika strukturer. De mest klassiska är Lego, men nuförtiden finns det många leksaker med dessa egenskaper som har stora fördelar för barns utveckling.

Barnkameror

De flesta kameror för barn är utrustade med autofokus, 12 megapixlar och 1080P HD-skärm. De är också idealiska för videoinspelning. Olika filter finns tillgängliga för barnen att välja mellan, stimulera deras fantasi och upplev det roliga. Enheterna är laddningsbara i två till tre timmar och stängs av automatiskt om de inte används för att bibehålla kamerans livslängd. De är tillverkade av högkvalitativ ABS-plast, giftfria och återvinningsbara, lätta och stöttåliga.

Walkie Talkie

Walkie Talkie har en ergonomisk design. Enkel användning, eftersom du bara behöver trycka på en knapp för att prata, gör denna leksak lätt att använda för barn mellan 3 och 8 år. De flesta är utrustade med nyckellåsfunktion. Vem har inte haft en Walkie Talkie tidigare? Det är en apparat som har överlevt flera generationer och fortfarande är stark. Det är sant att den har genomgått förändringar under årens lopp, men det var en produkt av tekniska framsteg.

Kit för tillverkning av smycken

I smyckestillverkningskit ingår minst fyra snören, silverpläterade kedjor, ett tjugotal metallhängen, regnbågspärlor, diamantformade pärlor och färgglada glaspärlor. De gör det möjligt för ditt barn att göra olika typer av armband och halsband. Det är också ett bra sätt att stimulera ditt barns kreativitet. Vissa småttingar är mer vågade och vågar till och med sälja sina skapelser till familj, vänner eller grannar.

Cykel utan pedaler

En cykel utan pedaler hjälper barnet att få den balans som krävs för att cykla på två hjul, vilket underlättar övergången till en traditionell cykel. Denna cykel för små barn stimulerar barnens självförtroende och självständighet. Sadeln är halkfri och styret är tillverkat av gummi.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från de bästa leksaksaffärerna. Gå tillbaka till din barndom och njut av att förlora dig själv bland gondolerna!

 

- 3 min

Share
Lekextra gör lektid överkomligt för alla familjer

Office Depot-hack för en superorganiserad arbetsplats

Att arbeta med ett oorganiserat utrymme kan leda till ökad stress. Alla extra papper på skrivbordet eller onödiga saker måste bort. En ren och snygg miljö innebär virusfria utrymmen och bättre hälsa för dig och andra, samt en mer professionell look när en kund behöver besöka din anläggning. Så det är alltid en bra idé att ha en mer organiserad arbetsyta i alla avseenden. Office Depot, ett amerikanskt företag som specialiserat sig på försäljning av kontorsmaterial, förbrukningsvaror och konsumentelektronik och som är verksamt i Sverige, erbjuder dig några knep för att hålla ordning på ditt kontor.

Gör dig av med allt du inte använder

En av de nackdelar som kan leda oss till en större desorganisation av det utrymme där vi arbetar är att vi aldrig slutar våra arbetsaktiviteter och det enda vi gör med allt material som en gång tjänade oss är att spara det. Dessa dokument och papper kommer att samlas i något hörn eller någon låda och uppta en plats som du kan använda till något annat. Det första du bör göra är att ta en ordentlig titt runt omkring dig för att se vilka saker du verkligen använder idag. Töm alla lådor för att avgöra vad som är användbart och vad som inte är det. Sedan kan du strimla papperen och kasta bort dem. Du bör inte bara göra detta med dokument, utan även med utrustning och möbler. På så sätt eliminerar du allt som ser dåligt ut och som inte används till något.

Ändra ditt sätt att arkivera

Om du är en av dem som har en arbetsmiljö och metodik som har upprätthållits under många år kanske du upptäcker att papper och fysiska dokument av alla slag lagras i olika möbler och att du tar upp mer och mer utrymme på ditt kontor. Sedan några decennier tillbaka, med den gradvisa utvecklingen mot den digitala eran, har det helt förändrat sättet att arkivera utan att behöva behålla lika mycket papper som tidigare. Med hjälp av datorn och Internet kan olika arbetsmoment som tidigare krävde blanketter och fysiska dokument nu utföras på ett helt annat sätt. Att gå in i den digitala eran på din arbetsplats kommer att resultera i eliminering av vissa mappar och filer som du kanske har på datorns hårddisk.

Märk allt

Om du är en av dem som behöver ha många fysiska dokument eller olika mappar och hyllor för att lagra allt du använder på jobbet, är det bästa du kan göra att ha allt väl märkt. Bara genom att ta en titt på etiketterna kommer du att hitta det du letar efter. Det är därför vi rekommenderar dig att skaffa en etikettmaskin så att du en dag kan göra jobbet med att märka varje enskilt utrymme och fack du har i din arbetsmiljö.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från dina favoritbutiker i Sverige. Om du funderar på att organisera ditt kontor, besök Office Depot. Skynda på!

 

- 3 min

Share
Office Depot-hack för en superorganiserad arbetsplats

Gåvor som glittrar: budgetvänliga presentidéer

Julen kommer närmare och närmare och du måste redan börja tänka på gåvor så att du inte samlar på dig shopping. Även om det är svårt att göra alla nöjda finns det gåvor som alltid bör finnas med på din lista eftersom de aldrig misslyckas. De tilltalar unga och gamla, män och kvinnor. Familjer ger gåvor till varandra och företag utnyttjar också denna tid på året för att underhålla sina kunder. Om du har slut på idéer till dina julklappar kommer här några budgetvänliga presentidéer som du kan köpa i olika svenska butiker.

Parfymer

Även om parfymer är mycket personliga kan du i förväg ta reda på vilken som personen gillar mest. Vissa människor föredrar fruktiga dofter och andra föredrar blommiga, eller helt enkelt en kombination av de två. Se i alla fall till att du inte behöver ändra din gåva. Du behöver inte köpa den dyraste parfymen, men tänk på att ditt köp kommer att glädja mottagaren.

Klänningar och slipsar

Många kvinnor väljer datum som jul- eller nyårsafton för att bära en klänning för första gången. Om du känner till storlekarna och personens smak kommer du aldrig att bli besviken på att ge en klänning i present. Det är idealiskt att bära en röd klänning till jul och vit för att välkomna det nya året. Det finns män som också förväntar sig att få slipsar i gåva för att se fram emot julen. Du kan välja second hand-butiker för din shopping. Det finns några som verkligen är värda det.

Skor

Det finns ingen mer elegant gåva än ett par bra skor. Det rekommenderas att skorna har snören eller en bra fästmekanism. Och det är viktigt att hälområdet är fastsatt så att skon inte går upp och ner när du går, eftersom det kan orsaka blåsor i friktionsområdena. Detta kommer också att förhindra stukningar och belastningar.

Presentkort

Du bestämmer själv hur mycket pengar du vill spendera på ett presentkort. De flesta butiker låter dig välja det belopp du vill ge, så att du kan kontrollera dina utgifter. Nuförtiden behöver du inte gå till en fysisk butik för att köpa ett presentkort, särskilt om det är ett sista minuten-köp. Gå bara till butikens webbplats för att köpa presentkortet.

Leksaker

Barn älskar att få leksaker till jul. De är inte lika frestade av kläder som de vuxna. Det som är bra är att det i Sverige finns stora leksaksaffärer där du kan hitta den bästa presenten till din son, brorson eller gudson. Du kan välja mellan dockor, bilar, brädspel, cyklar och otaliga andra leksaker som kommer att göra dig galen. Lägg varje låda under julgranen och överraska de små i familjen. Det är alltid trevligt att öppna julklappar.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från dina favoritbutiker i Sverige så att julshoppingen inte tar dig på sängen. Du har många alternativ och det beror på smaken hos dina nära och kära.

 

- 3 min

Share
Gåvor som glittrar: budgetvänliga presentidéer

10 Black Friday shoppingtips som kommer att spara pengar

Är du redo för årets extravaganza shopping? Black Friday är precis runt hörnet, och om du vill fynda de bästa erbjudandena utan att ruinera dig, så har vi något för dig. Här är 10 Black Friday-shoppingtips som hjälper dig att spara pengar och hindrar dig från att köpa saker du inte behöver.

Planera i förväg:

Innan den stora dagen kommer, gör en lista över de saker du verkligen behöver. Detta hjälper dig att hålla fokus och undvika impulsköp som kan spränga din budget.

Gör din research:

Innan den stora dagen kommer, leta efter de saker du är säker på att du vill köpa och kontrollera de aktuella priserna. Sedan, när Black Friday kommer, kommer du att vara säker på om priserna har sänkts eller inte. Detta är mycket viktigt eftersom återförsäljare ibland drar nytta av kundernas shoppinghets och bara lägger till ordet "rea" men behåller samma priser som tidigare.

Sätt en budget:

Bestäm hur mycket du är villig att spendera och håll dig till det. Det är lätt att ryckas med av alla rabatter, men en budget kommer att hålla dig i schack och det kommer att hindra dig från att få dig i skuld.

Handla på nätet:

Trånga butiker kan vara överväldigande. Många Black Friday-erbjudanden finns tillgängliga online, så att du kan shoppa från bekvämligheten av ditt hem i dina tofflor dricka en kopp kaffe och undvika kaoset.

Registrera dig för nyhetsbrev:

Många butiker erbjuder exklusiva rabatter till sina prenumeranter. Registrera dig för nyhetsbrev i förväg för att få tillgång till dessa specialerbjudanden.

Använd cashback och belöningar:

Om du har cashback-kreditkort eller om du är medlem i belöningsprogram är det dags att tjäna pengar på dessa poäng. Du kommer att bli förvånad över hur mycket du kan spara.

Prismatchning:

Vissa återförsäljare erbjuder prismatchning, så om du hittar ett bättre erbjudande i en annan butik, fråga om de matchar det. Det är ett enkelt sätt att spara utan att hoppa från butik till butik.

Handla tidigt eller sent:

Den tidiga fågeln får masken, och ibland gör nattugglan det också. Vissa erbjudanden släpps i gryningen, medan andra är tillgängliga på kvällen. Var redo att slå till när tiden är rätt.

