ANNONS

ÅHLÉNSs veckoerbjudanden

ÅHLÉNSs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från ÅHLÉNS

Andra deals från Övrigt

TUPPERWARE logo
TUPPERWAREs deals

TUPPERWAREs deals

Gäller till 31 okt.
Öppna broschyr
EKO logo
EKOs deals

EKOs deals

3 dagar kvar
Öppna broschyr
Rusta logo
Rustas deals

Rustas deals

5 dagar kvar
Öppna broschyr

Andra Övrigt varumärken

AHLSELL
AHLSELL
ADLIBRIS
ADLIBRIS
TELE2
TELE2
TUPPERWARE
TUPPERWARE
STAPLES
STAPLES
OFFICE DEPOT
OFFICE DEPOT
EKO
EKO
KITCH'N
KITCH'N
Rusta
Rusta
BILTEMA
BILTEMA
HARALD NYBORG
HARALD NYBORG
GULDFYND
GULDFYND
AHLSELL
AHLSELL
ADLIBRIS
ADLIBRIS
TELE2
TELE2
TUPPERWARE
TUPPERWARE
STAPLES
STAPLES
OFFICE DEPOT
OFFICE DEPOT
EKO
EKO
KITCH'N
KITCH'N
Rusta
Rusta
BILTEMA
BILTEMA
HARALD NYBORG
HARALD NYBORG
GULDFYND
GULDFYND

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos ÅHLÉNS

Åhléns är en svensk varuhuskedja med fokus på försäljning av kosmetika, skönhetsprodukter, kläder och heminredning. Åhléns är en varuhuskedja med stark närvaro i landet. I Sverige bedriver Åhléns verksamhet genom ett brett nät av butiker fördelade över landets största regioner.

Vanliga frågor om ÅHLÉNS

ÅHLÉNSs historia: om ÅHLÉNS?
Open

Åhléns historia började 1899 när Johan Petter Åhlén grundade företaget och öppnade sin första butik. Åhléns har sedan starten haft som mål att bli den ledande varuhuskedjan på den svenska marknaden och erbjuda sina kunder ett brett utbud av produkter. Under de följande decennierna genomgick företaget en stark expansionsprocess tills det 1932 öppnade sin första stora butik i centrala Stockholm.

Åhléns är numera verksamt i Sverige genom mer än 40 butiker fördelade på de viktigaste regionerna i landet. De säljer också sina produkter via sin exklusiva nätbutik.

Vilka produkttyper hittar jag på ÅHLÉNS?
Open

Åhléns kan kunderna hitta ett brett utbud av produkter som heminredning, möbler, badrumstillbehör, mattor, textilier, elektronik- och teknikprodukter, modekläder och tillbehör, tränings- och fritidskläder, smycken och klockor, underkläder, byxor, toppar, jackor, badkläder, väskor och plånböcker, och mycket mer.

Vilka varumärken hittar jag på ÅHLÉNS?
Open

Åhléns säljer produkter från välkända varumärken som Aarke, ABC, Abercrombie & Fitch, Adidas, AddBaby, Adidas Originals, Adoore, Aerin, Aéryne, Aesther Ekme, Afroart, Ahlvar Gallery, Always, Alterna, Alligator, Alga, Arabia, Aquis, Bottega Veneta, Boucheron, Bourjois, Bredemeijer, Brio, Doona, Dove, Dior, Lacoste, Lagerfeld, Le Couvent, med flera.

Hur sparar jag pengar på ÅHLÉNS?
Open

Det är enkelt att spara pengar på Åhléns genom att utnyttja de erbjudanden och kampanjer som publiceras på deras officiella webbplats. I Åhléns nätbutik kan kunderna hitta ett stort urval av produkter till rabatterade priser. At Affärer 365 you will also find the latest offers and promotions at Åhléns. Genom att prenumerera på Nyhetsbrev kan du hålla dig uppdaterad om de senaste erbjudandena.

Bekanta dig med ÅHLÉNSs konkurrenter
Open

Åhléns konkurrerar i Sverige med andra butikskedjor som Kalssons, Jula med flera.

ÅHLÉNS exklusiva förmåner
Open

Åhléns erbjuder sina kunder ett brett utbud av produkter från många varumärken. Åhléns har ett starkt hållbart engagemang för miljön. Åhléns erbjuder sina kunder möjligheten till "öppet köp", vilket innebär att kunderna under 60 dagar kan returnera sina produkter och få pengarna tillbaka.

Rabatter som erbjuds genom ÅHLÉNS
Open

Affärer 365 ger dig alla erbjudanden och kampanjer som Åhléns har för dig i Sverige. När det gäller varuhus är Åhléns det bästa stället att handla på i Sverige. Kolla in Affärer 365 och upptäck allt som Åhléns har att erbjuda.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.ahlens.se/

ANNONS