ANNONS

5 viktiga hushållsapparater som kostar mindre än du tror

Den moderna takten i livet innebär att vi har mindre och mindre tid för hushållsarbete. Vi jobbar långa timmar och när vi kommer hem är vi för trötta för att laga mat, tvätta eller rengöra golven. Tack vare tekniska framsteg finns det apparater som gör att vi kan spara tid och pengar i köket och de är inte så dyra. Det handlar om att vara uppmärksam på erbjudanden och rabatter. I stora vitvarukedjor i Sverige hittar du ett brett utbud av föremål som underlättar din vardag. Var uppmärksam på listan nedan.

Matberedare

2.jpg

På vintern finns det inget smakligare än att äta pasta med sås. Om du är för lat för att hacka och hacka grönsaker kan du köpa en matberedare för 1337 kr hos NetOnNet. Du kan knåda, hacka, färsa, riva, blanda eller göra alla typer av krämer och såser. Den valda modellen har en stor 3-liters skål och en 2-liters mixerkopp. Tänk på din bekvämlighet och hur mycket arbete det kommer att spara dig.

Mikrovågsugn

3.jpg

Det är kallt och man känner för att komma hem till en varm soppa. En mikrovågsugn är lösningen. Värm bara soppan i några minuter i mikrovågsugnen och det är det. Du behöver inte smutsa ner köket och du behöver bara trycka på en knapp. Webhallen kostar en mikrovågsugn 887 Kr. Funktionerna inkluderar: 17-liters inre volym, 24,5 centimeter diameter glasskivspelare, sex effektnivåer och avfrostningsfunktion. Det är en fantastisk möjlighet.

Brödrost

4.jpg

Om du har kvarvarande bröd och inte vill kasta det är ett bra alternativ att göra rostat bröd. Och vad är bättre än att köpa en elektrisk brödrost. Den är lätt att använda och du får varmt rostat bröd på en minut. Hos Clas Ohlson kostar en brödrost cirka 336,98 kr. Om du vill förlänga garantin med tre år måste du betala extra. Det är en mycket användbar apparat som även dina barn kan använda när de kommer hem från skolan.

Vattenkokare

5.jpg

Att slå på spisen och vänta på att vattnet värms upp är slöseri med tid. Nu med vattenkokare kan du programmera vattentemperaturen och den slås på av sig själv utan att du behöver kontrollera tiden. Hos Inet hittar du vattenkokare i plast för endast 191kr. De är de billigaste på marknaden och har ett utmärkt förhållande mellan pris och prestanda.

Diskmaskin

6.jpg

En av de stora köksmardrömmarna är att diska. Men som tur är finns det diskmaskiner. De sparar oss arbete, tvättmedel och pengar. Det är alltid en bra investering om du har plats över i ditt kök. Du hittar ett brett sortiment av diskmaskiner hos TeknikMagasinet och Electrolux. Det är en av de bästa uppfinningarna. De sparar oss tid och tvättmedel. Även om det är sant att du måste ha ett stort utrymme i ditt kök.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från alla vitvarubutiker i Sverige. Gå noggrant igenom broschyrerna och välj de bästa och billigaste hushållsapparaterna som gör ditt liv enklare.

 

- 3 min

Share
5 viktiga hushållsapparater som kostar mindre än du tror

Lidl vs Dollar Store. Vilken butik har de bästa erbjudandena?

Det finns ett brett utbud av mataffärer i Sverige. Men det finns två kedjor som är de mest populära i landet på grund av deras olika produkter, kampanjer och popularitet bland den lokala allmänheten: Lidl och Dollar Store. De har ett brett utbud av produkter, bra priser och frestande säsongsförsäljning. Även om varje shoppare väljer en specifik kedja baserat på smak eller lojalitet, vilken butik erbjuder de bästa rabatterna? Det är mycket viktigt att vara uppmärksam på de dagliga och månatliga publikationerna de gör för att inte missa något tillfälle och jämföra priser. Efter jul- och nyårshelgerna, som genererade mycket utgifter för svenska, var medveten om kampanjerna och erbjudandena. Att inte kompromissa med budgeten kommer att vara viktigt för att nå slutet av månaden utan skuld och med lite pengar att investera på ett personligt plan.

Lidl

2.jpg

Lidl erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive: frukt och grönsaker, kaffe, olja, snacks, godis, choklad, pasta, bröd, kött, kyckling, fisk, frysta livsmedel, rengörings- och personliga hygienartiklar, små apparater, sällskapsdjur och många fler. På Lidl kan du alltid spara mer. Varje vecka erbjuder Lidl många kampanjer för mat och icke-livsmedelsprodukter. Det har också materbjudanden och rabatter på rengöringsprodukter och hemtillbehör, trädgårdsredskap och DIY-artiklar. Du kan ladda ner Lidl Plus-appen för att börja spara på varje köp och få exklusiva fördelar. I appen klickar du på kupongavsnittet och aktiverar det belopp du vill använda. Alla aktiverade kuponger tillämpas automatiskt i kassan när ditt Lidl Plus-kort skannas. Om du surfar på deras hemsida hittar du en försäljning på upp till 50% på utvalda produkter. Lidl baserar sitt erbjudande på egna varumärken och är en av de kedjor som vuxit mest de senaste åren.

Dollar Store

3.jpg

På Dollar Store är alternativen också varierade. Du hittar allt till bästa pris: frukt och grönsaker, snacks, godis, färsk mat, DIY och presentartiklar, sällskapsdjur, växter, kaffe och te, små apparater, festprodukter, toalettartiklar, trädgårdsredskap, kläder, kosmetika och mycket mer. Dollar Store erbjuder speciella dagliga kampanjer som gör shopping på denna stormarknad ännu billigare än vanligt. Dessutom kan Dollar Store-kunder dra nytta av många exklusiva fördelar i filialen. Prenumerera nu på Shoprite-nyhetsbrevet och missa inte fler erbjudanden. Du kommer att få de senaste nyheterna och kampanjerna direkt i din inkorg. Om du surfar in på deras hemsida hittar du fantastiska kampanjer på utvalda produkter. Ett plus? Den har ett avsnitt med ytterligare besparingar för att göra din shopping ännu enklare. Du kan få tillgång till exklusiva rabatter för kontant betalning och njuta av de erbjudanden som redan är ett varumärke för företaget.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från de viktigaste stormarknaderna i Sverige. Passa på att bläddra igenom var och en av dem och leta efter de bästa erbjudandena. Om du börjar kontrollera dina utgifter kommer du att kunna balansera din ekonomi bättre. Missa inte chansen!