Var försiktig med dörrbusters:

Medan dörrbusters kan erbjuda otroliga besparingar, kommer de ofta med begränsade kvantiteter. Om du inte är först i kön kan du missa det. Offra inte din sömn för en affär som sannolikt kommer att vara borta.

Läs det finstilta:

Kontrollera alltid reglerna för retur och byte. Vissa Black Friday-erbjudanden är slutförsäljningar, så se till att du är bekväm med villkoren innan du gör ett köp.

Kom ihåg att Black Friday handlar om att hitta bra erbjudanden, inte om att spendera för mycket och stressa upp sig. Genom att följa dessa 10 enkla tips kan du få ut det mesta av shoppingfesten samtidigt som du håller plånboken intakt. Njut nu av din shoppingdag och glöm inte att kolla in alla reor och rabatter i Affarer365-katalogerna!

 

- 3 min

Share
10 Black Friday shoppingtips som kommer att spara pengar

Bauhaus: design för det moderna hemmet

Bauhaus-rörelsen, som uppstod i Tyskland i början av 1900-talet, revolutionerade design och arkitektur med fokus på funktionalitet och minimalism. Dess principer fortsätter att påverka modern heminredning. I den här artikeln ska vi titta närmare på hur man kan använda Bauhaus designelement för att skapa ett snyggt och funktionellt modernt hem.

Form följer funktion

Bauhausskolan förespråkade att ett objekts form alltid ska följa dess funktion. När du designar ditt moderna hem ska du prioritera det praktiska. Välj möbler och inredning som tjänar ett syfte samtidigt som du behåller rena linjer och enkelhet.

Minimalistisk estetik

Bauhaus-design gynnar minimalism, så håll röran till ett minimum. Välj eleganta, osmyckade möbler, neutrala färgpaletter och rena geometriska former. Detta kommer att skapa en ren, lugn atmosfär.

Öppna ytor

Använd öppna planlösningar, stora fönster och öppna hyllor för att skapa en känsla av rymd. Bauhaus-design syftar till att eliminera hinder mellan rum, vilket möjliggör ett sömlöst flöde mellan bostadsområden.

Bauhausdesign värdesätter också naturligt ljus och frisk luft, så maximera fönster och ventilation för att skapa en hälsosam och inbjudande miljö.

Industriella material

Använd industriella material som stål, glas och betong för att skapa en känsla av modernitet. Dessa material var en integrerad del av Bauhaus design och definierar fortfarande utseendet på moderna hem.

Djärva färger

Bauhaus-design förknippas ofta med neutrala färger, men djärva primärfärger kan ge liv åt ditt moderna hem. Inkorporera dessa färger genom accentstycken, konstverk eller klädsel.

Modulära möbler

Bauhaus-inspirerade modulmöbler är både funktionella och anpassningsbara. Investera i möbler som kan flyttas runt för att passa dina skiftande behov, vilket gör ditt hem mångsidigt och effektivt.

Ergonomiska möbler

Prioritera komfort och funktionalitet när du väljer möbler. Bauhaus design uppskattar ergonomiska möbler som prioriterar människans behov. Tänk på hur dina möbler kan förbättra ditt dagliga liv.

Abstraktion i konsten

Bauhaus-konst var ofta abstrakt, och detta koncept kan appliceras på ditt hem. Inkorporera abstrakta konstverk, geometriska mönster eller tryck i Bauhaus-stil för att lägga till en touch av konstnärlig sofistikering.

Bauhaus-inspirerade detaljer

Små detaljer kan göra stor skillnad. Tänk på Bauhaus-inspirerade dörrhandtag, ljusarmaturer och handtag. Dessa element knyter ihop designen och betonar rörelsens estetik.

Bauhaus-design använde ofta symmetriska arrangemang och noggrant balanserade layouter för att skapa ett visuellt tilltalande utrymme.

Funktionalitet i kök och badrum

Tillämpa Bauhaus principer i kök och badrum genom att välja funktionella armaturer och vitvaror. Håll dessa områden rena, effektiva och visuellt harmoniska.

Hållbar design

Även om hållbarhet inte var ett primärt fokus för Bauhaus-rörelsen, stämmer det överens med samtida värderingar. Välj miljövänliga material och energieffektiva lösningar för att skapa ett modernt hem som respekterar miljön.

Bauhaus designprinciper erbjuder ett tidlöst ramverk för att skapa ett modernt och funktionellt hem. Med Bauhaus som guide kan du skapa ett hem som sömlöst förenar form och funktion på ett sätt som känns verkligt modernt.

Nu när du har all information du behöver om Bauhaus, glöm inte att besöka Affarer365 som har de senaste katalogerna och broschyrerna på marknaden. Du kommer också att hitta exklusiva förmåner för att få det bästa värdet för dina pengar på dina favoritställen, både online och offline.

 

- 4 min

Share
Bauhaus: design för det moderna hemmet

De bästa stormarknaderna i Sverige för budget-shopping

Stormarknader kan vara skrämmande. Det är trångt, gångarna är extremt långa och det finns en myriad av varumärken för en och samma produkt. Det bästa sättet att vara förberedd på att gå till en stormarknad är att göra en lista över allt du behöver köpa: frukt, grönsaker, kött, vin eller pasta. Du kanske frestas av en impulsartikel, men du kommer inte att glömma det allra nödvändigaste.

Ett tips är att leta efter erbjudanden och kuponger i stormarknadernas reklamblad. Om du vill spara lite pengar kan du ta en titt eller söka på nätet efter varor som är på rea under veckan. Här rekommenderar vi de bästa stormarknaderna i Sverige för budget-shopping.

Lidl

Denna stormarknad har en aggressiv rabattpolicy. Vad kan du hitta? Låga priser på grundläggande förnödenheter och en mängd olika veckoerbjudanden för hushållsprodukter.

Lidl erbjuder rabatter varje vecka som uppdateras på sin webbplats "veckoannonser". Dessutom kan kunderna spara pengar på "färska erbjudanden", som är specialprodukter från frukt- och grönsaksavdelningen som roterar varje onsdag och varierar från butik till butik.

Willi:s

Willy:s är verksamt i Sverige genom ett brett nätverk av butiker som är strategiskt fördelade i de viktigaste regionerna i landet. Willis:s affärspolicy är att ha ett brett sortiment av basprodukter till ett utmärkt pris. Willis:s butiker fokuserar främst på livsmedel, drycker, toalettartiklar och hushållsartiklar.

Denna stormarknad har låga priser och rabattprogram. De har också veckovisa specialerbjudanden, som ofta inkluderar dyrare produkter. Willi:s sticker ut för sina erbjudanden som har hjälpt produkter att sälja otroligt snabbt.

ICA

ICA är en av Sveriges ledande dagligvarukedjor. ICA är för närvarande verksamt i Sverige genom mer än 1 000 butiker i alla större regioner i landet. De säljer också sina produkter via sin exklusiva onlinebutik.

De erbjuder ett brett sortiment av artiklar och har en katalog med mer än 20 000 livsmedel och 30 000 icke-livsmedelsprodukter som de levererar till restauranger, hotell och andra företag. Dess funktioner inkluderar låga priser och företagsrabattprogram. Det är möjligt att spara mycket pengar genom att köpa artiklar i bulk.

DollarStore

DollarStore är idag Sveriges snabbast växande lågpriskedja med butiker från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Kedjan koncentrerar sig på de bästa varumärkena och har sedan starten 1999 haft en stor acceptans bland lokalbefolkningen.

DollarStore-kunder kan ta del av många exklusiva förmåner med butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och missa inte deras fantastiska erbjudanden och senaste nyheter. Denna kedja har stora fördelar för dig som du inte kan missa, plus att det är 100% svenskt.

Affarer 365 har de senaste katalogerna från dina favoritmärken. Hitta det bästa och mest varierade utbudet av produkter från svenska stormarknader på ett och samma ställe. Gå till butikerna och ta del av de erbjudanden och rabatter som de erbjuder dig för dagen. Om du var osäker på vart du skulle gå, här är de fyra mest bekväma förslagen för din plånbok.

 

- 3 min

Share
De bästa stormarknaderna i Sverige för budget-shopping

Vad är nytt och vad är på rea i Mary Kay

Om du letar efter billiga produkter som fungerar att integrera i din dagliga skönhetsrutin är det här guiden du har letat efter. Från ansiktsrengöring och fuktkrämer till antirynkkrämer, foundations och concealers. Dessa produkter är viktiga för att du ska kunna införliva dem i din dagliga rutin och få en vacker hud. I butiker i Sverige som Mary Kay kan du hitta allt och till bästa pris. Vad är nytt och vad är på rea hos Mary Kay?

Ansiktsrengöring

Den viktigaste faktorn att tänka på när du rengör ansiktet är att undvika produkter vars ingredienser tenderar att torka ut huden och välja en formula som bevarar naturliga oljor. Varför är det så? För att bibehålla optimal återfuktning. Förutom att dra bort smink och smuts luktar denna ansiktslotion inte illa, irriterar inte, återfuktar och täpper inte till porerna. Du hittar den nya Timewise 4-in-1 Facial Cleanser hos Mary Kay.

Foundation

En lätt foundation är det bästa valet för din vecka, oavsett om du vill se bra ut när du tränar eller om du letar efter ett enkelt alternativ för att gå ut. Mary Kay CC Cream SPF 15 Medium Protection foundation har sju fördelar i en och samma produkt. Vilka är de? Skyddar, ljusar upp, korrigerar, minskar rodnad, återfuktar, minskar synliga ålderstecken och försvarar mot tuffa miljöfaktorer. Det är ett ekonomiskt alternativ för att slippa se sminkad ut och passar alla hudtyper.

Kräm mot rynkor

Det är ingen regel, men från 30 års ålder kan du börja använda antirynkkrämer. Du bör använda produkter som är rika på vitaminer och anti-fria radikaler, såsom vitamin E och C, för att bekämpa de första tecknen på åldrande och mildra fina linjer. Helst bör vi anpassa behandlingen till hudens behov, eftersom dessa varierar beroende på de olika stadierna i livet. Välj formulas med peelingeffekt för att återaktivera hudens elasticitet, fasthet och bleka rynkor. Hos Mary Kay hittar du ett brett utbud av antirynkkrämer som du kan anpassa efter dina behov.

