logo
homeIcon
  1. separatorÖvrigt
  2. separatorSELFMADE

SELFMADE reklamblad - Senaste erbjudanden

Erbjudanden och rabatter i reklamblad SELFMADE

Selfmade är en dansk butikskedja som fokuserar på tillverkning och försäljning av tyger och accessoarer. Selfmade har en lång historia på marknaden och har sitt huvudkontor i Herning, Danmark. Selfmade har en stark närvaro i Sverige, liksom i många andra länder.

Vanliga frågor om SELFMADE

Hur sparar jag pengar på SELFMADE?

Det är väldigt enkelt att spara pengar på Selfmade genom att utnyttja de erbjudanden och kampanjer som finns på deras officiella webbplats. På Affärer 365 hittar du också alla erbjudanden och kampanjer hos Selfmade. Shopping online kunder får fri frakt på beställningar över 500 kr.

Rabatter som erbjuds genom SELFMADE

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.selfmade.com/sv-se

SELFMADEs historia: om SELFMADE?

Selfmade grundades 1980 i Herning i Danmark. I början var Selfmade ett litet familjeföretag som sålde rester från lokala textiltillverkare, en verksamhet som snart blev framgångsrik. Under de följande åren genomgick Selfmade en stark expansionsprocess och började designa och tillverka egna produkter.

På kort tid fick Selfmade ett högt anseende på den danska marknaden och erövrade andra marknader i Europa, bland annat Norge, Sverige och Tyskland. I Sverige landade Selfmade på 2000-talet och har sedan dess blivit ett mycket populärt varumärke på den svenska marknaden.

SELFMADE Är SELFMADE öppen för närvarande?

Selfmade-butikerna i Sverige har öppet måndag till måndag till fredag från 11 till 19, lördag och söndag från 11 till 16. Vissa butiker kan ändra sina öppnings- och stängningstider beroende på var de ligger.

Hur man köper SELFMADE produkter online

Selfmade har även en exklusiv nätbutik där kunderna kan jämföra priser, köpa sina produkter och få dem hemskickade. I Selfmade's nätbutik kan kunderna hitta ett stort urval av produkter till rabatterade priser.

Vilka varumärken hittar jag på SELFMADE?

Selfmade är en tillverkare av tyger och tillbehör och säljer därför produkter under eget varumärke.

Kommer SELFMADE att ha erbjudanden på Black Friday?

Selfmade erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

SELFMADE Bekanta dig med SELFMADEs konkurrenter

Selfmade konkurrerar i Sverige med andra butikskedjor som bland annat Rijs Textiles och Jobs.

Hur många SELFMADE butiker finns det över hela landet?

Selfmade bedriver verksamhet i Sverige genom 4 butiker i Göteborg, Huddinge, Västerås och Malmö.

SELFMADE SELFMADE exklusiva förmåner

Kunderna kan få stora fördelar hos Selfmade genom att handla i nätbutiken och få sina produkter hemskickade. Om det skulle uppstå några olägenheter med någon av produkterna tillåter Selfmade returer och återbetalningar. På Selfmade's officiella webbplats finns en avdelning "Inspiration", där kunderna kan hitta idéer för tyg- och plaggtillverkning.

Få de bästa erbjudandena för att spara stort hos SELFMADE

De bästa erbjudandena för att spara hos SELFMADE

Letar du efter sätt att spara pengar på din lokala Övrigt butik? Då är du på rätt plats!

Affärer 365 ger dig tillgång till över 20 Övrigt butiker i Sweden inklusive SELFMADE och många fler.

Börja bläddra
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.