logo
homeIcon
  1. separatorKläder
  2. separatorLINDEX

LINDEX reklamblad - Erbjudanden juli 2024

Erbjudanden och rabatter i reklamblad LINDEX

Lindex är en svensk modekedja inom den finska Stockmann-koncernen. Företaget har cirka 5 000 anställda och cirka 480 butiker på 18 marknader över hela världen. Lindex is headquartered in Gothenburg, Sweden.

Vanliga frågor om LINDEX

Hur sparar jag pengar på LINDEX?

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Lindex. Kolla in Lindex aktuella veckoerbjudanden på deras webbplats för att hitta deras bästa priser och reaerbjudanden för dig. Glöm inte att titta på deras outletavdelning.

Rabatter som erbjuds genom LINDEX

Hitta Lindex senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affärer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Kvinnor betyder allt för Lindex, och de vill stärka och inspirera kvinnor överallt. Med Lindex kläder för kvinnor kan kunderna bygga upp en garderob med kläder som de verkligen älskar, tar väl hand om och använder ofta. Njut av de bästa Lindex-artiklarna till de bästa priserna. Lindex är alltid till tjänst för sina kunder och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och rea-erbjudandena från Lindex med Affärer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.lindex.com/se

LINDEXs historia: om LINDEX?

1954 öppnade Ingemar Boman och Bengt Rosell underklädesbutiken Fynd i Alingsås. Kort därefter förvärvades företaget Lindex i Göteborg, och detta var det namn som alla de efterföljande butikerna fick. Under sextiotalet kompletterades underklädesutbudet med damkläder, särskilt tröjor och blusar. Kort därefter fortsatte Lindex att växa i Sverige och Norge. Sortimentet utökades och Lindex blev också känt för kjolar och byxor samt barnkläder. Under de följande åren har Lindex framgångsrikt kunnat expandera och växa i hela regionen. Idag är Lindex ett internationellt modeföretag med flera olika koncept.

Vilka varumärken hittar jag på LINDEX?

Lindex tillverkar, distribuerar och säljer produkter under sina egna märken. Företaget designar och kommersialiserar sina klädkollektioner och klädlinjer.

Kommer LINDEX att ha erbjudanden på Black Friday?

Lindex erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

LINDEX Bekanta dig med LINDEXs konkurrenter

Lindex främsta konkurrenter är andra liknande klädåterförsäljare och butiker som också är verksamma i regionen, t.ex. Next, Mango, Filippa K, Bonprix och Stenströms.

LINDEX LINDEX exklusiva förmåner

Lindex kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar i butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och gå inte miste om deras fantastiska erbjudanden och senaste nyheter. Bli den första att få deras senaste erbjudanden direkt i din inkorg.

Få de bästa erbjudandena för att spara stort hos LINDEX

De bästa erbjudandena för att spara hos LINDEX

Letar du efter sätt att spara pengar på din lokala Kläder butik? Då är du på rätt plats!

Affärer 365 ger dig tillgång till över 12 Kläder butiker i Sweden inklusive LINDEX och många fler.

Börja bläddra
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.