Concealer mot mörka ringar

Mörka ringar under ögonen behöver en nödplan för att försvinna så snabbt som möjligt. För att hjälpa dig att nå målet att täcka mörka ringar har du några mirakelprodukter som kamouflerar dem och gör dem osynliga för ögat på bara ett par minuter. Med E-vitamin, antioxidanter och antiförorenande ämnen, plus lätta ingredienser mot blått ljus, är dessa behandlingar mot mörka ringar allt du behöver för att förvisa mörka ringar från dina ögon.

Återfuktande gel

Återfuktande geler är vattenbaserade lotioner som är lätta i konsistensen och lätt absorberas av huden. De innehåller färre oljor än krämbaserade fuktgivare, så de är kompatibla med många hudtyper.

Mary Kay Oil-Free Moisturizing Gel är idealisk för kombinerad och fet hud. Den har en lätt konsistens som absorberas omedelbart och ger huden en fräsch och återfuktad känsla i minst 10 timmar.

My Deals 365 ger dig alla rabattkataloger från dina svenska favoritbutiker så att du kan se vacker ut utan att spendera för mycket. Välj en produkt som passar din hud och börja använda den nu.

 

- 3 min

Share
Vad är nytt och vad är på rea i Mary Kay

Köttbullar: de ultimata svenska köttbullarna

Köttbullar är kända över hela världen som svenska köttbullar. Traditionella tillbehör som de serveras med är pressad gurka, tranbärssås och potatismos. Receptet på svenska köttbullar kan serveras med kokt potatis eller äggnudlar. Svenska köttbullar eller köttbullar tros ha förts till Sverige av kung Karl XII efter hans exil i Istanbul 1713, och har länge varit en stapelvara i Mellanösterns kök. Det svenska ordet för köttbulle, köttbullar, dök först upp i en kokbok från 1754 av Cajsa Warg. Anna Christina Warg, mer känd som Cajsa Warg, är en av de mest kända kockarna i svensk historia. Om du är sugen på att laga denna utsökta maträtt kommer vi att visa dig steg för steg hur du gör den och vilka ingredienser du behöver för att laga den. I stormarknader som Ostensson, MatDax eller Nya Pulsen hittar du ett brett utbud av produkter till de bästa priserna på marknaden. Du behöver inte gå runt i hela Sverige för att hitta alla produkter du behöver för att tillaga de populära Köttbullarna.

Lista över ingredienser

 • 4 matskedar ströbröd
 • 4 matskedar mjölk
 • 250 g malet fläskkött
 • 250 g malet kalvkött
 • 3 msk riven lök
 • 1 ägg
 • 4 pepparkorn
 • salt
 • vitpeppar
 • 2 msk osaltat smör (för stekning)
 • 3 msk majsstärkelse, upplöst i 2 msk vatten
 • 1 msk sojasås
 • 150 ml vispgrädde

Förberedelse

 1. Lägg ströbröd i en stor skål och tillsätt 4 msk mjölk. Låt ströbrödet absorbera mjölken i ca 5 minuter.
 2. Tillsätt köttfärs, riven lök, ägg, salt med kryddpeppar och vitpeppar i skålen. Blanda tills allt är blandat.
 3. Ta en sked av blandningen och rulla den till en boll. Skölj händerna i kallt vatten om blandningen är för kladdig. Upprepa tills all blandning är slut.
 4. Hetta upp en matsked smör i en stekpanna på medelvärme.
 5. Stek hälften av köttbullarna och skaka pannan ofta när du lägger i dem.
 6. När köttbullarna är gyllenbruna, sänk värmen och stek i ytterligare ca 10 minuter.
 7. Ta upp köttbullarna ur pannan och håll dem varma.
 8. Tillsätt ytterligare en matsked smör och stek de resterande köttbullarna på samma sätt.
 9. Ta upp köttbullarna ur pannan när de är färdigstekta.
 10. Tillsätt buljongen och majsstärkelseblandningen i pannan.
 11. Rör om ordentligt och låt sedan sjuda i 5 minuter.
 12. Tillsätt sojasås, salt, svartpeppar och grädde. 13- Värm i ytterligare ett par minuter under omrörning.
 13. Servera köttbullarna med tranbär eller tranbärssylt, potatismos, pressad gurka och en lätt klick av den krämiga såsen.

Affarer 365 ger dig alla kataloger från de bästa stormarknaderna i Sverige så att du kan fylla på med alla produkter du behöver för att laga svenska köttbullar. Om du aldrig har lagat köttbullar är det dags att experimentera. Missa inte detta tillfälle!

 

- 2 min

Share
Köttbullar: de ultimata svenska köttbullarna

Sverige: landet med oändliga utomhusäventyr

Sverige är landet för oändliga utomhusäventyr. Det finns gott om ställen att åka till och det är speciellt för camping i de vackra skogarna: Pålsjö skog, Skrylle naturreservat, Muddus nationalpark, Hamra nationalpark, Helvetesfallet och Storstupet eller Balingeberget naturreservat. Om du älskar att campa och vill dela dessa stunder med dina vänner eller familj, måste du ha med dig några viktiga saker för din säkerhet och hälsa. Det finns inget bättre än naturen för att komma bort från arbetsstressen och ladda batterierna. I Sverige finns det många butiker som Decathlon eller Intersport som säljer campingutrustning till mycket bra priser. Du kan besöka dem eller bara surfa på deras webbplats om du inte har så mycket tid. Det är dags att leva ditt eget äventyr och köpa allt du behöver. Här är en lista över campingutrustning om du älskar äventyr.

Tält

Tältet måste vara nummer ett på din lista. Det är den viktigaste utrustningen om vi ska campa och det blir vårt största skydd i händelse av nödsituationer eller dåligt väder. Det finns olika typer av tält och valet beror på hur många personer som kommer. Du kan välja ett stort tält för alla vandrare att sova i eller dela upp dig och ta mer än ett tält. De är regn- och snötåliga och har dolda fickor för bättre förvaring.

Ficklampa eller lykta

Ljus kommer att vara oumbärligt under natten och ännu mer så i skogar som är så täta som de i Australien. Det gör att du kan kontrollera allt omkring dig och du kommer att kunna sova lugnt och tryggt, utan rädsla för att bli attackerad av ett djur. Det finns några aspekter som du bör ta hänsyn till: att den har ett starkt ljus, att den tål stötar och fall och att den har batterier med lång livslängd.

Ryggsäck för resor

När du vandrar har du med dig mycket bagage och en resväska är värdelös. Vi måste köpa en vandringsryggsäck som passar vår aktivitet och låter oss bära allt i samma väska. I dessa butiker finns ryggsäckar för $172. Dessa ryggsäckar har en total volymkapacitet på 18 liter och många fack med dragkedja för att bära allt du behöver. De är idealiska för en tre dagars vandring.

GPS-klocka

Kartans och kompassens dagar är förbi och många vandrare föredrar att bära med sig en GPS-sportklocka. Det är en mycket viktig enhet för att veta var vi är och inte ha några besvär när vi är på väg tillbaka. Det finns en mängd olika GPS-klockor från $157 till $631. Variationen i pris beror på de funktioner som ingår i varje enhet. Det är ett viktigt föremål för dagens tider och en av de mest moderna.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger för dina favoritmärken för att göra camping till en trevlig och billig upplevelse. Stanna inte i bekvämligheten av ditt hem och börja utforska naturen ensam eller i sällskap. Mycket nöje!

 

- 3 min

Share
Sverige: landet med oändliga utomhusäventyr

Ska du vandra? Här är 5 produkter för att förbättra din upplevelse

Det spelar ingen roll om du är professionell eller amatör. Om du vandrar måste du bära några saker som är viktiga för att säkerställa din hälsa och säkerhet. Du kan inte missa en karta eller GPS, även om det också finns andra tillbehör du borde äga. Att besöka nationalparker och utforska lokala ekosystem är en av Sveriges favoritsysselsättningar. Det finns inget bättre än utomhus för att befria dig från arbetsstress och ladda batterierna. I Sverige finns det många bra butiker som säljer campingutrustning till mycket bra priser. Du kan besöka dem eller bara surfa på deras hemsida om du inte har mycket tid. Här är 5 produkter för att förbättra din upplevelse.

Tält

Tältet måste vara nummer ett på din lista. Det är huvudobjektet om vi ska campa och det blir vårt största skydd vid nödsituationer eller hårt väder. Det finns olika typer av tält och valet beror på antalet personer som genomför resan. Du kan välja ett stort tält för att sova alla vandrare eller dela upp och ta mer än ett tält. Hos Decathlon hittar du tält för fyra, sex och åtta personer. De har motstånd mot regn och snöfall.

Ryggsäck för resor

När du vandrar bär du mycket bagage och en resväska är värdelös. Vi måste köpa en vandringsryggsäck som är lämplig för vår aktivitet och som gör att vi kan bära allt i samma väska.Adidas finns ryggsäckar som har en total volymkapacitet på 18 liter och många fack med dragkedja för att bära allt du behöver. De är idealiska för en tre dagars vandring.

Ficklampa eller lykta

Ljus kommer att vara oumbärligt under natten och ännu mer i skogar. Det gör att du kan övervaka allt omkring dig och du kommer att kunna sova lugnt och säkert, utan rädsla för att en björn kan attackera dig. Det finns några aspekter som du bör ta hänsyn till: att den har ett starkt ljus, att den tål stötar och fall och att den har långvariga batterier. På XXL kan du hitta kombinationer av tre ficklampor.

GPS-klocka

Kartans och kompassens dagar är förbi, och idag föredrar många vandrare att bära en GPS-sportklocka. Det är en mycket viktig enhet att veta var vi befinner oss och inte ha några besvär när vi är på väg tillbaka. I Nike-butiker finns ett brett utbud av GPS-klockor. Prisvariationen beror på de funktioner som ingår i varje enhet. De är bland de bästa på marknaden.

Sneakers

Nu när bergen har blivit en av de mest populära platserna att utöva utomhussporter omgiven av naturen, särskilt under vår- och sommarmånaderna, är det viktigt att bära rätt skor. I butikerna som nämns ovan hittar du de bästa skorna för vandring.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger för dina favoritmärken för att göra camping till en trevlig och billig upplevelse.

