ANNONS

DECATHLONs veckoerbjudanden

DECATHLONs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från DECATHLON

Andra Sport varumärken

ADIDAS
ADIDAS
NIKE
NIKE
XXL
XXL
INTERSPORT
INTERSPORT
GYMGROSSISTEN
GYMGROSSISTEN
SPORTAMORE
SPORTAMORE
HÖÖKS
HÖÖKS
ADIDAS
ADIDAS
NIKE
NIKE
XXL
XXL
INTERSPORT
INTERSPORT
GYMGROSSISTEN
GYMGROSSISTEN
SPORTAMORE
SPORTAMORE
HÖÖKS
HÖÖKS

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos DECATHLON

Decathlon är en fransk återförsäljare av sportkläder och sportutrustning med mer än 1 700 butiker i nästan 300 städer i 60 länder runt om i världen. Företaget har sitt huvudkontor i Villeneuve d'Ascq och har över 100 000 anställda.

Vanliga frågor om DECATHLON

DECATHLONs historia: om DECATHLON?
Open

Decathlons historia går tillbaka till 1976 då företaget ursprungligen grundades av Michel Leclercq som ett innovativt koncept. Företaget startade med en butik i Lille i Frankrike och blev den första butiken som erbjöd alla typer av sportartiklar under ett och samma tak. Efter de första framgångarna började företaget expandera utomlands ett decennium senare och nådde Sverige 2010. Företagets forsknings- och utvecklingsanläggningar finns i Frankrike, där företaget utvecklar sin produktdesign.

Vilka produkttyper hittar jag på DECATHLON?
Open

Decathlon erbjuder ett brett sortiment med mer än 50 000 produkter för män, kvinnor och barn. Några av dessa produkter är jackor, skjortor, skor, byxor, leggings och tights, träningsoveraller, shorts, badkläder, ryggsäckar, vattenflaskor, cyklar, tillbehör, sportutrustning och många andra produkter.

Vilka varumärken hittar jag på DECATHLON?
Open

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av internationella och lokala märken, bland annat Adidas, ASICS, Puma, Reebok, Salomon och Skechers. Decathlons sortiment omfattar även egna märkesprodukter som designas av företagets team. Några av deras egna varumärken är Artengo, B'Twin, Inesis, Kalenji, Starboard, Van Rysel, Kipsta med flera.

Hur sparar jag pengar på DECATHLON?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Decathlon. Kolla in Decathlons aktuella erbjudanden som finns på deras webbplats för att hitta deras bästa priser och rea-erbjudanden för dig.

Bekanta dig med DECATHLONs konkurrenter
Open

Decathlon konkurrerar främst med andra liknande återförsäljare av sportkläder som är verksamma i regionen, t.ex. XXL Sport, Igor Sports, Alewalds, Intersport, Stadium och JD Sports.

DECATHLON exklusiva förmåner
Open

Decathlons kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Kunderna kan skapa sitt eget Decathlon-konto och börja lägga varor i kundvagnen.

Rabatter som erbjuds genom DECATHLON
Open

Hitta Decathlons senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affärer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Decathlon anser att idrott är en källa till glädje och välbefinnande. Oavsett om du letar efter sportkläder eller ny utrustning har Decathlon allt du behöver. Njut av de bästa Decathlon-artiklarna till de bästa priserna. Decathlon är alltid i kundernas tjänst och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och rea-erbjudandena från Decathlon med Affärer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.decathlon.se/

ANNONS