 

- 3 min

Share
Lidl vs Dollar Store. Vilken butik har de bästa erbjudandena?

IKEA vs ILVA. Vilken butik erbjuder de bästa erbjudandena?

Det finns ett brett utbud av heminredningsbutiker i Sverige. Men det finns två kedjor som gör skillnaden i landet för variationen och kvaliteten på sina produkter och deras kampanjer: IKEA och ILVA. De har en mycket stor katalog med artiklar, bra priser och riktigt frestande säsongsförsäljning. Även om varje shoppare väljer en specifik kedja baserat på smak eller lojalitet, vilken av de två stora butikerna erbjuder de bästa erbjudandena? Det är mycket viktigt att vara uppmärksam på de dagliga och månatliga publikationerna för att inte missa något tillfälle och jämföra priser. Efter jul- och nyårshelgerna, som genererade mycket utgifter för svenskar, är det viktigt att vara medveten om de kampanjer och erbjudanden som IKEA och ILVA har. Att inte spendera för mycket kommer att vara en förutsättning för att nå slutet av månaden utan skuld och med lite pengar att investera i lite extra personligt infall.

IKEA

2.jpg

På IKEA kan kunderna hitta ett brett utbud av produkter som soffor, fåtöljer, bokhyllor och hyllor, kontors- och vardagsrumsmöbler, skänkar och konsoler, bord och skrivbord, barstolar, dekorativa föremål, sängar och madrasser, apparater och mycket mer. Att spara pengar på IKEA är enkelt. Dra nytta av de erbjudanden och kampanjer som publiceras på deras webbplats eller så kan du prenumerera på deras nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna. Följ även IKEA på sociala medier så hålls du uppdaterad med de senaste erbjudandena. Det är en kedja som är känd över hela världen för sina låga priser och mycket frestande att köpa från dem. När det gäller möbler av hög kvalitet till marknadens bästa priser hittar du på IKEA allt du letar efter och mycket mer. Ett plus? De sänker priserna hela vägen ner till den mest populära produktsektionen. Kommer du att sakna det? Utnyttja denna möjlighet om du funderar på att bygga om ditt hem.

ILVA

3.jpg

ILVA erbjuder också ett brett utbud av alternativ. Du hittar ett brett utbud av produkter som vardagsrumsmöbler, soffor, trädgårdsstolar, paraplyer, kuddar, skrivbord, byråer, sovrumsmöbler, sängar, madrasser, badrumsmöbler, planteringar, växter, lampor, lampetter, golvlampor och mycket mer. Att spara pengar på ILVA är väldigt enkelt. Dra nytta av de erbjudanden och kampanjer som publiceras på dess officiella webbplats eller prenumerera på nyhetsbrevet för att få de senaste nyheterna. ILVA erbjuder också finansiering så att kunder kan köpa produkter och betala genom att välja delbetalningar och rabattkuponger. Det finns en blogg på ILVA: s officiella webbplats där du kan hitta inredningsidéer. ILVA erbjuder även kundservice via telefon och e-post. Erbjudanden gäller är under en begränsad tid, så håll ett öga på vad de publicerar på sin webbplats så att du inte missar dem.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från Sveriges ledande möbelbutiker. Passa på att bläddra igenom var och en av dem och leta efter de bästa erbjudandena. Om du börjar kontrollera dina utgifter kommer du att kunna balansera din ekonomi bättre. Missa inte detta tillfälle.

 

- 3 min

Share
IKEA vs ILVA. Vilken butik erbjuder de bästa erbjudandena?

5 bekväma produkter för att uppgradera din träningsrutin

Om du funderar på att starta en träningsrutin måste du köpa rätt utrustning. Du kan inte bara bära några gamla sneakers eller kläder som du kastade för att de fick något hål eller blev uttöjda. Kläderna som du bär beror på vilken sport du utövar. Du behöver inte investera mycket pengar eller hamna i skulder för att du vill leva ett hälsosammare liv. Covidpandemin fick många svenskar att ta upp idrotten som ett sätt att fly från fångenskapen. Det som började nästan som en improviserad plan, blev till slut en hobby för många människor. I den här guiden rekommenderar vi 5 produkter för att förbättra din träningsrutin.

Löparskor

2.jpg

Det finns olika typer av skor, men alla är inte idealiska för träning. Vilka är bäst för dig? Vi rekommenderar ett par löparskor som ger dig ett högt stöd samtidigt som du är flexibel. Om skon är hård kommer den att orsaka blåsor och du kommer inte vilja fortsätta träna. Å andra sidan, om du köper ett par bra löparskor som de som säljs i Nike-butiker, behöver du inte oroa dig för potentiella skador.

Leggings

3.jpg

Det finns inget bekvämare plagg att träna i än ett par leggings. De anpassar sig till din kropp, är flexibel och ger dig all slags rörlighet. En sak att tänka på är tjockleken på leggingsen. Om tyget är för tunt riskerar du att exponera dina underkläder. Vi rekommenderar att du bär ett par sådana med tjockare material, särskilt på vintern. På sommaren kan det vara för varmt. På Decathlon hittar du ett brett utbud av leggings att välja mellan.

Handduk

4.jpg

Om du ska till gymmet är det alltid bäst att ha en handduk med dig. Det är inte trevligt att dela ett så personligt föremål som kommer att blötläggas av svett. Trots att det är vinter i Sverige är stämningen inne på gymmet varm och man kommer garanterat att svettas. I butiker som Intersport kan du hitta alla typer av handdukar i olika färger och storlekar. Välj den som passar dig bäst. Det finns snabbtorkande handdukar som är ett bra alternativ för att inte impregnera din väska med en obehaglig lukt.

Termosflaska

5.jpg

Förr var det vanligt att bära en gammal läskflaska till gymmet. Nu har termosflaskor som håller vattnet kallt i timmar blivit moderna. De största sportmärkena lanserade sina egna termosflaskor på marknaden och de blev snabbt populära. Det är lämpligt att ta med dig en egen flaska och inte dela den.