 

- 3 min

Share
Ska du vandra? Här är 5 produkter för att förbättra din upplevelse
ANNONS

Väderbeständig skönhet: Skönhetsknep för kallt väder

Att lämna huset och möta kylan gör våra morgnar mer komplicerade. Och även om det redan är vår i Sverige är verkligheten att huden lider mer än någonsin av dessa växlande temperaturer. Kylan kan förändra hudens tillstånd, torka ut den lättare, vilket gör att den känns stramare eller orsakar små sprickor, rodnad eller sår. Det är därför vi måste se till att hålla den i perfekt skick och ge den den dagliga vård den behöver för att klara hela säsongen. Dessa skönhetsknep för kallt väder hjälper dig att göra just det. I kosmetiska butiker som Mary Kay eller Oriflame kan du hitta de bästa produkterna för din hud att klara kylan på vintern. Använd ansiktsrengöring, fuktighetskräm och masker i din dagliga hudvårdsrutin året runt.

Använd solskyddsmedel

Om du inte gör något annat för din hud, applicera solskyddsmedel ofta. Leta efter solskyddsmedel som erbjuder minst SPF 30, bredspektrumskydd och läppskydd. Det är viktigt att applicera solskyddsmedel varje gång du är i solen, även under vintermånaderna. Vi tenderar att spendera mer tid utomhus när det är varmare, vanligtvis från juni till september. Vilken typ av solskyddsmedel du använder beror främst på dina personliga preferenser.

Återfukta dagligen

En av de saker som du inte kan glömma, särskilt vid denna tid på året, är att återfukta huden flera gånger om dagen, något ännu viktigare hos personer som också har dermatit, psoriasis eller något annat hudtillstånd. Denna återfuktning kan uppnås genom specifika fuktgivande krämer, men vi måste också säkerställa det genom att dricka mycket vatten. Detta hjälper till att förhindra att ansiktet torkar ut lätt och att hålla huden ung och lysande. Ett bra knep om du ska applicera smink är att lägga till lite fuktighetskräm eller till och med några droppar serum till din foundation. Glöm inte att applicera minst en fuktgivande ansiktsmask i veckan eller på natten.

Använd inte för mycket smink

Att bära massor av smink kan kännas som ett onödigt extra lager. Att använda mindre smink gör att din hud kan andas, precis som dina fötter andas när du tar av dig strumporna. Vid ett utomhusevenemang som ett bröllop är rekommendationen att välja smink med SPF. Till exempel kan en tonad fuktighetskräm ge den minimalistiska täckning som din hud behöver.

Exfoliera

Solskyddsmedel är viktigt och svettning är kroppens naturliga sätt att kyla ner, så det är viktigt att exfoliera då och då för att rensa porerna och minska brister. Även om det är bra att exfoliera huden mer på sommaren, överdriv inte. Specialister rekommenderar att du gör det en eller två gånger i veckan. Exfoliering oftare än rekommenderat kan orsaka att din hud blir tät och sprucken. Du bör aldrig exfoliera solbränd hud. Du måste låta huden läka på egen hand utan ytterligare irritation.

Affarer 365 har de senaste katalogerna över dina favoritmärken. Hitta de bästa produkterna för att ta hand om din hud under hela året.

 

- 3 min

Share
Väderbeständig skönhet: Skönhetsknep för kallt väder

5 viktiga hushållsapparater som kostar mindre än du tror

Den moderna takten i livet innebär att vi har mindre och mindre tid för hushållsarbete. Vi jobbar långa timmar och när vi kommer hem är vi för trötta för att laga mat, tvätta eller rengöra golven. Tack vare tekniska framsteg finns det apparater som gör att vi kan spara tid och pengar i köket och de är inte så dyra. Det handlar om att vara uppmärksam på erbjudanden och rabatter. I stora vitvarukedjor i Sverige hittar du ett brett utbud av föremål som underlättar din vardag. Var uppmärksam på listan nedan.

Matberedare

På vintern finns det inget smakligare än att äta pasta med sås. Om du är för lat för att hacka och hacka grönsaker kan du köpa en matberedare för 1337 kr hos NetOnNet. Du kan knåda, hacka, färsa, riva, blanda eller göra alla typer av krämer och såser. Den valda modellen har en stor 3-liters skål och en 2-liters mixerkopp. Tänk på din bekvämlighet och hur mycket arbete det kommer att spara dig.

Mikrovågsugn

Det är kallt och man känner för att komma hem till en varm soppa. En mikrovågsugn är lösningen. Värm bara soppan i några minuter i mikrovågsugnen och det är det. Du behöver inte smutsa ner köket och du behöver bara trycka på en knapp. Webhallen kostar en mikrovågsugn 887 Kr. Funktionerna inkluderar: 17-liters inre volym, 24,5 centimeter diameter glasskivspelare, sex effektnivåer och avfrostningsfunktion. Det är en fantastisk möjlighet.

Brödrost

Om du har kvarvarande bröd och inte vill kasta det är ett bra alternativ att göra rostat bröd. Och vad är bättre än att köpa en elektrisk brödrost. Den är lätt att använda och du får varmt rostat bröd på en minut. Hos Clas Ohlson kostar en brödrost cirka 336,98 kr. Om du vill förlänga garantin med tre år måste du betala extra. Det är en mycket användbar apparat som även dina barn kan använda när de kommer hem från skolan.

Vattenkokare

Att slå på spisen och vänta på att vattnet värms upp är slöseri med tid. Nu med vattenkokare kan du programmera vattentemperaturen och den slås på av sig själv utan att du behöver kontrollera tiden. Hos Inet hittar du vattenkokare i plast för endast 191kr. De är de billigaste på marknaden och har ett utmärkt förhållande mellan pris och prestanda.

Diskmaskin

En av de stora köksmardrömmarna är att diska. Men som tur är finns det diskmaskiner. De sparar oss arbete, tvättmedel och pengar. Det är alltid en bra investering om du har plats över i ditt kök. Du hittar ett brett sortiment av diskmaskiner hos TeknikMagasinet och Electrolux. Det är en av de bästa uppfinningarna. De sparar oss tid och tvättmedel. Även om det är sant att du måste ha ett stort utrymme i ditt kök.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från alla vitvarubutiker i Sverige. Gå noggrant igenom broschyrerna och välj de bästa och billigaste hushållsapparaterna som gör ditt liv enklare.

 

- 3 min

Share
5 viktiga hushållsapparater som kostar mindre än du tror

Lidl vs Dollar Store. Vilken butik har de bästa erbjudandena?

Det finns ett brett utbud av mataffärer i Sverige. Men det finns två kedjor som är de mest populära i landet på grund av deras olika produkter, kampanjer och popularitet bland den lokala allmänheten: Lidl och Dollar Store. De har ett brett utbud av produkter, bra priser och frestande säsongsförsäljning. Även om varje shoppare väljer en specifik kedja baserat på smak eller lojalitet, vilken butik erbjuder de bästa rabatterna? Det är mycket viktigt att vara uppmärksam på de dagliga och månatliga publikationerna de gör för att inte missa något tillfälle och jämföra priser. Efter jul- och nyårshelgerna, som genererade mycket utgifter för svenska, var medveten om kampanjerna och erbjudandena. Att inte kompromissa med budgeten kommer att vara viktigt för att nå slutet av månaden utan skuld och med lite pengar att investera på ett personligt plan.

Lidl

Lidl erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive: frukt och grönsaker, kaffe, olja, snacks, godis, choklad, pasta, bröd, kött, kyckling, fisk, frysta livsmedel, rengörings- och personliga hygienartiklar, små apparater, sällskapsdjur och många fler. På Lidl kan du alltid spara mer. Varje vecka erbjuder Lidl många kampanjer för mat och icke-livsmedelsprodukter. Det har också materbjudanden och rabatter på rengöringsprodukter och hemtillbehör, trädgårdsredskap och DIY-artiklar. Du kan ladda ner Lidl Plus-appen för att börja spara på varje köp och få exklusiva fördelar. I appen klickar du på kupongavsnittet och aktiverar det belopp du vill använda. Alla aktiverade kuponger tillämpas automatiskt i kassan när ditt Lidl Plus-kort skannas. Om du surfar på deras hemsida hittar du en försäljning på upp till 50% på utvalda produkter. Lidl baserar sitt erbjudande på egna varumärken och är en av de kedjor som vuxit mest de senaste åren.

Dollar Store

På Dollar Store är alternativen också varierade. Du hittar allt till bästa pris: frukt och grönsaker, snacks, godis, färsk mat, DIY och presentartiklar, sällskapsdjur, växter, kaffe och te, små apparater, festprodukter, toalettartiklar, trädgårdsredskap, kläder, kosmetika och mycket mer. Dollar Store erbjuder speciella dagliga kampanjer som gör shopping på denna stormarknad ännu billigare än vanligt. Dessutom kan Dollar Store-kunder dra nytta av många exklusiva fördelar i filialen. Prenumerera nu på Shoprite-nyhetsbrevet och missa inte fler erbjudanden. Du kommer att få de senaste nyheterna och kampanjerna direkt i din inkorg. Om du surfar in på deras hemsida hittar du fantastiska kampanjer på utvalda produkter. Ett plus? Den har ett avsnitt med ytterligare besparingar för att göra din shopping ännu enklare. Du kan få tillgång till exklusiva rabatter för kontant betalning och njuta av de erbjudanden som redan är ett varumärke för företaget.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från de viktigaste stormarknaderna i Sverige. Passa på att bläddra igenom var och en av dem och leta efter de bästa erbjudandena. Om du börjar kontrollera dina utgifter kommer du att kunna balansera din ekonomi bättre. Missa inte chansen!

 

- 3 min

Share
Lidl vs Dollar Store. Vilken butik har de bästa erbjudandena?

IKEA vs ILVA. Vilken butik erbjuder de bästa erbjudandena?

Det finns ett brett utbud av heminredningsbutiker i Sverige. Men det finns två kedjor som gör skillnaden i landet för variationen och kvaliteten på sina produkter och deras kampanjer: IKEA och ILVA. De har en mycket stor katalog med artiklar, bra priser och riktigt frestande säsongsförsäljning. Även om varje shoppare väljer en specifik kedja baserat på smak eller lojalitet, vilken av de två stora butikerna erbjuder de bästa erbjudandena? Det är mycket viktigt att vara uppmärksam på de dagliga och månatliga publikationerna för att inte missa något tillfälle och jämföra priser. Efter jul- och nyårshelgerna, som genererade mycket utgifter för svenskar, är det viktigt att vara medveten om de kampanjer och erbjudanden som IKEA och ILVA har. Att inte spendera för mycket kommer att vara en förutsättning för att nå slutet av månaden utan skuld och med lite pengar att investera i lite extra personligt infall.

