logo
homeIcon
  1. separatorMöbler
  2. separatorBYGGHEMMA
ANNONS

Senaste BYGGHEMMA erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos BYGGHEMMA

Bygghemma är ett e-handelsföretag med huvudkontor i Malmö som säljer varor och tjänster inom bygg, heminredning och trädgård. Företaget har mer än 200 anställda.

Vanliga frågor om BYGGHEMMA

BYGGHEMMAs historia: om BYGGHEMMA?
close

Företaget grundades i Oskarshamn 2006 av Patrik Rees och Anders Falk. 2012 tog Mikael Olander över som vd. Ända sedan 2012 har Bygghemma varit en del av BHG-koncernen som omfattar över 100 onlinedestinationer. Idag har Bygghemma blivit Sveriges största e-handlare inom bygg-, hem- och trädgårdsprodukter.

Vilka varumärken hittar jag på BYGGHEMMA?
close

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av stora varumärken som inkluderar Elfa, @Plant, Habo, Husqvarna, Gardena, Bathlife, AEG, Bosch, DeWalt och Svedbergs, och många andra.

Hur sparar jag pengar på BYGGHEMMA?
close

Det finns flera sätt för kunder att spara pengar med Bygghemma. Kolla in Blomsterlandets aktuella erbjudanden som finns på deras hemsida för att hitta deras bästa priser och reaerbjudanden. Få upp till 60% av på utvalda objekt.

Kommer BYGGHEMMA att ha erbjudanden på Black Friday?
close

Bygghemma erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

BYGGHEMMA Bekanta dig med BYGGHEMMAs konkurrenter
close

Bygghemmas främsta konkurrenter är andra liknande butiker som är verksamma i landet som Bauhaus, Järnia, TOOLS, Flinks Järn, Hornbach och Würth.

BYGGHEMMA BYGGHEMMA exklusiva förmåner
close

Bygghemmas kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar med butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och missa inte deras fantastiska erbjudanden och deras senaste nyheter. Bli först med att få de senaste reaerbjudanden levererade direkt till din mejl. Utöver detta erbjuder företaget också installationstjänster.

Rabatter som erbjuds genom BYGGHEMMA
close

Hitta bygghemmas senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många fortsätter att välja dem. Sveriges största e-handlare inom bygg, hem och trädgårdsprodukter. Bygghemma erbjuder välkända varumärken till billigare priser, hemleverans och hantverkstjänster på en gång! Njut av de bästa Bygghemma-artiklarna till de bästa priserna. Bygghemma står alltid till tjänst hos sina kunder och har allt du söker. Vänta inte längre med att få de senaste rabatterna och reaerbjudandena från Bygghemma med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.bygghemma.se/

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.