Klocka

6.jpg

De allra flesta smartklockor inkluderar ett system för att mäta steg, stress eller kalorier, och har till och med en intern enhet för att mäta sömnkvaliteten. De anpassar sig också till olika typer av träning. Du kan köpa en bas klocka och länka den till din mobiltelefon. Det är en extremt användbar enhet för träning.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från dina favoritsportbutiker i Sverige. Kolla in erbjudandena, köp det du behöver och börja träna nu.

 

- 3 min

Share
5 bekväma produkter för att uppgradera din träningsrutin

Billiga verktyg du behöver ha i ditt hem

Oavsett om du vill bygga om ett utrymme i ditt hem eller om du behöver reparera något, måste du ha vissa verktyg till hands som gör att du kan reagera snabbt. Vilka verktyg ska du ha i ditt hem? Här har vi sammanställt en lista över de mest nödvändiga och billiga verktygen. Kom ihåg att i de viktigaste svenska butikerna som Bauhaus, Hornbach, Swedol och Tools kan du hitta ett brett utbud av produkter till de bästa priserna. Dessa internationella kedjor är kända för sitt förhållande mellan pris och kvalitet.

Skruvmejslar

2.jpg

En uppsättning skruvmejslar är en klassiker för verktygslådan. Det kan vara ett handtag med utbytbara huvuden eller flera oberoende skruvmejslar, men som ett minimum måste vi ha ett par platt spets och ett par Phillips-skruvmejslar för att anpassa oss till olika situationer. En uppsättning med sju skruvdragare i olika storlekar och 20 borrkronor med ett komplett, stöttåligt fodral kostar 168 kronor på Bauhaus. Priset sätts per enhet.

Hammare

3.jpg

Det finns otaliga modeller av hammare med olika mönster och material. Vissa är mer lämpliga än andra beroende på vilken specifik användning du vill ge dem. I vårt fall kommer vi att välja någon standard med ett ekonomiskt pris. En gummihammare som påskyndar monteringen av skruvlösa hyllor, enkel och bekväm att använda, finns på Hornbach för 146 kronor.

Måttband

4.jpg

Naturligtvis är det viktigt att ha ett måttband till hands, även om vi inte planerar att använda något av de andra verktygen. Måttbandet hjälper oss att mäta det tillgängliga utrymmet för en möbel vi ska köpa eller de mest lämpliga dimensionerna för gardiner eller matta. Ett Stanley-måttband på 5 meter kostar 78 kronor i Swedol, även om det numera finns andra modernare alternativ som gör det möjligt att mäta större avstånd. En bästsäljande laseravståndsmätare kostar 247 kronor.

Grundläggande verktygskit

5.jpg

Om du inte vill komplicera ditt liv när du väljer vart och ett av verktygen och du inte planerar att använda dem mycket, kan du välja ett grundläggande verktygskit som har allt inkluderat, även fodralet. En uppsättning med 100 stycken inTools finns för 360 kronor. Vi kan också inkludera andra alternativ som en borr för borrning av hål, en såg eller en elektrisk slipmaskin, men dessa skulle vara grundläggande verktyg för en andra nivå. Det vill säga för användare med viss kunskap, skicklighet och lite intresse för DIY eller hantverk.

Vattenpass

6.jpg

För att kontrollera att något är väl inriktat både horisontellt och vertikalt har vattenpasset alltid använts. Ett vattenpass på 30 centimeter i längd finns i någon av dessa butiker för 200 kronor. Men precis som med avståndsmätning finns lasernivelleringsalternativ också idag för 450 kronor.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från dina favoritbutiker. Om du funderar på att köpa några verktyg att ha till hands i ditt hem, bläddra igenom våra broschyrer och välj det du behöver mest och passar din budget.

 

- 3 min

Share
Billiga verktyg du behöver ha i ditt hem

5 produkter för att förbättra din trädgård

Det finns oändliga sätt att försköna din trädgård. Här finns många idéer och lösningar när det gäller att renovera eller rusta upp inför vårens ankomst. Ett bra utomhusutrymme kommer att behöva bekväma sittplatser, mångsidig belysning, skugga för de soligaste dagarna och lite grönska (naturligt eller konstgjort). Välj inredning du gillar, till exempel originalplanterare, en färgglad matta eller några kransar, så har du ett utrymme du vill gå ut till varje dag. Du kan skapa en matsal för uteservering på sommarkvällar, en lounge eller sittgrupp för att dela informella sammankomster och, om utrymme tillåter, sätta i en pool. I butiker som Granngarden, Plantagen, Blomsterlandet och Bauhaus hittar du allt och till bästa pris.

Utomhus kransar

2.jpg

Garlands är ett populärt val för utomhusbelysning av en anledning: de gör något utrymme lite mer magiskt och vackert. Kransar med klotlampor är den perfekta storleken och formen, är lätta att installera och avger precis rätt mängd ljus för när du är ute på eftermiddagen eller kvällen. De mest populära modellerna fungerar anslutna till eluttaget och varje glödlampa har en krok inbyggd i toppen, vilket gör det enkelt att hänga dem för en större armatur.

Utemöbler

3.jpg

Utemöbler kan vara dyra, men om du inte vill spendera mycket pengar på något du bara ska använda i några månader, kommer en modern modulär soffgrupp med tjocka kuddar och ett glasbord att vara perfekt. Du kan hålla ihop den för att använda som soffa eller separera den i separata säten. Om du inte har en stor budget rekommenderar vi att du köper hopfällbara stolar. De är ett mångsidigt och bekvämt sittplatsalternativ. Välj en klassisk design som aldrig kommer att gå ur stil.

Hängande fåtöljer

4.jpg

Välj en hängande stol med en elegant, bohemisk touch. Häng den från en robust trädgren eller verandatak för att koppla av. Vadderade kuddar hindrar dig från att sjunka ner i den och fickor håller dina böcker i ordning. Det finns olika typer av hängande stolar. De som blev mycket populära nyligen var bostolarna eller äggstolarna på grund av deras ovala form. De är perfekta för avkopplande stunder utomhus och är en idealisk modell för att komplettera inredningen i en trädgård.

Fågelmatare

5.jpg

Få saker är mer avkopplande än att sitta i trädgården en lugn morgon och lyssna på fåglarna i träden. Få det att hända varje dag med en vacker fågelmatare som lockar fåglar av alla slag att umgås i sällskap.