IKEA

På IKEA kan kunderna hitta ett brett utbud av produkter som soffor, fåtöljer, bokhyllor och hyllor, kontors- och vardagsrumsmöbler, skänkar och konsoler, bord och skrivbord, barstolar, dekorativa föremål, sängar och madrasser, apparater och mycket mer. Att spara pengar på IKEA är enkelt. Dra nytta av de erbjudanden och kampanjer som publiceras på deras webbplats eller så kan du prenumerera på deras nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna. Följ även IKEA på sociala medier så hålls du uppdaterad med de senaste erbjudandena. Det är en kedja som är känd över hela världen för sina låga priser och mycket frestande att köpa från dem. När det gäller möbler av hög kvalitet till marknadens bästa priser hittar du på IKEA allt du letar efter och mycket mer. Ett plus? De sänker priserna hela vägen ner till den mest populära produktsektionen. Kommer du att sakna det? Utnyttja denna möjlighet om du funderar på att bygga om ditt hem.

ILVA

ILVA erbjuder också ett brett utbud av alternativ. Du hittar ett brett utbud av produkter som vardagsrumsmöbler, soffor, trädgårdsstolar, paraplyer, kuddar, skrivbord, byråer, sovrumsmöbler, sängar, madrasser, badrumsmöbler, planteringar, växter, lampor, lampetter, golvlampor och mycket mer. Att spara pengar på ILVA är väldigt enkelt. Dra nytta av de erbjudanden och kampanjer som publiceras på dess officiella webbplats eller prenumerera på nyhetsbrevet för att få de senaste nyheterna. ILVA erbjuder också finansiering så att kunder kan köpa produkter och betala genom att välja delbetalningar och rabattkuponger. Det finns en blogg på ILVA: s officiella webbplats där du kan hitta inredningsidéer. ILVA erbjuder även kundservice via telefon och e-post. Erbjudanden gäller är under en begränsad tid, så håll ett öga på vad de publicerar på sin webbplats så att du inte missar dem.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från Sveriges ledande möbelbutiker. Passa på att bläddra igenom var och en av dem och leta efter de bästa erbjudandena. Om du börjar kontrollera dina utgifter kommer du att kunna balansera din ekonomi bättre. Missa inte detta tillfälle.

 

- 3 min

Share
IKEA vs ILVA. Vilken butik erbjuder de bästa erbjudandena?

5 bekväma produkter för att uppgradera din träningsrutin

Om du funderar på att starta en träningsrutin måste du köpa rätt utrustning. Du kan inte bara bära några gamla sneakers eller kläder som du kastade för att de fick något hål eller blev uttöjda. Kläderna som du bär beror på vilken sport du utövar. Du behöver inte investera mycket pengar eller hamna i skulder för att du vill leva ett hälsosammare liv. Covidpandemin fick många svenskar att ta upp idrotten som ett sätt att fly från fångenskapen. Det som började nästan som en improviserad plan, blev till slut en hobby för många människor. I den här guiden rekommenderar vi 5 produkter för att förbättra din träningsrutin.

Löparskor

Det finns olika typer av skor, men alla är inte idealiska för träning. Vilka är bäst för dig? Vi rekommenderar ett par löparskor som ger dig ett högt stöd samtidigt som du är flexibel. Om skon är hård kommer den att orsaka blåsor och du kommer inte vilja fortsätta träna. Å andra sidan, om du köper ett par bra löparskor som de som säljs i Nike-butiker, behöver du inte oroa dig för potentiella skador.

Leggings

Det finns inget bekvämare plagg att träna i än ett par leggings. De anpassar sig till din kropp, är flexibel och ger dig all slags rörlighet. En sak att tänka på är tjockleken på leggingsen. Om tyget är för tunt riskerar du att exponera dina underkläder. Vi rekommenderar att du bär ett par sådana med tjockare material, särskilt på vintern. På sommaren kan det vara för varmt. På Decathlon hittar du ett brett utbud av leggings att välja mellan.

Handduk

Om du ska till gymmet är det alltid bäst att ha en handduk med dig. Det är inte trevligt att dela ett så personligt föremål som kommer att blötläggas av svett. Trots att det är vinter i Sverige är stämningen inne på gymmet varm och man kommer garanterat att svettas. I butiker som Intersport kan du hitta alla typer av handdukar i olika färger och storlekar. Välj den som passar dig bäst. Det finns snabbtorkande handdukar som är ett bra alternativ för att inte impregnera din väska med en obehaglig lukt.

Termosflaska

Förr var det vanligt att bära en gammal läskflaska till gymmet. Nu har termosflaskor som håller vattnet kallt i timmar blivit moderna. De största sportmärkena lanserade sina egna termosflaskor på marknaden och de blev snabbt populära. Det är lämpligt att ta med dig en egen flaska och inte dela den.

Klocka

De allra flesta smartklockor inkluderar ett system för att mäta steg, stress eller kalorier, och har till och med en intern enhet för att mäta sömnkvaliteten. De anpassar sig också till olika typer av träning. Du kan köpa en bas klocka och länka den till din mobiltelefon. Det är en extremt användbar enhet för träning.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från dina favoritsportbutiker i Sverige. Kolla in erbjudandena, köp det du behöver och börja träna nu.

 

- 3 min

Share
5 bekväma produkter för att uppgradera din träningsrutin

Billiga verktyg du behöver ha i ditt hem

Oavsett om du vill bygga om ett utrymme i ditt hem eller om du behöver reparera något, måste du ha vissa verktyg till hands som gör att du kan reagera snabbt. Vilka verktyg ska du ha i ditt hem? Här har vi sammanställt en lista över de mest nödvändiga och billiga verktygen. Kom ihåg att i de viktigaste svenska butikerna som Bauhaus, Hornbach, Swedol och Tools kan du hitta ett brett utbud av produkter till de bästa priserna. Dessa internationella kedjor är kända för sitt förhållande mellan pris och kvalitet.

Skruvmejslar

En uppsättning skruvmejslar är en klassiker för verktygslådan. Det kan vara ett handtag med utbytbara huvuden eller flera oberoende skruvmejslar, men som ett minimum måste vi ha ett par platt spets och ett par Phillips-skruvmejslar för att anpassa oss till olika situationer. En uppsättning med sju skruvdragare i olika storlekar och 20 borrkronor med ett komplett, stöttåligt fodral kostar 168 kronor på Bauhaus. Priset sätts per enhet.

Hammare

Det finns otaliga modeller av hammare med olika mönster och material. Vissa är mer lämpliga än andra beroende på vilken specifik användning du vill ge dem. I vårt fall kommer vi att välja någon standard med ett ekonomiskt pris. En gummihammare som påskyndar monteringen av skruvlösa hyllor, enkel och bekväm att använda, finns på Hornbach för 146 kronor.

Måttband

Naturligtvis är det viktigt att ha ett måttband till hands, även om vi inte planerar att använda något av de andra verktygen. Måttbandet hjälper oss att mäta det tillgängliga utrymmet för en möbel vi ska köpa eller de mest lämpliga dimensionerna för gardiner eller matta. Ett Stanley-måttband på 5 meter kostar 78 kronor i Swedol, även om det numera finns andra modernare alternativ som gör det möjligt att mäta större avstånd. En bästsäljande laseravståndsmätare kostar 247 kronor.

Grundläggande verktygskit

Om du inte vill komplicera ditt liv när du väljer vart och ett av verktygen och du inte planerar att använda dem mycket, kan du välja ett grundläggande verktygskit som har allt inkluderat, även fodralet. En uppsättning med 100 stycken inTools finns för 360 kronor. Vi kan också inkludera andra alternativ som en borr för borrning av hål, en såg eller en elektrisk slipmaskin, men dessa skulle vara grundläggande verktyg för en andra nivå. Det vill säga för användare med viss kunskap, skicklighet och lite intresse för DIY eller hantverk.

Vattenpass

För att kontrollera att något är väl inriktat både horisontellt och vertikalt har vattenpasset alltid använts. Ett vattenpass på 30 centimeter i längd finns i någon av dessa butiker för 200 kronor. Men precis som med avståndsmätning finns lasernivelleringsalternativ också idag för 450 kronor.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från dina favoritbutiker. Om du funderar på att köpa några verktyg att ha till hands i ditt hem, bläddra igenom våra broschyrer och välj det du behöver mest och passar din budget.

 

- 3 min

Share
Billiga verktyg du behöver ha i ditt hem

5 produkter för att förbättra din trädgård

Det finns oändliga sätt att försköna din trädgård. Här finns många idéer och lösningar när det gäller att renovera eller rusta upp inför vårens ankomst. Ett bra utomhusutrymme kommer att behöva bekväma sittplatser, mångsidig belysning, skugga för de soligaste dagarna och lite grönska (naturligt eller konstgjort). Välj inredning du gillar, till exempel originalplanterare, en färgglad matta eller några kransar, så har du ett utrymme du vill gå ut till varje dag. Du kan skapa en matsal för uteservering på sommarkvällar, en lounge eller sittgrupp för att dela informella sammankomster och, om utrymme tillåter, sätta i en pool. I butiker som Granngarden, Plantagen, Blomsterlandet och Bauhaus hittar du allt och till bästa pris.

Utomhus kransar

Garlands är ett populärt val för utomhusbelysning av en anledning: de gör något utrymme lite mer magiskt och vackert. Kransar med klotlampor är den perfekta storleken och formen, är lätta att installera och avger precis rätt mängd ljus för när du är ute på eftermiddagen eller kvällen. De mest populära modellerna fungerar anslutna till eluttaget och varje glödlampa har en krok inbyggd i toppen, vilket gör det enkelt att hänga dem för en större armatur.

