homeIcon
  1. separatorBarn
  2. separatorLEKIA
ANNONS

Senaste LEKIA erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos LEKIA

Lekia är en svensk butikskedja som är specialiserad på leksaker för barn och babyprodukter. Butiken har mer än 150 butiker i Sverige och Norge.

Vilka produkttyper hittar jag på LEKIA?

Butiken har ett brett utbud av produkter för barn och spädbarn. Bland dem kan kunderna hitta babyleksaker och -produkter, byggspel, böcker, plyschdjur, dockor, figurer och robotar, fordon, inredning, tillbehör, musik, pedagogiska spel, pussel, pyssel, hantverksmaterial, färg, spel, väskor och mycket mer.

ANNONS

Vanliga frågor om LEKIA

LEKIAs historia: om LEKIA?
Open

Butikens historia går tillbaka till 1987 då Lekia ursprungligen grundades i Sverige. Idag har Lekia blivit Sveriges största leksakskedja. Dessutom är butiken en av Skandinaviens största grossister inom kategorierna Play och Baby. Lekias butiker finns på små orter, i stora köpcentrum och i stadskärnor.

Vilka varumärken hittar jag på LEKIA?
Open

Lekia distribuerar och säljer ett stort urval av märkesprodukter i sina filialer och i sin webbutik. Några av dessa är LEGO, Playmobil, Brio, Alga och Babblarma, bland många andra. Lekia saluför också sina egna märkesvaror som du inte kan hitta i någon annan konkurrerande leksaksaffär, t.ex. Humble & Heart, Teamsterz och Skillz.

Hur sparar jag pengar på LEKIA?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar med Lekia. Kolla in deras aktuella erbjudanden på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningarna för dig. Få upp till 25 % rabatt på utvalda artiklar.

Bekanta dig med LEKIAs konkurrenter
Open

Lekia konkurrerar främst med andra liknande leksaksaffärer i regionen som World of Toys, Lattjo, Lekextra, Leksaksborgen och Kalejdoskop.

LEKIA exklusiva förmåner
Open

Lekias kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar i butiken. Kunder kan registrera sig och skapa ett eget konto på Lekias webbplats för att börja lägga varor i kundvagnen.

Kommer LEKIA att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

Lekia erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom LEKIA
Open

Hitta Lekias senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affärer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Lekia erbjuder de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar - unga och gamla. I deras leksaksaffärer hittar du ett brett sortiment och unika produkter. Lekia erbjuder de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar - små och stora barn. Njut av de bästa Lekia-artiklarna till de bästa priserna. Lekia är alltid i kundernas tjänst och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och erbjudanden från Lekia med Affärer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.lekia.se/

ANNONS
ANNONS