Vita planteringar

6.jpg

Vill du ha den vackraste trädgården i hela grannskapet? Växter måste kompletteras med planteringar som är attraktiva och eleganta. Möjligheten att berika hemmets estetik är inom räckhåll. Välj vita planteringar som sticker ut för sin ursprungliga design. Lägg till makraméhängare som ser bra ut både inomhus och utomhus, och är perfekta för att lägga till en fin touch av grönska på din uteplats eller balkong.

Affarer 365 ger dig de bästa rabattkatalogerna från dina favoritbutiker. Ta vara på möjligheten och renovera din trädgård.

 

- 3 min

Share
5 produkter för att förbättra din trädgård

Var du hittar de mest prisvärda alternativen för en komplett träningsrutin.

Precis som tekniken utvecklas i många av de elektroniska enheter vi använder varje dag, är innovation också dagens ordning när det gäller att starta en träningsrutin. Från utvecklingen av skor för att förhindra skador och tillåta ett lätt steg, till plagg som har fibrer som kan förhindra lukt och bekämpa svett.

Olika produkter är lika breda som antalet sporter som kan utövas idag på ett amatörmässigt sätt för att leva ett hälsosamt liv. Alternativen inkluderar också möjligheten att slutföra en träningsrutin hemma eller i parken, ensam eller med sällskap.

Här är fyra butiker där du inte bara kan hitta det väsentliga för att sätta kroppen i aktion, utan också varianter av artiklar för mer specifika sportpraxis. Dessa butiker har årtionden av erfarenhet av att utrusta alla typer av idrottare.

Decathlon

2.jpg

Med mer än 1 300 butiker runt om i världen, men med fokus på en komplett kedja av filialer på den europeiska kontinenten där den har sitt ursprung, Decathlon har en komplett katalog av hög kvalitet och bekvämt prissatta egna märken. Dessutom, både i de fysiska butikerna och i onlinebutiken, kan kunderna hitta världens mest kända etiketter.

Intersport

3.jpg

Grundades i Frankrike och finns nu i 42 länder, Intersport är en flaggskeppssporthandlare. Med kontroll över varumärkena Northbrook, Etriel och Firefly marknadsför Intersport också de mest prestigefyllda sportklädesmärkena.

Det finns mer än 6 000 Intersport-butiker i världen med ett komplett urval av löp-, fitness-, fotbolls- eller helt enkelt sportmode för dem som vill bära sina träningskläder med stil hela dagen.

Via webbplatsen kan du också hitta exklusiva erbjudanden för att få tillgång till de senaste trenderna för ditt hem.

Adidas

4.jpg

Varumärket med tre ränder är ett emblem för sporttradition. Med ursprung i Tyskland och grundades 1949 har den olika stilar, bland vilka sticker ut: Adidas Originals, som syftar till avslappnade sportkläder kopplade till varumärkets ursprung och dess design; Adidas Performance, tillägnad alla typer av sportkläder.

Adidas är ett av de globala varumärken som har avancerat mest när det gäller teknisk utveckling inom sporttillbehör med strategiska allianser med sportligor och klubbar runt om i världen.

På den officiella Adidas-webbplatsen hittar kunden inte bara varumärkets ikoniska modeller utan också de mest upprepade utgåvorna av varje kollektion.

Nike

5.jpg

Det är synonymt med sportutrustning och har årtionden av ledarskap inom design, tillverkning och försäljning av olika föremål inriktade på träning. År 2019 hade det USA-födda företaget mer än 75 000 anställda över hela världen.

Även om de första produkterna som tillverkades av Nike var skor, finns varumärket idag i ett brett utbud av artiklar med den senaste tekniken och genom komponenter som gör det möjligt att utveckla effektivare föremål.

I webbutiken erbjuder Nike den svenska allmänheten mer än 1 500 artiklar till rabatterade priser med rabatter som i vissa fall överstiger 40% med en mängd olika storlekar, modeller och färger.

 

- 3 min

Share
Var du hittar de mest prisvärda alternativen för en komplett träningsrutin.

5 butiker för att renovera ditt hem med en budget

Årstidernas växling är det perfekta tillfället för att göra om i ditt hem. Du väljer möbler och färger beroende på årstiden och du kan sätta in en kamin som inredningens huvudpunkt för att, till exempel, titta på VM. De kalla svenska vintrarna betyder att du behöver ett bra sätt att värma dig, och det är ännu bättre om det sitter i vardagsrummet. Du kan möblera rummet med en stor TV och några mysiga fåtöljer. Men oroa dig inte för din budget. I Sverige finns det några möbelbutiker där du kan hitta allt till bra priser.

IKEA

2.jpg

På Ikea hittar du en stor mängd produkter som soffor, bokhyllor, hyllplan, förvaring för kontor och vardagsrum, byråer och TV-bord, bord och skrivbord, utsmyckningsföremål, sängar, madrasser, köksredskap och mycket mer. Om du är orolig över att förlora pengar behöver du inte vara det. Företaget har riktigt bra erbjudanden och kampanjer som du kan använda, både i deras fysiska butiker och online. Kedjan är faktiskt känd för att ha låga priser och riktigt bra erbjudanden för sina kunder.

JYSK

3.jpg

De produkter som marknadsförs av JYSK är deras eget märke och de har ett stort lager vilket betyder att du kan ta det du gillar utan att behöva betala mer. Om du prenumererar på deras nyhetsbrev kommer du alla nyheter och uppdateringar med erbjudanden och kampanjer. På JYSK är shopping perfekt. Det finns ett stort utbud av möbler, dekorativa och badrumssaker, lakan, täcken kuddfodral och mycket mer. Du kan handla allt på samma ställe utan att behöva resa land och rike runt.

ILVA

4.jpg

ILVA är en annan av de butiker som vi rekommenderar om du vill dekorera ditt hem. Här hittar du vardagsrumsmöbler, trädgårdsstolar, paraplyn, skrivbord, byråer, sovrumsmöbler, madrasser, badrumsmöbler, krukor, lampor och golvlampor. Genom att tillverka sin egna produkter har företaget blivit kända för sina moderna och användbara designer. Butiken är ett väldigt bra alternativ om du funderar på att göra om i din trädgård eftersom du kan hitta möbler för bra priser för årstiden. Du kan handla men kontrollera din budget.