Utemöbler

Utemöbler kan vara dyra, men om du inte vill spendera mycket pengar på något du bara ska använda i några månader, kommer en modern modulär soffgrupp med tjocka kuddar och ett glasbord att vara perfekt. Du kan hålla ihop den för att använda som soffa eller separera den i separata säten. Om du inte har en stor budget rekommenderar vi att du köper hopfällbara stolar. De är ett mångsidigt och bekvämt sittplatsalternativ. Välj en klassisk design som aldrig kommer att gå ur stil.

Hängande fåtöljer

Välj en hängande stol med en elegant, bohemisk touch. Häng den från en robust trädgren eller verandatak för att koppla av. Vadderade kuddar hindrar dig från att sjunka ner i den och fickor håller dina böcker i ordning. Det finns olika typer av hängande stolar. De som blev mycket populära nyligen var bostolarna eller äggstolarna på grund av deras ovala form. De är perfekta för avkopplande stunder utomhus och är en idealisk modell för att komplettera inredningen i en trädgård.

Fågelmatare

Få saker är mer avkopplande än att sitta i trädgården en lugn morgon och lyssna på fåglarna i träden. Få det att hända varje dag med en vacker fågelmatare som lockar fåglar av alla slag att umgås i sällskap.

Vita planteringar

Vill du ha den vackraste trädgården i hela grannskapet? Växter måste kompletteras med planteringar som är attraktiva och eleganta. Möjligheten att berika hemmets estetik är inom räckhåll. Välj vita planteringar som sticker ut för sin ursprungliga design. Lägg till makraméhängare som ser bra ut både inomhus och utomhus, och är perfekta för att lägga till en fin touch av grönska på din uteplats eller balkong.

Affarer 365 ger dig de bästa rabattkatalogerna från dina favoritbutiker. Ta vara på möjligheten och renovera din trädgård.

 

- 3 min

Share
5 produkter för att förbättra din trädgård

Var du hittar de mest prisvärda alternativen för en komplett träningsrutin.

Precis som tekniken utvecklas i många av de elektroniska enheter vi använder varje dag, är innovation också dagens ordning när det gäller att starta en träningsrutin. Från utvecklingen av skor för att förhindra skador och tillåta ett lätt steg, till plagg som har fibrer som kan förhindra lukt och bekämpa svett.

Olika produkter är lika breda som antalet sporter som kan utövas idag på ett amatörmässigt sätt för att leva ett hälsosamt liv. Alternativen inkluderar också möjligheten att slutföra en träningsrutin hemma eller i parken, ensam eller med sällskap.

Här är fyra butiker där du inte bara kan hitta det väsentliga för att sätta kroppen i aktion, utan också varianter av artiklar för mer specifika sportpraxis. Dessa butiker har årtionden av erfarenhet av att utrusta alla typer av idrottare.

Decathlon

Med mer än 1 300 butiker runt om i världen, men med fokus på en komplett kedja av filialer på den europeiska kontinenten där den har sitt ursprung, Decathlon har en komplett katalog av hög kvalitet och bekvämt prissatta egna märken. Dessutom, både i de fysiska butikerna och i onlinebutiken, kan kunderna hitta världens mest kända etiketter.

Intersport

Grundades i Frankrike och finns nu i 42 länder, Intersport är en flaggskeppssporthandlare. Med kontroll över varumärkena Northbrook, Etriel och Firefly marknadsför Intersport också de mest prestigefyllda sportklädesmärkena.

Det finns mer än 6 000 Intersport-butiker i världen med ett komplett urval av löp-, fitness-, fotbolls- eller helt enkelt sportmode för dem som vill bära sina träningskläder med stil hela dagen.

Via webbplatsen kan du också hitta exklusiva erbjudanden för att få tillgång till de senaste trenderna för ditt hem.

Adidas

Varumärket med tre ränder är ett emblem för sporttradition. Med ursprung i Tyskland och grundades 1949 har den olika stilar, bland vilka sticker ut: Adidas Originals, som syftar till avslappnade sportkläder kopplade till varumärkets ursprung och dess design; Adidas Performance, tillägnad alla typer av sportkläder.

Adidas är ett av de globala varumärken som har avancerat mest när det gäller teknisk utveckling inom sporttillbehör med strategiska allianser med sportligor och klubbar runt om i världen.

På den officiella Adidas-webbplatsen hittar kunden inte bara varumärkets ikoniska modeller utan också de mest upprepade utgåvorna av varje kollektion.

Nike

Det är synonymt med sportutrustning och har årtionden av ledarskap inom design, tillverkning och försäljning av olika föremål inriktade på träning. År 2019 hade det USA-födda företaget mer än 75 000 anställda över hela världen.

Även om de första produkterna som tillverkades av Nike var skor, finns varumärket idag i ett brett utbud av artiklar med den senaste tekniken och genom komponenter som gör det möjligt att utveckla effektivare föremål.

I webbutiken erbjuder Nike den svenska allmänheten mer än 1 500 artiklar till rabatterade priser med rabatter som i vissa fall överstiger 40% med en mängd olika storlekar, modeller och färger.

 

- 3 min

Share
Var du hittar de mest prisvärda alternativen för en komplett träningsrutin.

5 butiker för att renovera ditt hem med en budget

Årstidernas växling är det perfekta tillfället för att göra om i ditt hem. Du väljer möbler och färger beroende på årstiden och du kan sätta in en kamin som inredningens huvudpunkt för att, till exempel, titta på VM. De kalla svenska vintrarna betyder att du behöver ett bra sätt att värma dig, och det är ännu bättre om det sitter i vardagsrummet. Du kan möblera rummet med en stor TV och några mysiga fåtöljer. Men oroa dig inte för din budget. I Sverige finns det några möbelbutiker där du kan hitta allt till bra priser.

IKEA

På Ikea hittar du en stor mängd produkter som soffor, bokhyllor, hyllplan, förvaring för kontor och vardagsrum, byråer och TV-bord, bord och skrivbord, utsmyckningsföremål, sängar, madrasser, köksredskap och mycket mer. Om du är orolig över att förlora pengar behöver du inte vara det. Företaget har riktigt bra erbjudanden och kampanjer som du kan använda, både i deras fysiska butiker och online. Kedjan är faktiskt känd för att ha låga priser och riktigt bra erbjudanden för sina kunder.

JYSK

De produkter som marknadsförs av JYSK är deras eget märke och de har ett stort lager vilket betyder att du kan ta det du gillar utan att behöva betala mer. Om du prenumererar på deras nyhetsbrev kommer du alla nyheter och uppdateringar med erbjudanden och kampanjer. På JYSK är shopping perfekt. Det finns ett stort utbud av möbler, dekorativa och badrumssaker, lakan, täcken kuddfodral och mycket mer. Du kan handla allt på samma ställe utan att behöva resa land och rike runt.

ILVA

ILVA är en annan av de butiker som vi rekommenderar om du vill dekorera ditt hem. Här hittar du vardagsrumsmöbler, trädgårdsstolar, paraplyn, skrivbord, byråer, sovrumsmöbler, madrasser, badrumsmöbler, krukor, lampor och golvlampor. Genom att tillverka sin egna produkter har företaget blivit kända för sina moderna och användbara designer. Butiken är ett väldigt bra alternativ om du funderar på att göra om i din trädgård eftersom du kan hitta möbler för bra priser för årstiden. Du kan handla men kontrollera din budget.

JOTEX

Hos JOTEX hittar du ett stort utbud av produkter som gardiner, gardin accessoarer, tyger och klämmor, överdrag och tofsar, mörkläggningsgardiner, hallmöbler, krokar och hängare, hyllor och skåp, byråer, soffor, skrivbord, speglar och mycket mer. Deras höjdpunkt är deras fina produkter i tyg. Precis som alla stora möbelbutiker i Sverige erbjuder JOTEX rabatter på utvalda produkter och olika sätt att finansiera sina köpa. Presentkort välkomnas alltid om du känner någon som vill designa om sitt hem.

EM HOME

Det här företaget säljer och förmedlar ett stort antal märken som Actona, Brafab, Klippan, Ekens, Furninova och Haslev men de har också egna produkter. EM HOME är perfekt om du letar efter ett stort utbud, bra priser och bra kvalité. EM HOME säljer ett stort utbud av husgeråd, till exempel köksutrustning, sängar och matsalsmöbler, soffor, bokhyllor, utemöbler, hyllor, textilier, mattor, speglar och dekorativ belysning.

Affarer 365 ger dig broschyrer och kataloger med de bästa kampanjerna, varje vecka, månad och år, från våra favorit möbelbutiker. Använd oss och betala inte för mycket.

 

- 3 min

Share
5 butiker för att renovera ditt hem med en budget

5 tips för att spara pengar på sportkläder

Sportkläder är alltid ett bra alternativ när du vill känna dig bekväm. De ger dig flexibilitet, men vi kan också kombinera de med ett par sneakers och då få en fräsch och avslappnad look i vår vardag. Sportkläder är idag inte längre endast användbara på gymmet. Du kan välja mellan ett stort utbud av plagg som inte bara håller sig till den typiska sportoutfiten från de senaste årtiondena. Butiker som Adidas, Nike, Decathlon och Intersport erbjuder olika alternativ för dig att välja de kläder som passar dig bäst och till lägsta pris. Här är några tips för att undvika att betala för mycket.

Gör din egen efterforskning innan du handlar

Om du ska spendera pengar på sportkläder eller andra föremål för gymmet vill du inte köpa fel eller spendera för mycket. Att prata med din tränare eller någon annan professionell atlet som kan vägleda dig är ett bra alternativ. Det finns inget värre än att köpa det första du ser utan att veta om det verkligen är rätt för dig eller inte. Tänk på att alla är olika. Det är därför det finns så många varianter av samma produkt, oavsett märke.

Handla under lågsäsong

Säsongens sportkläder kommer alltid att kosta mer. När det är sommar, köp för vintern och vice versa. Trycket eller färgen som är på modet just då kan skilja sig åt men i slutändan är plagget detsamma. Dra nytta av säsongsrean som erbjuds av de största sportbutikerna i Sverige för att få din budget att räcka längre. Att välja basfärger som svart, vit, grå, röd och blå är avgörande för att din garderob alltid ska se uppdaterad ut.

Skriv en lista

Stanna upp en sekund och titta på din garderob. Att bestämma vad du ska ersätta och att skriva en lista över de sportkläder du behöver kommer att vara nyckeln i hela processen. Försök att inte köpa kläder som du bara kommer att använda en gång utan kläder som du vet att du kommer att få bra användning av.

Använd rabattkoder

Rabattkoder är ett av de bästa knepen för att spara pengar. Detta är engångserbjudanden som vanligtvis uppdateras månad för månad. Dessa koder kan ge dig alla typer av rabatter: från att betala en viss procent mindre än det ursprungliga priset, till fri frakt. För att använda rabattkoder måste du följa de riktlinjer och villkor som anges av varje butik. Till exempel kan de kräva att du måste spendera en viss summa pengar för att rabatten ska gälla, eller att rabatten endast gäller för vissa typer av produkter.

Dra nytta av studentrabatter

Det finns sportbutiker som har speciella rabatter för studenter. Tack vare dem kommer du att betala mycket mindre för de sportprodukter du vill ha eller för den utrustning du letar efter. Ibland erbjuds rabatter endast för vissa produkter medan det i andra fall gäller i hela butiken.

Affarer 356 skickar ut alla katalogerna från de största sportbutikerna i Sverige så att du kan köpa det du vill ha till bästa pris. Missa inte den här chansen!

 

- 3 min

Share
5 tips för att spara pengar på sportkläder

Fem viktiga prylar för att underlätta distansarbetet

Utvecklingen av teknik och kommunikation gör distansarbetet mycket effektivare, även om det är viktigt att ha de mest funktionella verktygen. Att vara hemma är det viktigaste att vara bekväm så att de uppgifter som vår chef tilldelar oss kan utföras på bästa möjliga sätt.

Det finns butiker som är allierade när det gäller att välja de bästa komponenterna för att utrusta skrivbordet hemma. Högkvalitativa, funktionella och konkurrenskraftigt prissatta artiklar. Eftersom efterfrågan på kontorsmaterial har ökat nu när det är lättare att arbeta hemifrån har erbjudandet också ökat för att passa alla budgetar.

Några av de mest intressanta alternativen finns hos Mediamarkt, Netonnet och JYSK. Dessa tre butiker har ett brett utbud av produkter för att göra distansarbete till en trevligare upplevelse.

Ergonomisk mus

Det är en av de komponenter som vi använder mest när vi sitter framför datorn. Även om det kanske inte känns som det kan en obekväm mus påverka vår hand. Att hitta en mus som anpassar sig på det mest lämpliga sättet till vår användning är viktigt.

Inte bara storlekarna varierar. Du kan fortfarande välja en trådbunden mus eller en av de modernaste trådlösa mössen. Precis som det finns möss för spelare, finns det också de som passar bäst för kontorsarbete.

Bildskärm

En kvalitetsskärm är viktig så att synen inte påverkas av långvarig exponering. Att välja en stor bildskärm som passar den typ av uppgift vi måste utföra är nödvändigt när vi utrustar vårt kontor.

Ergonomisk stol

Det är inte ett alternativ att använda köksstolen eller spendera flera timmar med den bärbara datorn i soffan. En ergonomisk stol som tar hand om vår ryggrad blir viktig för att undvika att skada vår hållning.

Det finns till och med modeller som inte tar upp så mycket utrymme och erbjuder en design som inte kolliderar med annat i hemmet och samtidigt tillåter att ta hand om baksidan av dem som kommer att spendera mycket tid i den.

Bluetooth-hörlurar

Bluetooth-teknik gör att vi kan avstå från kablar och valet av den senaste generationen hörlurar blir viktigt om planen är att arbeta utan att störa dem som delar hemmet med oss. Det finns ett brett utbud av modeller och priser för alla.

Distansarbete kräver att vi är hyperanslutna och en enhet som kombinerar ljud och röst kommer att vara en grundläggande allierad.

Fotstöd för stationära datorer

För mer än en kan det inte vara ett oumbärligt föremål. Sanningen är att när det gäller distansarbete kommer de som försöker använda ett fotstöd efter första användningen aldrig att vilja klara sig utan det igen. Det finns många modeller som anpassar sig till skrivbordets design och vår stol. Allt vi behöver göra är att välja den som bäst passar vårt rum.

Affärer 365 ger dig de bästa och mest varierade katalogerna över dina favoritmärken så att du kan välja mellan ett brett utbud av viktiga babysäkerhetsprodukter för ditt hem. Håll ditt barn ur vägen.

 

- 3 min

Share
Fem viktiga prylar för att underlätta distansarbetet

De perfekta barnvagnarna för svenskt väder

Det svenska vädret kan vara hårt, särskilt när du måste ta hand om en liten person som behöver vara varm, bekväm och säker hela tiden. Lyckligtvis finns det många företag som kan hjälpa dig att göra det bästa av varje situation med hjälp av produkter som är utformade för att lösa nästan alla problem.

En av de viktigaste produkterna för familjer är barnvagnen, en absolut nödvändig produkt för att kunna röra sig, lägga den lille i sängen och göra sysslor med båda händerna. Det är dock inte alla barnvagnar som klarar av svenska väderförhållanden eller kan anpassa sig till olika terränger, därför behöver du en pålitlig typ av barnvagn.

Så innan du börjar handla, här är vår lista över perfekta barnvagnar för svenskt väder.

Bugaboo Donkey 5

Den bästa barnvagnen för föräldrar som gillar att gå mycket. Det är en supersnygg konvertibel barnvagn som kan utrustas på många olika sätt. Den har tre olika konfigurationer: mono, duo och twin, och alla har gott om utrymme för att förvara matvaror, ryggsäckar och väskor.

Med fyra hjul och ett bekvämt handtag är Bugaboo Donkey 5 perfekt för långa promenader till parken, snabbköpet och till och med halvgrov terräng. Den är mycket lättmanövrerad, lätt att fälla ihop och har två olika förvaringsnivåer, båda tillverkade av material med hög motståndskraft.

Alla däck är punkteringssäkra och, viktigast av allt, den levereras med en vindskyddspanel för att skydda ditt barn från hårda väderförhållanden.

Baby Jogger City Mini GT2

Om du letar efter en väl avvägd barnvagn får du med Baby Jogger City Mini GT2 mest valuta för pengarna. Den har tre terrängdäck som är utformade för att klara av tuffa miljöer och är perfekt för föräldrar som gillar att jogga med sina små barn.

Den har en handstyrd brytning, är lätt att fälla ihop, lätt och har stöd för många bilbarnstolar, vilket innebär att den också kan användas som ett resesystem. Du kan vika ihop den och veckla ut den på rekordtid. Tack vare det lutande sätet kan ditt barn resa nästan horisontellt och ta en bekväm tupplur i den här utmärkta modellen.

Tack vare alla dessa funktioner kan föräldrarna lägga på många lager kläder utan att det känns som om barnet är instängt i ett trångt utrymme.

Doona bilbarnstol/vagn för spädbarn

Den bästa hybriden av bilbarnstol och barnvagn för svenskt väder. Den här fantastiska modellen är både en bilbarnstol och en barnvagn i ett och väger bara 16,5 pund. Det är bekvämt, prisvärt, ger dig stor flexibilitet och gör att du kan packa och resa på drygt en minut.

Hybridmodeller är visserligen inte lika flexibla som andra barnvagnar, men anpassningsförmågan kompenserar för nästan varje liten detalj som du eventuellt saknar. Bilbarnstolen kan hålla tills ditt barn är ett eller ett och ett halvt år, och efter det kan du fortfarande använda en del av barnvagnen utan några olägenheter.

Affärer 365 ger dig de senaste katalogerna, rabatterna och kampanjerna för att spara pengar i alla dina favoritbutiker. Hitta exklusiva erbjudanden och all information du behöver för att dra nytta av erbjudanden och säsongsbetonade erbjudanden överallt. Besök Affärer 365 och börja spara!

 

- 3 min

Share
De perfekta barnvagnarna för svenskt väder

De bästa stormarknaderna i Sverige

Sverige har några av Europas bästa stormarknader. Kanske har det att göra med landets långvariga tradition av egenvård och hälsosamma livsstilsval, eller så har det att göra med tillgången till utländska kvalitetsmärken tack vare den fria marknaden.

Oavsett anledning finns det många fantastiska stormarknadskedjor att välja mellan om du bor eller besöker Sverige. Så ta fram din inköpslista och packa ner några tygkassar, för här är vår lista över de absolut bästa stormarknaderna i Sverige.

ICA

Inköpscentralernas aktiebolag (ICA) har över 1 300 kontor runt om i landet, så det är ganska lätt att hitta ett nära ditt hem. Varumärket erbjuder många olika typer av platser, inklusive stormarknader som MAXI ICA och ICA Kvantum för snabba inköp.

Till skillnad från andra stormarknader erbjuder ICA kategorier som hushållsapparater, verktyg, små möbler och underhållningsteknik. Det är svårt att hitta en person i Sverige som inte känner till eller som inte har besökt ett ICA-center under det senaste året, så ja, du vet att det är bra.

Willys

Är du en fyndjägare? Om svaret är ja, kan Willys bli din nya favoritplats. De ligger oftast i förortsområden långt från kommersiella områden, men du kan ändå hitta många av dem i närheten i de flesta städer. De erbjuder några av marknadens bästa erbjudanden, låga priser och världsberömda varumärken precis som sina konkurrenter.

Willys har kampanjer varje vecka för sina stamkunder, så se till att ladda ner deras katalog, prenumerera på deras nyhetsbrev och besök deras webbsida för att få det bästa värdet för dina pengar.

Coop

Om du gillar ekologiska produkter och bryr dig om hållbarhet och rättvis handel är Coop rätt val för dig. Även om deras priser kan vara något högre än hos konkurrenter som Willys eller Lidl, motiverar kvaliteten på deras produkter och deras engagemang för planeten ett par extra euro.

Precis som ICA har Coop många olika format, bland annat Coop Konsum, Coop Forum, Coop Nära, Coop Extra, Coop Online, Coop daglivs och Coop Bygg. Alla deras anläggningar är miljövänliga och deras installationer är utformade för att spara energi och vatten.

7-eleven

Ett amerikanskt märke som européerna älskar (vilket är ganska ovanligt, vi vet). De har öppet från 07.00 till 23.00 och du kan hitta dem nästan överallt, med hundratals butiker i hela landet och en egen marknadsplats på nätet för dem som föredrar att handla hemifrån.