JOTEX

5.jpg

Hos JOTEX hittar du ett stort utbud av produkter som gardiner, gardin accessoarer, tyger och klämmor, överdrag och tofsar, mörkläggningsgardiner, hallmöbler, krokar och hängare, hyllor och skåp, byråer, soffor, skrivbord, speglar och mycket mer. Deras höjdpunkt är deras fina produkter i tyg. Precis som alla stora möbelbutiker i Sverige erbjuder JOTEX rabatter på utvalda produkter och olika sätt att finansiera sina köpa. Presentkort välkomnas alltid om du känner någon som vill designa om sitt hem.

EM HOME

6.jpg

Det här företaget säljer och förmedlar ett stort antal märken som Actona, Brafab, Klippan, Ekens, Furninova och Haslev men de har också egna produkter. EM HOME är perfekt om du letar efter ett stort utbud, bra priser och bra kvalité. EM HOME säljer ett stort utbud av husgeråd, till exempel köksutrustning, sängar och matsalsmöbler, soffor, bokhyllor, utemöbler, hyllor, textilier, mattor, speglar och dekorativ belysning.

Affarer 365 ger dig broschyrer och kataloger med de bästa kampanjerna, varje vecka, månad och år, från våra favorit möbelbutiker. Använd oss och betala inte för mycket.

 

- 3 min

Share
5 butiker för att renovera ditt hem med en budget
ANNONS

5 tips för att spara pengar på sportkläder

Sportkläder är alltid ett bra alternativ när du vill känna dig bekväm. De ger dig flexibilitet, men vi kan också kombinera de med ett par sneakers och då få en fräsch och avslappnad look i vår vardag. Sportkläder är idag inte längre endast användbara på gymmet. Du kan välja mellan ett stort utbud av plagg som inte bara håller sig till den typiska sportoutfiten från de senaste årtiondena. Butiker som Adidas, Nike, Decathlon och Intersport erbjuder olika alternativ för dig att välja de kläder som passar dig bäst och till lägsta pris. Här är några tips för att undvika att betala för mycket.

Gör din egen efterforskning innan du handlar

pexels-ekaterina-bolovtsova-4049870.jpg

Om du ska spendera pengar på sportkläder eller andra föremål för gymmet vill du inte köpa fel eller spendera för mycket. Att prata med din tränare eller någon annan professionell atlet som kan vägleda dig är ett bra alternativ. Det finns inget värre än att köpa det första du ser utan att veta om det verkligen är rätt för dig eller inte. Tänk på att alla är olika. Det är därför det finns så många varianter av samma produkt, oavsett märke.

Handla under lågsäsong

pexels-karolina-grabowska-5650026.jpg

Säsongens sportkläder kommer alltid att kosta mer. När det är sommar, köp för vintern och vice versa. Trycket eller färgen som är på modet just då kan skilja sig åt men i slutändan är plagget detsamma. Dra nytta av säsongsrean som erbjuds av de största sportbutikerna i Sverige för att få din budget att räcka längre. Att välja basfärger som svart, vit, grå, röd och blå är avgörande för att din garderob alltid ska se uppdaterad ut.

Skriv en lista

pexels-george-milton-7034439.jpg

Stanna upp en sekund och titta på din garderob. Att bestämma vad du ska ersätta och att skriva en lista över de sportkläder du behöver kommer att vara nyckeln i hela processen. Försök att inte köpa kläder som du bara kommer att använda en gång utan kläder som du vet att du kommer att få bra användning av.

Använd rabattkoder

pexels-karolina-grabowska-5625130.jpg

Rabattkoder är ett av de bästa knepen för att spara pengar. Detta är engångserbjudanden som vanligtvis uppdateras månad för månad. Dessa koder kan ge dig alla typer av rabatter: från att betala en viss procent mindre än det ursprungliga priset, till fri frakt. För att använda rabattkoder måste du följa de riktlinjer och villkor som anges av varje butik. Till exempel kan de kräva att du måste spendera en viss summa pengar för att rabatten ska gälla, eller att rabatten endast gäller för vissa typer av produkter.

Dra nytta av studentrabatter

pexels-karolina-grabowska-5650019.jpg

Det finns sportbutiker som har speciella rabatter för studenter. Tack vare dem kommer du att betala mycket mindre för de sportprodukter du vill ha eller för den utrustning du letar efter. Ibland erbjuds rabatter endast för vissa produkter medan det i andra fall gäller i hela butiken.

Affarer 356 skickar ut alla katalogerna från de största sportbutikerna i Sverige så att du kan köpa det du vill ha till bästa pris. Missa inte den här chansen!

 

- 3 min

Share
5 tips för att spara pengar på sportkläder

Fem viktiga prylar för att underlätta distansarbetet

Utvecklingen av teknik och kommunikation gör distansarbetet mycket effektivare, även om det är viktigt att ha de mest funktionella verktygen. Att vara hemma är det viktigaste att vara bekväm så att de uppgifter som vår chef tilldelar oss kan utföras på bästa möjliga sätt.

Det finns butiker som är allierade när det gäller att välja de bästa komponenterna för att utrusta skrivbordet hemma. Högkvalitativa, funktionella och konkurrenskraftigt prissatta artiklar. Eftersom efterfrågan på kontorsmaterial har ökat nu när det är lättare att arbeta hemifrån har erbjudandet också ökat för att passa alla budgetar.

Några av de mest intressanta alternativen finns hos Mediamarkt, Netonnet och JYSK. Dessa tre butiker har ett brett utbud av produkter för att göra distansarbete till en trevligare upplevelse.

Ergonomisk mus

2.jpg

Det är en av de komponenter som vi använder mest när vi sitter framför datorn. Även om det kanske inte känns som det kan en obekväm mus påverka vår hand. Att hitta en mus som anpassar sig på det mest lämpliga sättet till vår användning är viktigt.

Inte bara storlekarna varierar. Du kan fortfarande välja en trådbunden mus eller en av de modernaste trådlösa mössen. Precis som det finns möss för spelare, finns det också de som passar bäst för kontorsarbete.