De har en lokal konkurrent som heter Pressbyrån, som kan betraktas som den svenska versionen av 7-eleven. De finns på liknande platser och erbjuder liknande produkter, men precis som i fejden mellan Coca-Cola och Pepsi är de båda okej när du behöver göra en snabb inköpstur.

Affärer 365 ger dig de senaste katalogerna, rabatterna och kampanjerna för att spara pengar i alla dina favoritbutiker. Hitta exklusiva erbjudanden och all information du behöver för att dra nytta av erbjudanden och säsongsbetonade erbjudanden överallt. Besök Affärer 365 och börja spara!

 

- 3 min

Share
De bästa stormarknaderna i Sverige

Skandinaviska klädmärken som du bör prova

Skandinavien är känt för många populära varumärken. Från IKEA till H&M har de lyckats överskrida sina gränser och blivit kända över hela världen. Men när det gäller kläder finns det många märken kvar att upptäcka och njuta av.

Lyckligtvis är den nordiska stilen på modet just nu. Det kan bero på deras otroliga hållbarhet, förstklassiga och ofta hållbara material och kompromisslös funktionell design. Eller kanske gillar folk bara att svalka sig under vintern.

Om du vill göra dig redo för säsongen, så är här några av de bästa skandinaviska klädmärkena på marknaden.

Haglöfs

Detta svenska utomhusmärke har verkligen en historia att berätta. Snickaren Wiktor Haglöf, son till en skogsarbetare, ville skapa kläder som gjorde livet bättre och bekvämare för den arbetande mannen. Han bestämde sig för att skapa varumärket just därför, och med tiden blev det otroligt populärt i landet och senare även i Europa.

Haglöfs jackor är tillverkade av några av de mest motståndskraftiga materialen och anses vara några av de absolut bästa på marknaden, eftersom de klarar av att stå emot även de hårdaste väderförhållandena utan problem.

Deras senaste kollektion innehåller material som ultralätt Gore-Tex och reflekterande detaljer för god synlighet.

Hestra

Det här företaget för ytterkläder skapades 1936 i den svenska staden Hestra och är legendariskt bland vinterälskare över hela världen. Från alpina skidhandskar till vattentäta handskar och klätterhandskar har företaget en omfattande katalog med olika alternativ beroende på dina behov.

De flesta av deras handskar är handgjorda och tillverkade av de bästa och mest motståndskraftiga materialen som finns tillgängliga. Denna kombination av välkänd teknisk design och förstklassiga material gör att de kan erbjuda fantastiska kollektioner som får jobbet gjort varje gång.

Icebug

Det här företaget för vinterskor från Sverige vet hur man hanterar hårt väder. De spikade sulorna ger grepp även i de knepigaste miljöerna, samtidigt som de är tillräckligt eleganta för att kombineras med en urban stil.

Deras kollektioner innehåller allt från ankelkängor till gatu- och promenadskor och alla är skapade med hjälp av tåliga och högkvalitativa material. De är inte bara fantastiska på sitt jobb, de är också ett av de mest hållbara modeföretagen. År 2021 blev de världens första klimatpositiva skomärke.

Topaz

Topaz är ett norskt märke för skor som använder klassiska material som älgskinn, sälskinn, fårullsfoder och en diamond grip-yttersula mot is för att se till att du ser fantastisk ut när du följer med i tuffa väderförhållanden.

Deras kollektioner är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Deras Minnesota Boot är förmodligen en av de bästa designerna på marknaden just nu eftersom den lyckas vara absolut oförstörbar samtidigt som den är tillräckligt snygg för att kunna bäras på kontoret eller till ett par snygga jeans.

Affärer 365 ger dig de senaste katalogerna, rabatterna och kampanjerna för att spara pengar i alla dina favoritbutiker. Hitta exklusiva erbjudanden och all information du behöver för att dra nytta av erbjudanden och säsongsbetonade erbjudanden överallt. Besök Affärer 365 och börja spara!

 

- 3 min

Share
Skandinaviska klädmärken som du bör prova

3 världsberömda svenska varumärken

Trots att Sverige är ett relativt litet land med drygt 10,3 miljoner invånare är Sverige hemvist för några av världens viktigaste varumärken. Vissa av dem har lyckats korsa gränser och till och med förändrat branscher, installerat nya stilar och fått oss att ompröva vårt sätt att äta, inreda och klä oss.

Under 2018 låg Sverige i topp i Global Innovation Index och det är verkligen något fantastiskt med tanke på konkurrensen. Landet införde begreppet Lagom, som betyder inte för lite, inte för mycket eller en välbalanserad filosofi. På grund av detta har de uppnått en stadig tillväxt som har lett dem dit där de är nu.

Här är några av Sveriges mest kända varumärken världen över.

IKEA

Det går inte att förneka att IKEA är det mest kända möbelmärket i världen. Företaget grundades 1943 av Ingvar Kamprad och har fått ett gott rykte för sin designkvalitet, sina överkomliga priser och det faktum att varenda filmkuliss ser ut som något från en IKEA-katalog.

Idag finns företaget i över 38 länder som USA, Storbritannien, Tyskland, Schweiz, Frankrike, Spanien och många andra. De skapade konceptet flatpack och med det lyckades de förändra möbelmonteringen för alltid.

En av hemligheterna bakom deras framgång var att de bjöd in moderna formgivare för att skapa prisvärda och snygga möbler som passade både i små lägenheter och i hus på landet. I dag vill alla industridesigners arbeta med varumärket och var och en av oss vill ha en liten bit IKEA hemma.

H&M

På tal om revolutioner är H&M ett av de företag som var pionjärer inom snabbmode, tillsammans med andra branschjättar som Zara och Forever 21. Med över 2 500 butiker runt om i världen är de verkligen ett av världens mest kända modeföretag.

Enligt en nyligen genomförd undersökning har en av sex amerikaner minst en H&M-produkt, och det är verkligen enormt. Deras system gör det möjligt för dem att erbjuda nya produkter nästan varje vecka och att renovera butikerna ofta för att hålla sig relevanta på en mycket konkurrensutsatt marknad.

Nyligen inledde märket en kampanj för en grön revolution för att erbjuda hållbara kläder tillverkade av ekologiska material, återvunna kläder, rättvis handel och nästan ingen plast.

Skype

Även om de tappade bollen under pandemin och lät företag som Zoom och Google Meet vinna på egen hand, är Skype fortfarande ett mycket relevant företag och en av de första plattformarna som gjorde fjärrsamtal populära runt om i världen.

När Skype lanserades var det så radikalt att det inspirerade dussintals företag att kopiera deras produkt och förändrade allas våra liv till det bättre. Det är i sig självt tillräckligt för att komma med på listan.

Affärer 365 ger dig de senaste katalogerna, rabatterna och kampanjerna för att spara pengar i alla dina favoritbutiker. Hitta exklusiva erbjudanden och all information du behöver för att dra nytta av erbjudanden och säsongsbetonade erbjudanden överallt. Besök Affärer 365 och börja spara!

 

- 3 min

Share
3 världsberömda svenska varumärken

5 produkter som du bara kan köpa i Sverige

Sverige har en stark marknadsekonomi som gör det möjligt för medborgarna att få tillgång till produkter och tjänster från hela världen. Ändå finns det vissa nationella produkter som fortfarande är mycket viktiga, både på grund av sin symboliska betydelse och sin långvariga historia med olika generationer av kunder.

Pärlans karameller

Pärlan är ett legendariskt svenskt karamellmärke med anor från mitten av 1900-talet. Deras karameller är några av de bästa nationella sötsakerna enligt många generationer av kunder. Bland de många olika alternativen är de mest populära produkterna vaniljgodis och havssaltgodis.

Deras mest populära butik ligger i Stockholm och förutom att den är full av läckra godsaker är det också en historisk plats som känns som att vandra in i en annan tid, med traditionella sockerdofter och godishantverkare av den gamla skolan som är redo att föreslå de mest häpnadsväckande karamellerna. Ett absolut måste för alla som är sötsugna.

Lovikka vantar

De svenska vintrarna är riktigt, riktigt kalla, men det betyder inte att du inte kan se fantastisk ut! Lovikka vantar tillverkas traditionellt i Norrbotten, i den norra delen av landet. De är förmodligen de mest kända vantarna i landet och finns bara i två färger: vit och grå.

De har karakteristiska gula, blå och röda tofsar och broderier, vilket gör dem perfekta för eftermiddagspromenader, för att sitta vid en lägereld eller för att gå runt i en snöig stad. Det finns många vantar på marknaden, men Lovikka Mittens är de du måste skaffa om du vill uppleva äkta kvalitet.

Snaps

Det finns inget bättre än ett starkt glas Snaps för att slå ut kylan. Denna traditionella svenska dryck, som ofta förväxlas med traditionell tysk brännvin, har olika stilar och recept beroende på var du får tag på den.

Snaps finns i stora flaskor på 1 liter, men folk brukar köpa mindre flaskor för att prova olika smaker och shots som de kan dricka tillsammans med öl. Det finns många företag som tillverkar snaps och du kan köpa dem i nästan alla spritbutiker i landet.

Saltlakrits

Saltlakrits är förmodligen det mest svenska godiset som finns och är saltad svart lakrits som har en riktigt unik smak. Den sötsyrliga blandningen är något som du antingen kommer att älska eller hata med passion. Som tur är älskar de flesta människor i Sverige Saltlakrits så mycket att de till och med uppfann en glasssmak och ett tuggummi som smakar som den.

Falsterbo tofflor

Falsterbo tofflor är traditionella träskor som tillverkas i Flasterbo i södra Sverige. De är handgjorda, handmålade och utformade för både män och kvinnor. Även om det definitivt inte är den mest bekväma skon i världen representerar de svenska hantverkarnas arbete, teknik och hängivenhet.

Varje år bär hundratals människor dem på Falsterbo Horse Show för att hedra sina förfäder och fira sina rötter.

Affärer 365 ger dig de senaste katalogerna, rabatterna och kampanjerna för att spara pengar i alla dina favoritbutiker. Hitta exklusiva erbjudanden och all information du behöver för att dra nytta av erbjudanden och säsongsbetonade erbjudanden överallt. Besök Affärer 365 och börja spara!

 

- 3 min

Share
5 produkter som du bara kan köpa i Sverige
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.