Bildskärm

3.jpg

En kvalitetsskärm är viktig så att synen inte påverkas av långvarig exponering. Att välja en stor bildskärm som passar den typ av uppgift vi måste utföra är nödvändigt när vi utrustar vårt kontor.

Ergonomisk stol

4.jpg

Det är inte ett alternativ att använda köksstolen eller spendera flera timmar med den bärbara datorn i soffan. En ergonomisk stol som tar hand om vår ryggrad blir viktig för att undvika att skada vår hållning.

Det finns till och med modeller som inte tar upp så mycket utrymme och erbjuder en design som inte kolliderar med annat i hemmet och samtidigt tillåter att ta hand om baksidan av dem som kommer att spendera mycket tid i den.

Bluetooth-hörlurar

5.jpg

Bluetooth-teknik gör att vi kan avstå från kablar och valet av den senaste generationen hörlurar blir viktigt om planen är att arbeta utan att störa dem som delar hemmet med oss. Det finns ett brett utbud av modeller och priser för alla.

Distansarbete kräver att vi är hyperanslutna och en enhet som kombinerar ljud och röst kommer att vara en grundläggande allierad.

Fotstöd för stationära datorer

6.jpg

För mer än en kan det inte vara ett oumbärligt föremål. Sanningen är att när det gäller distansarbete kommer de som försöker använda ett fotstöd efter första användningen aldrig att vilja klara sig utan det igen. Det finns många modeller som anpassar sig till skrivbordets design och vår stol. Allt vi behöver göra är att välja den som bäst passar vårt rum.

Affärer 365 ger dig de bästa och mest varierade katalogerna över dina favoritmärken så att du kan välja mellan ett brett utbud av viktiga babysäkerhetsprodukter för ditt hem. Håll ditt barn ur vägen.

 

- 3 min

Share
Fem viktiga prylar för att underlätta distansarbetet

De perfekta barnvagnarna för svenskt väder

Det svenska vädret kan vara hårt, särskilt när du måste ta hand om en liten person som behöver vara varm, bekväm och säker hela tiden. Lyckligtvis finns det många företag som kan hjälpa dig att göra det bästa av varje situation med hjälp av produkter som är utformade för att lösa nästan alla problem.

En av de viktigaste produkterna för familjer är barnvagnen, en absolut nödvändig produkt för att kunna röra sig, lägga den lille i sängen och göra sysslor med båda händerna. Det är dock inte alla barnvagnar som klarar av svenska väderförhållanden eller kan anpassa sig till olika terränger, därför behöver du en pålitlig typ av barnvagn.

Så innan du börjar handla, här är vår lista över perfekta barnvagnar för svenskt väder.

Bugaboo Donkey 5

perfekta-barnvagnarna-2.jpg

Den bästa barnvagnen för föräldrar som gillar att gå mycket. Det är en supersnygg konvertibel barnvagn som kan utrustas på många olika sätt. Den har tre olika konfigurationer: mono, duo och twin, och alla har gott om utrymme för att förvara matvaror, ryggsäckar och väskor.

Med fyra hjul och ett bekvämt handtag är Bugaboo Donkey 5 perfekt för långa promenader till parken, snabbköpet och till och med halvgrov terräng. Den är mycket lättmanövrerad, lätt att fälla ihop och har två olika förvaringsnivåer, båda tillverkade av material med hög motståndskraft.

Alla däck är punkteringssäkra och, viktigast av allt, den levereras med en vindskyddspanel för att skydda ditt barn från hårda väderförhållanden.

Baby Jogger City Mini GT2

perfekta-barnvagnarna-3.jpg

Om du letar efter en väl avvägd barnvagn får du med Baby Jogger City Mini GT2 mest valuta för pengarna. Den har tre terrängdäck som är utformade för att klara av tuffa miljöer och är perfekt för föräldrar som gillar att jogga med sina små barn.

Den har en handstyrd brytning, är lätt att fälla ihop, lätt och har stöd för många bilbarnstolar, vilket innebär att den också kan användas som ett resesystem. Du kan vika ihop den och veckla ut den på rekordtid. Tack vare det lutande sätet kan ditt barn resa nästan horisontellt och ta en bekväm tupplur i den här utmärkta modellen.

Tack vare alla dessa funktioner kan föräldrarna lägga på många lager kläder utan att det känns som om barnet är instängt i ett trångt utrymme.

Doona bilbarnstol/vagn för spädbarn

baby-stroller-sweden.jpg

Den bästa hybriden av bilbarnstol och barnvagn för svenskt väder. Den här fantastiska modellen är både en bilbarnstol och en barnvagn i ett och väger bara 16,5 pund. Det är bekvämt, prisvärt, ger dig stor flexibilitet och gör att du kan packa och resa på drygt en minut.

Hybridmodeller är visserligen inte lika flexibla som andra barnvagnar, men anpassningsförmågan kompenserar för nästan varje liten detalj som du eventuellt saknar. Bilbarnstolen kan hålla tills ditt barn är ett eller ett och ett halvt år, och efter det kan du fortfarande använda en del av barnvagnen utan några olägenheter.

Affärer 365 ger dig de senaste katalogerna, rabatterna och kampanjerna för att spara pengar i alla dina favoritbutiker. Hitta exklusiva erbjudanden och all information du behöver för att dra nytta av erbjudanden och säsongsbetonade erbjudanden överallt. Besök Affärer 365 och börja spara!

 

- 3 min

Share
De perfekta barnvagnarna för svenskt väder

De bästa stormarknaderna i Sverige

Sverige har några av Europas bästa stormarknader. Kanske har det att göra med landets långvariga tradition av egenvård och hälsosamma livsstilsval, eller så har det att göra med tillgången till utländska kvalitetsmärken tack vare den fria marknaden.

Oavsett anledning finns det många fantastiska stormarknadskedjor att välja mellan om du bor eller besöker Sverige. Så ta fram din inköpslista och packa ner några tygkassar, för här är vår lista över de absolut bästa stormarknaderna i Sverige.

ICA

ICA-Sweden.jpg

Inköpscentralernas aktiebolag (ICA) har över 1 300 kontor runt om i landet, så det är ganska lätt att hitta ett nära ditt hem. Varumärket erbjuder många olika typer av platser, inklusive stormarknader som MAXI ICA och ICA Kvantum för snabba inköp.

Till skillnad från andra stormarknader erbjuder ICA kategorier som hushållsapparater, verktyg, små möbler och underhållningsteknik. Det är svårt att hitta en person i Sverige som inte känner till eller som inte har besökt ett ICA-center under det senaste året, så ja, du vet att det är bra.

Willys

stormarknaderna-Sverige-3.jpg

Är du en fyndjägare? Om svaret är ja, kan Willys bli din nya favoritplats. De ligger oftast i förortsområden långt från kommersiella områden, men du kan ändå hitta många av dem i närheten i de flesta städer. De erbjuder några av marknadens bästa erbjudanden, låga priser och världsberömda varumärken precis som sina konkurrenter.

Willys har kampanjer varje vecka för sina stamkunder, så se till att ladda ner deras katalog, prenumerera på deras nyhetsbrev och besök deras webbsida för att få det bästa värdet för dina pengar.

Coop

stormarknaderna-Sverige-2.jpg

Om du gillar ekologiska produkter och bryr dig om hållbarhet och rättvis handel är Coop rätt val för dig. Även om deras priser kan vara något högre än hos konkurrenter som Willys eller Lidl, motiverar kvaliteten på deras produkter och deras engagemang för planeten ett par extra euro.

Precis som ICA har Coop många olika format, bland annat Coop Konsum, Coop Forum, Coop Nära, Coop Extra, Coop Online, Coop daglivs och Coop Bygg. Alla deras anläggningar är miljövänliga och deras installationer är utformade för att spara energi och vatten.

7-eleven

stormarknaderna-Sverige-1.jpg

Ett amerikanskt märke som européerna älskar (vilket är ganska ovanligt, vi vet). De har öppet från 07.00 till 23.00 och du kan hitta dem nästan överallt, med hundratals butiker i hela landet och en egen marknadsplats på nätet för dem som föredrar att handla hemifrån.

De har en lokal konkurrent som heter Pressbyrån, som kan betraktas som den svenska versionen av 7-eleven. De finns på liknande platser och erbjuder liknande produkter, men precis som i fejden mellan Coca-Cola och Pepsi är de båda okej när du behöver göra en snabb inköpstur.

Affärer 365 ger dig de senaste katalogerna, rabatterna och kampanjerna för att spara pengar i alla dina favoritbutiker. Hitta exklusiva erbjudanden och all information du behöver för att dra nytta av erbjudanden och säsongsbetonade erbjudanden överallt. Besök Affärer 365 och börja spara!

 

- 3 min

Share
De bästa stormarknaderna i Sverige

Skandinaviska klädmärken som du bör prova

Skandinavien är känt för många populära varumärken. Från IKEA till H&M har de lyckats överskrida sina gränser och blivit kända över hela världen. Men när det gäller kläder finns det många märken kvar att upptäcka och njuta av.

Lyckligtvis är den nordiska stilen på modet just nu. Det kan bero på deras otroliga hållbarhet, förstklassiga och ofta hållbara material och kompromisslös funktionell design. Eller kanske gillar folk bara att svalka sig under vintern.

Om du vill göra dig redo för säsongen, så är här några av de bästa skandinaviska klädmärkena på marknaden.

Haglöfs

Haglof Sweden-min.jpg

Detta svenska utomhusmärke har verkligen en historia att berätta. Snickaren Wiktor Haglöf, son till en skogsarbetare, ville skapa kläder som gjorde livet bättre och bekvämare för den arbetande mannen. Han bestämde sig för att skapa varumärket just därför, och med tiden blev det otroligt populärt i landet och senare även i Europa.

Haglöfs jackor är tillverkade av några av de mest motståndskraftiga materialen och anses vara några av de absolut bästa på marknaden, eftersom de klarar av att stå emot även de hårdaste väderförhållandena utan problem.

Deras senaste kollektion innehåller material som ultralätt Gore-Tex och reflekterande detaljer för god synlighet.

Hestra

hestra-gloves-min.jpg

Det här företaget för ytterkläder skapades 1936 i den svenska staden Hestra och är legendariskt bland vinterälskare över hela världen. Från alpina skidhandskar till vattentäta handskar och klätterhandskar har företaget en omfattande katalog med olika alternativ beroende på dina behov.

De flesta av deras handskar är handgjorda och tillverkade av de bästa och mest motståndskraftiga materialen som finns tillgängliga. Denna kombination av välkänd teknisk design och förstklassiga material gör att de kan erbjuda fantastiska kollektioner som får jobbet gjort varje gång.

Icebug

Icebug Sweden-min.jpg

Det här företaget för vinterskor från Sverige vet hur man hanterar hårt väder. De spikade sulorna ger grepp även i de knepigaste miljöerna, samtidigt som de är tillräckligt eleganta för att kombineras med en urban stil.

Deras kollektioner innehåller allt från ankelkängor till gatu- och promenadskor och alla är skapade med hjälp av tåliga och högkvalitativa material. De är inte bara fantastiska på sitt jobb, de är också ett av de mest hållbara modeföretagen. År 2021 blev de världens första klimatpositiva skomärke.

Topaz

Topaz är ett norskt märke för skor som använder klassiska material som älgskinn, sälskinn, fårullsfoder och en diamond grip-yttersula mot is för att se till att du ser fantastisk ut när du följer med i tuffa väderförhållanden.

Deras kollektioner är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Deras Minnesota Boot är förmodligen en av de bästa designerna på marknaden just nu eftersom den lyckas vara absolut oförstörbar samtidigt som den är tillräckligt snygg för att kunna bäras på kontoret eller till ett par snygga jeans.

Affärer 365 ger dig de senaste katalogerna, rabatterna och kampanjerna för att spara pengar i alla dina favoritbutiker. Hitta exklusiva erbjudanden och all information du behöver för att dra nytta av erbjudanden och säsongsbetonade erbjudanden överallt. Besök Affärer 365 och börja spara!

 

- 3 min

Share
Skandinaviska klädmärken som du bör prova

3 världsberömda svenska varumärken

Trots att Sverige är ett relativt litet land med drygt 10,3 miljoner invånare är Sverige hemvist för några av världens viktigaste varumärken. Vissa av dem har lyckats korsa gränser och till och med förändrat branscher, installerat nya stilar och fått oss att ompröva vårt sätt att äta, inreda och klä oss.

Under 2018 låg Sverige i topp i Global Innovation Index och det är verkligen något fantastiskt med tanke på konkurrensen. Landet införde begreppet Lagom, som betyder inte för lite, inte för mycket eller en välbalanserad filosofi. På grund av detta har de uppnått en stadig tillväxt som har lett dem dit där de är nu.

Här är några av Sveriges mest kända varumärken världen över.

IKEA

världsberömda svenska varumärken.jpg

Det går inte att förneka att IKEA är det mest kända möbelmärket i världen. Företaget grundades 1943 av Ingvar Kamprad och har fått ett gott rykte för sin designkvalitet, sina överkomliga priser och det faktum att varenda filmkuliss ser ut som något från en IKEA-katalog.

Idag finns företaget i över 38 länder som USA, Storbritannien, Tyskland, Schweiz, Frankrike, Spanien och många andra. De skapade konceptet flatpack och med det lyckades de förändra möbelmonteringen för alltid.

En av hemligheterna bakom deras framgång var att de bjöd in moderna formgivare för att skapa prisvärda och snygga möbler som passade både i små lägenheter och i hus på landet. I dag vill alla industridesigners arbeta med varumärket och var och en av oss vill ha en liten bit IKEA hemma.

H&M

världsberömda svenska varumärken 1.jpg

På tal om revolutioner är H&M ett av de företag som var pionjärer inom snabbmode, tillsammans med andra branschjättar som Zara och Forever 21. Med över 2 500 butiker runt om i världen är de verkligen ett av världens mest kända modeföretag.

Enligt en nyligen genomförd undersökning har en av sex amerikaner minst en H&M-produkt, och det är verkligen enormt. Deras system gör det möjligt för dem att erbjuda nya produkter nästan varje vecka och att renovera butikerna ofta för att hålla sig relevanta på en mycket konkurrensutsatt marknad.

Nyligen inledde märket en kampanj för en grön revolution för att erbjuda hållbara kläder tillverkade av ekologiska material, återvunna kläder, rättvis handel och nästan ingen plast.

Skype

världsberömda svenska varumärken 2.jpg

Även om de tappade bollen under pandemin och lät företag som Zoom och Google Meet vinna på egen hand, är Skype fortfarande ett mycket relevant företag och en av de första plattformarna som gjorde fjärrsamtal populära runt om i världen.

När Skype lanserades var det så radikalt att det inspirerade dussintals företag att kopiera deras produkt och förändrade allas våra liv till det bättre. Det är i sig självt tillräckligt för att komma med på listan.

Affärer 365 ger dig de senaste katalogerna, rabatterna och kampanjerna för att spara pengar i alla dina favoritbutiker. Hitta exklusiva erbjudanden och all information du behöver för att dra nytta av erbjudanden och säsongsbetonade erbjudanden överallt. Besök Affärer 365 och börja spara!

 

- 3 min

Share
3 världsberömda svenska varumärken

5 produkter som du bara kan köpa i Sverige

Sverige har en stark marknadsekonomi som gör det möjligt för medborgarna att få tillgång till produkter och tjänster från hela världen. Ändå finns det vissa nationella produkter som fortfarande är mycket viktiga, både på grund av sin symboliska betydelse och sin långvariga historia med olika generationer av kunder.

Pärlans karameller

Pärlans-karameller-min.jpg

Pärlan är ett legendariskt svenskt karamellmärke med anor från mitten av 1900-talet. Deras karameller är några av de bästa nationella sötsakerna enligt många generationer av kunder. Bland de många olika alternativen är de mest populära produkterna vaniljgodis och havssaltgodis.

Deras mest populära butik ligger i Stockholm och förutom att den är full av läckra godsaker är det också en historisk plats som känns som att vandra in i en annan tid, med traditionella sockerdofter och godishantverkare av den gamla skolan som är redo att föreslå de mest häpnadsväckande karamellerna. Ett absolut måste för alla som är sötsugna.

Lovikka vantar

Lovikka vantar-min.jpg

De svenska vintrarna är riktigt, riktigt kalla, men det betyder inte att du inte kan se fantastisk ut! Lovikka vantar tillverkas traditionellt i Norrbotten, i den norra delen av landet. De är förmodligen de mest kända vantarna i landet och finns bara i två färger: vit och grå.

De har karakteristiska gula, blå och röda tofsar och broderier, vilket gör dem perfekta för eftermiddagspromenader, för att sitta vid en lägereld eller för att gå runt i en snöig stad. Det finns många vantar på marknaden, men Lovikka Mittens är de du måste skaffa om du vill uppleva äkta kvalitet.

Snaps

Snapps-min.jpg

Det finns inget bättre än ett starkt glas Snaps för att slå ut kylan. Denna traditionella svenska dryck, som ofta förväxlas med traditionell tysk brännvin, har olika stilar och recept beroende på var du får tag på den.

Snaps finns i stora flaskor på 1 liter, men folk brukar köpa mindre flaskor för att prova olika smaker och shots som de kan dricka tillsammans med öl. Det finns många företag som tillverkar snaps och du kan köpa dem i nästan alla spritbutiker i landet.

Saltlakrits

Saltlakrits-min.jpg

Saltlakrits är förmodligen det mest svenska godiset som finns och är saltad svart lakrits som har en riktigt unik smak. Den sötsyrliga blandningen är något som du antingen kommer att älska eller hata med passion. Som tur är älskar de flesta människor i Sverige Saltlakrits så mycket att de till och med uppfann en glasssmak och ett tuggummi som smakar som den.

Falsterbo tofflor

Falsterbo tofflor är traditionella träskor som tillverkas i Flasterbo i södra Sverige. De är handgjorda, handmålade och utformade för både män och kvinnor. Även om det definitivt inte är den mest bekväma skon i världen representerar de svenska hantverkarnas arbete, teknik och hängivenhet.

Varje år bär hundratals människor dem på Falsterbo Horse Show för att hedra sina förfäder och fira sina rötter.

Affärer 365 ger dig de senaste katalogerna, rabatterna och kampanjerna för att spara pengar i alla dina favoritbutiker. Hitta exklusiva erbjudanden och all information du behöver för att dra nytta av erbjudanden och säsongsbetonade erbjudanden överallt. Besök Affärer 365 och börja spara!

 

- 3 min

Share
5 produkter som du bara kan köpa i Sverige